Юнче палаво, игриво, тича покрай нас щастливо!

• 65 450
  • 336
  •   1
Отговори
# 150
Ралито Аз съм го забелила.И сега го правя,но след къпане.И да от зъбите първо се подрискваше цяла седмица и се подсичаше много.После много лиги имаше,намали апетита си и почваше да нервничи.Колко зъбки имате?
Пипи Нямаше драми.Мислих че ще е мисията невъзможна.Въобще не му я дадох направо изхвърлих.Даже спи 300 пъти по-спокойно.Е все още вика Ма-Ма,ама много бързо му минава мерака.Мисля че е останал навик все още.

# 151
  • athina
Ралито- този който мина сега.Никола беше на 1г. и 4мес.
Не ми се е подсичал,но едно от децата с които се разхождаме му се зачервява дупето точно два дни преди да избие зъбче.Иначе нашите зъбчета станаха 10 на брой.

# 152
Гери Атина,може ли да напишеш името на кремчето,дето сте мазали преди забелване  Praynig
Нашата педиатърка ще ни даде скоро направление за уролог да свършим тази работа,но не е споменавала никакви мазила.

# 153
Шинзу, всички са ни се показали без последните кътници, които уж растат след втората година, но май него вече го тормозят;( Браво ня теб за забелването...аз само повтарям, че е отговорнст на ММ;))
Гери Атина, поуспокоих се, че не сме закъснели толкова много.

# 154
Добро утро дами,
нямам мн време да се включвам. Пожелавам на всички здрави дечица!
Подариха ми книга, която за сега е интересна и приложима Simple Smile Казва се " Прочети това преди децата ти да те побъркат"  Joy

Успешна седмица!

# 155
  • Варна
gargamelka, да кажеш като я прочетеш дали е хубава, да си я купя. Аз сега чета "изкуството да бъдеш родител". Много ми я хвалиха и тъкмо я почнах, та нямам още впечатления. Но определено си търся нещо "приложимо", че нервите ми вече са...  ooooh!

# 156
Emily_D, ти сиголяма героиня в моите очи. Моятабиблиотека е пълна с доста литература по темата още от каката, но като че ли дори даеприложимо нещо, то е за кратко.
Спряхте ли вече съвсем АМ на малчовциге? Чудя се дали да заместя с айрян вече?!
А какви чайчега им правите? От филтър или насипен и какъв вид?

# 157
Книгите са хубаво нещо,ама ако имаш време.Май трябваше да чета докато бях бременна,сега не става.Поне аз обичам,като седна да си чета няколко часа,необезпокоявана.А не на пресекулки за по две минути.Забавни са ми откъси от книгата "малките часове на нощта" ,но тя си е за забавление,не с практически съвети.
Моето диване не иска да близне кисело мляко,та си остава на АМ до две годинки поне.Много си го обича.
А да ви кажа,каква глупост сътворих  Crazy
Въведох си данните в системата за ДГ,но незнаех кое как става,и като щраках от любопитство съм избрала и детски градини и съм пуснала Вики в класиранията.И вчера получих мейл,че е приет  Crazy
Та днес ходих да отказвам записване при директорката на градината.Ще кандидатстваме след 20-ти февруари,вече знам как става Joy Дано имаме същият успех и тогава.

# 158
  • Варна
Аз чета след 23ч, когато са заспали /на се надяваме/.  Ема е в някакъв период на нервни изблици с ревове, сълзи и тръшкане, а аз все по- трудно реагирам адекватно. Честно казано, вече се замислям, кое точно е адекватното. Та изпробвах различни "техники и методи", но нищо не помага. Затова се хванах и да чета, може пък някой психолог да го е измислил  Tired Или пък да пише за техника, как мама да не си проговори сама  Joy
Аз герой не се чувствам, виж психясало- зомби по- добре ме описва  hahaha

# 159
Спряхте ли вече съвсем АМ на малчовциге? Чудя се дали да заместя с айрян вече?!
А какви чайчега им правите? От филтър или насипен и какъв вид?
отдавна спря ам още на 11м. ако искаш пробвай при мен номера не мина.чай от лайка,чай на биопрограма казва се вълшебник ... в пликчета дет са

# 160
  • athina
Здравейте!

Никола пие само сутрин 250мл. мляко подходящо за деца над 12м. През останалото време не търси мляко, айран не съм му правила, специално за него.Кисело мляко си хапва за следобедна закуска (чисто,или с плодове, или с бисквити) вечер си хапва от нашето ядене.И тук да попитам.Вашите дребосъчковци в колко часът вечерят? Понеже започнахме,отново, деветдесет дневната диета с ММ,в най-лошият случай в 19.30ч. сме приключили с вечерята.Съответно и детето и то.Заспива към 21ч. и сутрин 6.30-7ч. се събужда гладен, което е съвсем естествено!Чудя се обаче,дали не са прекалено много тези часове в които не яде нищо.Разсъждавам си,че след като спи и не търси ядене през нощта, значи няма проблем,но....! Споделете при вас как е!

СИБИЛ, водихте ли Вики при уролог, какво стана?

# 161
Още не сме го водили.Миналата седмица бяхме на консултация и педиатърката ни даде направление,но ММ още нямаше график с почивните дни,да видим за коя дата ще можем да идем.Ще се обадя пръва на уролога тези дни и ще питам дали може да го мажа с кремче.Да не стане проблем,ако го мажа на своя глава.

# 162
  • Варна
Гери, Ема вечеря към 19:30 и също заспива към 21ч. Сутрин закусва към 8 - 8:30ч. Не мисля, че има проблем. Не познавам гладно бебе, което да е спокойно.

# 163
  • athina
ЕМИЛИ,и аз с това се успокоявам.
СИБИЛ, вярвам,че всичко ще мине добре! Hug

# 164
Гери, и ние вечеряме към толкова, но до сега му предлагам шишето при заспиване. Сутрин закусва различно, но около 8,30 горе-долу.
Сибил, стискам палци...ние още нищо не сме направили по въпроса;(

Общи условия

Активация на акаунт