Нашата Сияна вече направо не мога да я позная. Толкова много разбира
Полека-лека отминават бебешките неразположения. Само, ако може да й мине тази хрема, че от един месец ни е сополива...Прекрасен уикенд на всички мами и дечица!

Полека-лека отминават бебешките неразположения. Само, ако може да й мине тази хрема, че от един месец ни е сополива...

при нас хремата отмина,но едно кашляне щом стане от сън, а вече и като се затича много (което е често явление). Той не знае да ходи у дома, преминава навсякъде тичешком. Днес пак ще го водя при педи да видим какво ще продължаеаме да се лекува

половин час по-късно вече беше мн спокоен и не кашля
направо не знам. Педи каза,че не е притеснително, изкашля си ощеот хремата
изписа инхалации с Вентолин сутрин и вечер, сироп Еуреспал 3 пъти дневно и таблетки Ефира за дъвкане.
вече цял месец не може да се оправи това дете. Отчайвам се вече. Иначе на детска първия ден малко бил сърдит, но втория много спокоен....ама той не може да свикне. Да не говорим,че получавам разни съвети от сорта "пускай си го така, те децата все си кашлят". Ама нали не мога да давам редовно лекарството така, нали има й други деца там, които може да зарази.
не се отчайвай!Приеми,че първата година е така(за съжаление)и събирай сили,че като почнеш работа ще ти се вижда още по-тежко.Дано с изброените от теб лекарства се оправя бързо Алекс,че да се успокоиш.На Никола му помагат инхалациите с Вентолин,дано помогнат и при вас!
Това си е подвиг цял, според мен
Много ти се радвам. Иначе за килограмите - забелязваш ли да е пораснала повечко на ръст напоследък? Това може да е някакво обяснение
Ние пък сме си в другата крайност - Сиси си е 10 кг. и това е. Ако се излъже да хапне повечко, задължително се изхожда по няколко пъти по голяма нужда и до там. Не виждам как ще качи килограми
А за нея пък килограмите са важни. Казаха ни, че всеки килограм отгоре е по-малък риск при операцията... Вярно, че има време, де, но не мога да не го мисля...
Даже сега като я слагах да спи видях, че има и малко температура
А иначе толкова много й харесва на ясла. ММ казва, че само като спре пред яслата и Сиси започвала с глас да се смее и да се радва
Мъничка душичка, дано пък да се стабилизира малко по малко вече. И най-важното - да не се стига до никакви усложнения
това ми беше за урок-случи ли се пак да го повтори хремата 3 дни след лечение направо на УНГ.
Хубавото е, че май от нас се е научил да си духа носа-за сега не дава да му сложа кърпичка, но го хваща с пръстчета и си го духа,аз само забърсвам и така докато спер да излиза нещо...трудно го спирам да не го прави повече 

А, милата, толкова й се ходи на ясла. Сутрин едва я спирам,толкова много иска да тръгне с кака си. На обяд, като взимаме храна от яслата, слиза от количката и не иска да си ходи. Явно голям купон е там или пък нашето дете ще излезе много социално

Препоръчани теми