Юнче палаво, игриво, тича покрай нас щастливо!

• 65 447
  • 336
  •   1
Отговори
# 225
На патеричка честитя 2 Рожден ден на нашето талисманче Михаела на Елле!Нека е жива и здрава ,послушна и весела! newsm59 newsm67 newsm38

# 226
Привет, момичета!
Не съм писала доста дълго, но се върнах на работа и не остава време за нищо. Да не говорим, че талисманчето е голяма капазанка и само се чуди каква беля да направи Grinning.
Благодаря на Шинзу за пожеланията за РД! Пожелавам на всички весел 2-ри рожден ден!

# 227
И аз да се включа в поздравленията, макар и на патерица за талисманчето на Елле. Пожелавам на всички ни по-леки и приемани с усмивки "кошмарни"-те Две (години)Wink))

# 228
Честит Рожден Ден и на Мирон на беба28! Желая му здраве и да има безгрижно детство!

# 229
Честит празник и на Криси на мама tedy_x1! Въпреки че не влиза в фб групичката ни- пожелавам на Криси да расте здрава и щастлива

# 230
Привет на всички и честит Гергьовден на патерици и именния ден на Гери Атина и всички малки и големи именяци.
До къде са малките с  последните кътнизи. При нас избиват май три и сме със сополи, кашлица и разстройство;(

# 231
  • athina
Здравейте!
РАЛИТО- БЛАГОДАРЯ!!!
Никола от петък е със заушка и въобще не ми беше до празнуване. Слава богу е весел и я кара леко,но ще пие антибиотик (първият) 10 дни.

ЧЕСТИТ  2-ри РОЖДЕН ДЕН на всички дечица от темата ни,и на всички на които предстои.Да са ни живи и здрави, много усмихнати и радостни!
Напоследък не ми остава много време да пиша. Изкарахме си много хубаво в България, усилено "тренираме" махането на памперса, зъбите му са 16 и към момента не дава вид да излизат нови.97см. и 17.5кг. е,през Юни ще му слагат ваксина за хепатит А,все по-бърборив е,за сега е от кротките,но започва да си "показва зъбките" hahaha свеки като го видЯ каза,че има дежавю,и да си стягам Д-то,че нищо не е пропуснал да вземе от баща си Joy

ВСИЧКО ХУБАВО ВИ ЖЕЛАЯ!!!

# 232
Гери ЧИД на патеричка жива и здрава да си!Дано да ви мине скоро заушката  Praynig Иначе сте много големи браво на вас!  Hug

# 233
Олеле, милите вие, Гери, къде ви е застигнала тази заушка;( Иначе наистина горямо момче е станал Никола.
Стягате ли вече партитата за двегодишните калпазанчета?!;)

# 234
  • athina
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!

СЛАВА БОГУ Никола е много по-добре,почти няма подуто вече,но ще трябва да си изпие антибиотика​ докрай.

# 235
Зравейте момичета.Като се сетя,че не съм влизала тук отдавана срам ме хваща.Да сте живи и здрави и вие и малките съкровища.Марти е палав,не ходи на градина,не сяда не гърне,още е с биба,не говори много. newsm78.Друго не се сещам какво да ви кажа.Всъщност влязох за друго и се сетих,че има от вас дето не са във ФБ групата та...Честити 2 ри рождени дни на малките слънчица bouquet Да са живи и здрави,пълни с енергия и много обичани txtloves newsm76

# 236
Гери, радвам се, че Никола е по-добре и да остават болестите зад гърба и да се радваме всички на по-слънчево лято, дай Боже!
Има ли много чакащи класирането зя ясла на 13.05.?

# 237
Дано дано Рали чул те Господ,че тая година големи дъждове и градушки.
Нашето класиране излезна още на 2-ри и сме приети  newsm35 #Milti

# 238
  • Горна Оряховица
ехо, момичета как сте?
ЧРД на 2 годишните порастнали дечица!
Анеса много се вълнува за рожденият ди ден. От сега пре Хепи бърдей...обеснява кой ще идва на нейното парти, как ще има парти шапка. Голяма е бърборана и всичко й се разбира. от 2 месеца вече е без памперс, сама каза че иска с пликче и съм много щастлива от факта!
Много е палава и проклетичка обаче, по цял ден викам след нея...
От половин година си седи 12 кг, за см не съм я мерила последно беше 87. Хапва си, но е мн енергична и на това отдавам застоя в КГ.
Септември ще я пускам на ясла, имах желание още миналата година, но ще напускам сегашната си работа и искам да ползвам всички облаги до последно хихихи.
Имаме проблем с твърдата храна-много се дави и все не смея да давам сама да яде. Няма и избил взе още преден горен зъб, явно липсва зародиш и съвсем й е трудно отхапването. Надявам се поне да има зародиш на постоянния, че ще бъде много кофти.
и такива неща покрай нас Simple Smile

# 239
Здрасти Джейни  wavey Отдавна не съм те виждала да пишеш в темичката!Браво на Анеса  -Бу е до никъде с памперса.Като иде на ясла ще се научи да яде нищо че липсва зъбче  Wink  Там ще ги научат на всичко.Драскай някой ред в темичката по-често.

Общи условия

Активация на акаунт