Юнче палаво, игриво, тича покрай нас щастливо!

• 65 446
  • 336
  •   1
Отговори
# 120
Весела Коледа, мили момичета!  Hug Нека семейният уют, детският смях и споделеното щастие топлят нашите сърца!  Heart Eyes

Нашата Сияна вече е голям почитател на Коледа. Много се вълнува от подаръците, които получава, и започва да рови в празничните торбички и на всички останали да види оттам пък какво ще изскочи  hahaha

Иначе Сиси днес направи първия си разказ  Laughing Съобщи ми: "Метало пана. Кака паче." (В превод: Сметалото падна. Кака плаче.) Оказа се, че кака й си е изпуснала едно голямо сметало върху палеца на крака и се е разплакала. Вече има кой да я клюкари  Joy

Весели празници на всички ви и споделяйте по малко празнични емоции и тук  Hug

# 121
  • athina
Весела Коледа на всички! Много здраве, щастие, късмет и любов пожелавам на вас и вашите семейства!

Никола не се вълнува особено от празника.В петък имаше дядо Коледа в градината, Никола отиде при него,взе си подаръка (не му обърна грам внимание) и започна да се чуди как да издърпа брадата му.Догодина вече със сигурност ще му е по-интересно.

Дано вече всички дечица са оздравяли,и да си изкарат едни хубави празници!

ВСИЧКО ХУБАВО МОМИЧЕТА!!!

# 122
Честито Рождество Христово ня всички. Здравето, любовта, усмивките и разбирателството да не напускат домовете ви.
Катериче, браво на Сиси. Това са то момичатата. И аз помня нашата кака на тая възраст, т.е. ппипомних си от дневника колко е говорела, а малчо е далеч от това все още;(

# 123
Честита Коледа!

# 124
  • athina
Хей момичетата, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Пожелавам много здраве,щастие,късмет, любов,успехи и само хубави преживявания през новата година.Много сладки усмивки и радост от нашите бонбончета,и дано съумеем да направим детството им наистина щастливо и безгрижно!

bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 125
За много години, момичета! Да стездрави и много щастливи всички семейства.
Дапитам някоя от вас пробвала ли е някщватехника за приучаване на самостоятелно заспиване вече порастналите ни бонбони?

# 126
  • Горна Оряховица
Ехо, здравейте и за много години  Hug
Аз съм от позагубилите се  Embarassed и видях малко зор, докато намеря темата през телефона.
Ще се връщам да Ви чета, но така на бързичко да се похваля и оплача.
Анеса е голямо диване, не може да я изпускаш от поглед просто само лудории върши.Имахме детегледачка половин година, но голям мързел, големи болести я гонеха и я освободихме преди Коледа. Понеже помагам на мъжа ми (имаме сервиз за телефони/магазин за аксесоари) и ако го оставя 1 ден сам да се оправя настъпка хаус. Няма да ви казвам какъв ужас беше 2 седмици без детегледачка. Намерихме вариант в частна занималня, но там са големи дечица на по 6-7 и на горе...е взеха я днес за 1ви ден. Спала, яла, че нещеше и да си тръгва ама цял ден я мисля, че каквото е диване е много бърза в белите. Не мога на ясла да я дам, че в статата фирма ме осигуряват добре и ще взимам отпуски после.
Иначе сме здрави за сега. Лъжем се доста за тоалетната...когато е на кеф казва, иначе я слагам през 30мин-1 час. Не може да яде сама... на игра го обръща, а аз съм Монк, като видя троха и се изривам  #Crazy Аз съм виновна, че няма желание, ама от вътре ми идва хахах. Доста думи знае, всичко разбира, но изречения не съставя. Повратя думите по 2-3 пъти, може да те побърка. Като иска да излизаме казва "Яти, Яти, Яти, баба, баба, баба", демек обличай ми якето и в баба да ходим. Друго, друго...не се сещам сега, но ще се включвям вече, нали открих темата  Joy

# 127
Ето, Джейни, итвоята Анеса е доказателство, че момиченцата по-говорят. Моят юнак жестикулира, за шапка, се шляпа по главата например;)
ЧИД на празнуващите мамчета и бебчета  днес;)

