Аз редовно ви чета, но все не остава време да пиша. Проблеми от всякакъв тъп вид ме налегнаха и съм много изтощена. Децата са здрави, в то отношение поне няма проблем! По НГ Карина я оставих на моите родители за 3 дни - ами, тъгува си за нас детето.....душичка. Така се зарадва като се върнахме....
Говори все повече и повече, и съответно е все по палава. Голям кошмар беше с коледната елха, колко пъти се опитваше да я събори, да не говорим, че украсата й намаляваше с всеки изминал ден...все сваляше по нещо.
Сибил, леле, мила, това приспиване е кошмар - защо не се консултираш с детски психолог - може да ти даде добра идея. Карина през деня заспива много лесно, но вечер е мъка. Едно ставане от леглото, мъкнене на някакви предмети в леглото. И задължително иска да ми държи и двете ръце като заспива. Всяко детенце, явно си има своя програма.
Извеждате ли ги децата в тия студове? Аз гледам всеки ден за по-малко да е навън, но свеки не винаги има мерак да излиза в тоя студ и я разбирам

Хубав следобед!
голям мерак за рисуване,всички пастели,химикали и т.н. вече са изпокрити защото не мога да изчистя стените
Вече въобще не вярвам на етикетите на бодитата,след като едно на бг фирма е уж за 3г и и става
Ние задължително сме с чувал иначе не мога да я спра в леглото.
нейни думи) и не се оплаквам,че като чета,а и виждам около мен какви зверчета има 

Стриктен план за действие имаме