Малко се позагубих и аз в ритъма между работа, дечица и други занимания.
Да се включа по някои от актуалните теми

Гери, не мисля, че са много часовете. Сиянчето вечеря към 18.30 - 19 ч. Ляга си към 19.30-20 ч., а сутрин закусва към 8 ч. Мисля, че си е съвсем ок на тази възраст вече.
Емили, герой си, и още как!
Дръж се! След година и половина - две нещата ще станат чудесни при вас, според мен, и дечицата ще са си приятелчета цял живот и ще се забавляват заедно! Поне аз така си го представям 
За АМ, какво да ви кажа, Сияна спря да пие много отдавна, на около годинка. Интересното е, че ми отказва каквито и да било други напитки освен вода. Вода пък пие много за сметка на това
До тук добре, но проблемът е, че не иска и плодове да яде... От време на време се излъгва само малко банан да хапне и до там. Много ми е странно, защото плодовете са сладки и кака й толкова ги обичаше. Като по-малка Сиси поне на пюрета ги хапваше. Сега въобще не иска и това си е 
Иначе ние сме добре. Ходихме на ски в Чепеларе за 4 дни миналата седмица. Карахме ски с ММ и кака Рая. Сиси междувременно беше с баба си и дядо си. Добре й се отрази, защото поне запомни баба си и дядо си. Тя много рядко ги вижда, обикновено си е само с нас. И така, позабавлявахме се. Сега обратно към ежедневието.
Сиянчето много си харесва яслата, което е голямо облекчение за нас. Сестрата, която я гледа, е същата, която отгледа и Рая. Страхотна жена. Много сме й благодарни

Иначе Сиси доста бърбори всякакви неща. Много смешно й се получава понякога, защото казва само последните срички на някои думички и много се ядосва, ако не я разберем

Толкоз от нас за сега. Много прегръдки на всички!
тя хапва и плод, докато той реве за още сладко. Голяма е лакомия...и сега ще изпразваме шкафовете от сладко.

Обяснявам,че ме боли и не е хубаво,ама...
?!
Те май са двама в този кабинет само.