Коледа 2016 -1 тема

• 172 933
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря за отговорите!Замесих вече тестото и предвиждам да стои на хладно около 4 часа.Надявам се да се получи.
А въпросното масло с кравата ми се струва,че от утре ще бъде на промоция в Била за 1.99.

Да, 1.99 е, но за 125 г.  Peace

# 241
записвам се в коледната тема  bouquet

# 242
Здравейте! Записвам се за темата, Коледа ми е любимия празник! Много е уютно тук!! А къде в Търново бих могла да намеря марципан? Трябва ми цветен. Аз ли си го оцветявам с бои или той си е готов оцветен?

# 243
Момичета, другата седмица пускат коледните подправки, декорации, фондан, марципан и т.н. в Лидл http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1275 . Сега съставям списък за пазаруване, че миналата година някой неща се бяха изчерпали още първите дни.

# 244
  • София/Варна
И аз съм се наточила на лидълските хубавини Simple Smile Ще ми трябват за щолена Simple Smile

# 245
Записвам се и аз в коледната тема с първата изпробвана рецепта. Бисквитките са чудесни и ще бъдат част от моите коледни сладки
Меки Nutella бисквитки с тиквено-шоколадов крем

# 246
  • Някъде по Дунава
Марципана от Лидъл не е ли за похапване, а не за декорация  newsm78

# 247
  • гр.София
от другата седмица ще има и за декорация  Peace

# 248
  • München, Deutschland
Записвам първите коледни сладки - Schoko-Nuss Kugeln на nudell33. Открих ги миналата година и вече са фаворит са у дома. Двойна дозичка спретнах, но снощи вече бях изморена за снимки. Ще снимам уикенда да покажа.  Peace

# 249
  • София
Здравейте! Записвам се за темата, Коледа ми е любимия празник! Много е уютно тук!! А къде в Търново бих могла да намеря марципан? Трябва ми цветен. Аз ли си го оцветявам с бои или той си е готов оцветен?
Ти си го оцветяваш. В Търново... сигурно имате Метро или Лидл, там.

# 250
Записвам се и аз в коледната тема с първата изпробвана рецепта. Бисквитките са чудесни и ще бъдат част от моите коледни сладки
Меки Nutella бисквитки с тиквено-шоколадов крем

Чудесни бисквити! В къщи много се харесаха "Тиквени меденки" от твоя блог. Peace Ще пробвам и тези. bouquet

# 251
Тази година ще правя Английския Коледен кекс на Джема.
Много е хубав. От миналата година знам.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=137696.0

Имам такива формички. Коя рецепта е най-подходяща,за да ми се запазят формите?

# 252
Тези формички  ги имам и аз, и бих ги ползвала да речем за отпечатък на кръгли  бисквитки , за формички  на курабийки  може би няма да са подходящи - ще станат  тънки и препечени и ще им се чупят частичките Simple Smile това е от  собствен опит , но  бях  правила снежинки за украса на коледни къщи  - станаха.Забравих да кажа, че бисквитките ми са по рецептата "меденките на Джема"

# 253
  • Някъде по Дунава
от другата седмица ще има и за декорация  Peace
Може ли линк към марципана за декорация, защото не го откривам в каталога.

Ще купя днес продукти за АКК и се чудя може ли да се изпече в едновремешните алуминиеви форми за кекс, в които за да стане сладкиша с дупка се слагаше по малка формичка по средата (там съм пекла козунак) нещо подобно на старите електрически тенджери или да разделя сместа на две, тъй като имам две формички за еднократна употреба - диаметър 20см и височина 5см  newsm78

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 09:20 от nikolaeva

# 254
  • Варна
Заповядай, линк към марципана http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50065
Аз чакам и се оглеждам за масло. Миналата година имаше за 1.99, тази година навсякъде са 2.80 и нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт