Отдавна не съм писала,но не ми остава никакво време.Започнах да работя повече дни,а след работа сме задължително навън с Никола. Много съм щастлива,че успях да го зарадвам, като му направих торта Мики маус за рождения ден.Много беше впечатлен и се хвалеше на всички- "Мама,тота Ма мау" в превод Мама е направила торта Мики маус. Бяхме поканили три дечица с които си играе най-много и се получи наистина хубаво парти като за втори рожден ден.Памперс му слагам на обедното спане и през нощта,но в повечето случаи се събужда сух.Все повече се отпуска да говори, като прави разлика на какъв език му се говори и отговаря на съответния.Към момента повече говори на Български,но от септември когато тръгне на гръцка детска градина,ми се струва,че ще се обърнат нещата.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички ! Много здраве и щастливо детство на всички сладки юнчета!!!
П.п. Момичета имате ли представа какво се случва с албума на групата? Качих няколко снимки,но първите снимки които сме качвали не се отварят,имате ли представа защо?