# 128
  • Пловдив
За много години момичета,бъдете здрави и много щастливи.Децата да растът здравички и много весели игри да имат  1swing
На бързо да се отчета  Grinning много хубаво минаха празниците,малката направо се пукна от кеф с толкова много подаръци под елхата.Имахме и дядо Коледа,който гледаше с обожание след като и донесе толкова много изненади  Laughing Смятах,че ще се стресно,но не,беше много впечатлена.Хапнахме,пийнахме,качихме някое друго кило и на нова сметка подхванахме новата година.Кофти с този грип,няма мърдане на никъде.Не сме ходили на консултация още заради многото болни.Не говори все още,въпреки,че е момиче(дето казвате,че проговарят по-рано).Сочи каквото иска да напварим или да и дадем и до там.След като мине зимата мисля да я пускаме на ясла,малко ми е тъжно,че няма да сме заедно.Дано не се разболява много там,за сега удържаме добре фронта с много плодове и зеленчуци.Аз какво да се оплача...май само с килограмите не мога да се справя все още  Rolling Eyes много ме е яд,все ми се яде нещо като сме из къщи.Малката прави постоянно бели,целите стени вече са в пастели  Joy яко рисуване удари един ден докато бях в банята.Това се сещам за сега....много хубава година пожелавам на всички  Heart Eyes

# 129
За много години момичета!Благодаря за пожеланията! И днес има именници нека са живи и здрави.Бяхме малко болни миналият месец,но всичко много бързо мина и прекарахме добре празниците.За тоя месец Педи беше казала да минем за мерки и теглилки,но съм малко пас. Хем е студено,хем много болни има и не ми се виси по-болницата.Още миналият месец беше 11 кг,предполагам че е някъде над 86см.(понеже бодито му 86см му е впито).А за диетата моята е Лунна диета-ям всичко,което е в кръгла форма  Wink
Пипи браво на Пикасо моя хич неще и да види ни химикал,ни молив...И аз така си мисля си,че още не мога да се разделя с Бу и отлагам яслата за есента

# 130
За много години момичета!И честито на именниците!
Вики нищо не говори,освен мама и тати.Но всичко разбира и реагира,дори на случайми разговори между мен и ММ.Например тича си той из къши и виждам,че не съм закопчала копчето на намото на бодито му.Казвам на ММ-я,не съм закопчала бодито.Малкият спира тичането,хваща с ръчичка копчето и идва да го закопчая.Химикал не хваща,изобщо подобни предмети са му трудни за боравене,включително лъжица не ползва изобщо сам.
Почна да яде,че до скоро караше предимно на фотосинтеза  Crazy но плод и зеленчук не мога да му сложа в устата.
Най-после имаме успех с миене на зъби.
На Коледа изкара един бърз грип-еднодневен.Това и една хрема август му бяха единствените болести за цяла година.Дано тази година да са по-малко!
На подаръците най-интересни му бяха кутиите,май не се впечатли особено от нищо,а получи доста интересни неща.
Вече успявам да го приспя за около час,което е огромно постижение  ooooh!
Това е от нас за сега  Hug

# 131
Sibil, а вашият методна приспиване какъв е, че като ппочетох час...мш е позната историята.
Дай Боже за всички дечица 2017 да е по-здрава.

# 132
Sibil, а вашият методна приспиване какъв е, че като ппочетох час...мш е позната историята.
Дай Боже за всички дечица 2017 да е по-здрава.

Не питай... Tired
Доста съм се оплаквала,че Вики не иска да спи,в юлската тема(терминът му беше юли и затова съм в двете)
Като по-малък доста време изобщо не спеше денем,сега успявам да го преборя.И денем и вечер,приспиването е борба,дори вече много да му се спи.
Пробвала съм песнички,да го гушкам,галене по главичка,на тъмно,на светло,на тишина,на лека музика от радио,бял шум и какво ли още не.
Слагам го да спи като се измори,денем много трудно преди 15-15.30ч.,Вечер до към 21.30-22ч.Вечер му давам шише с мляко,пие си го легнал.
Пие си той мшякото,завит,удобно легнал,притваря очи.Изпива млякото и...става от кревата и отива да си играе  Crazy
Ако опитам да го задържа на кревата надава неистов писък.Ама към 23ч. вече умира за сън и няма как,държа го на сила,той пищи и рита,често успява да ме фрасне доста силно,аз го изпускам от хватката и той бяга.
Та напоследък открих нова хватка с която успявам да го задържа легнал,да не ми се иьплъзне и същевременно главата ми да е скрита от удъри(лице забито в матрака) ,само ребрата ми отнасят по някой ритник,но се преживява.Държа го така 4-5мин. той се изтощава от титане и рев и после като го пусна си остава легнал и до мин. две заспива  Tired
Година някъде се мъчих с добро,вече така се приспиваме.Едва ли на някой ще му свърши работа моят метод,но повярвайте,опитала съм всичко друго.Преди време се е случвало да се мъча по 5часа и бях стигнала до лудост(мента,глог и валериана действат добре  Whistling)

# 133
Ох Сибил как ме разсмя с описанието ти...положително ме зареди за седмица напред Simple Smile

# 134
Олеле, Сибил. Искрено ти съчувствам;(
На мен явно, защото ми е второ и впредвид висенията ми с каката, сега се пробвам да ги оставям сами да заспиват-не са заедно в една стая.

Общи условия

Активация на акаунт