Юнче палаво, игриво, тича покрай нас щастливо!

• 65 434
  • 336
  •   1
Отговори
# 255
  • athina
ЗДРАВЕЙТЕ, ЗДРАВЕЙТЕ, ЗДРАВЕЙТЕ!!!

Отдавна не съм писала,но не ми остава никакво време.Започнах да работя повече дни,а след работа сме задължително навън с Никола. Много съм щастлива,че успях да го зарадвам, като му направих торта Мики маус за рождения ден.Много беше впечатлен и се хвалеше на всички- "Мама,тота Ма мау" в превод  Мама е направила торта Мики маус. Бяхме поканили три дечица с които си играе най-много и се получи наистина хубаво парти като за втори рожден ден.Памперс  му слагам на обедното спане и през нощта,но в повечето случаи се събужда сух.Все повече се отпуска да говори, като прави разлика на какъв език му се говори и отговаря на съответния.Към момента повече говори на Български,но от септември когато тръгне на гръцка детска градина,ми се струва,че ще се обърнат нещата.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички ! Много здраве и щастливо детство на всички сладки юнчета!!!

П.п. Момичета имате ли представа какво се случва с албума на групата? Качих няколко снимки,но първите снимки които сме качвали не се отварят,имате ли представа защо?

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 22:32 от Geri ATHINA

# 256
  • в матрицата
Привет, момичета! Вече повечето мъници станаха на 2 годинки!! Как лети това време.......
Аз съм в търсене на раничка за ясла и попаднах на тези страхотни ранички https://www.nohoobg.com/ . Мисля да поръчам.
Хубаво лято, днес е първият летен ден!!!

# 257
Гери аз не съм отваряла скоро албума.Питай Криси в фб.Ако не влизаш в фб  пиши  тук да я питам,че май не е влизала много време в форума.
Суза като избираш раничка да не е много голяма и да има джобчета за вода от двете страни да има голям джоб с цип отпред.Такава ти препоръчвам,а ти си избираш  Peace

# 258
  • в матрицата
shinzou, аз набелязах няколко модела от този сайт. Наистина изглеждат страхотно, а и са олекотени..... Сега остава да сведа избора си до 2,3 и да реша  Mr. Green

# 259
Здравейте от нас и морето, Simple Smile
Ние сме на Обзор, миналата година много ни хареса и тази пак тук дойдохме. И пак много ни харесва. Горещо го препоръчвам за почивка деца.
Честито 2годинки на всички пораснали мъници!
Аз почти нямам време да пиша и чета. В работата му напрегнато и до нета нямам шанс да се доберат.

Хубаво лято и много усмивки !

# 260
Ехеййй какво си намирам аз тук. Юнска групичка. Здравейте и от нас с юнското наборче.
Да Ви се представим - аз съм мама Кристияна и си имам една мнооооого палава госпожица, родена на 12. 06. 2015 година, носеща прекрасното за мен име Деница. Ще ни бъде много приятно да си пишем с вас и да станем част от групата

# 261
Ехеййй какво си намирам аз тук. Юнска групичка. Здравейте и от нас с юнското наборче.
Да Ви се представим - аз съм мама Кристияна и си имам една мнооооого палава госпожица, родена на 12. 06. 2015 година, носеща прекрасното за мен име Деница. Ще ни бъде много приятно да си пишем с вас и да станем част от групата
Добре Дошла в темата.Тук рядко пишем повече сме в фб групата.Ще се радваме да споделяш тук вашите моменти.Ако желаеш можеш да оставиш името на дъщеричката ти  ,дата на раждане ,мерките, как е родена и кога ти е бил термина ,за да бъдат вписани на първа страница  на темата ни Simple Smile

# 262
Добре Дошла в темата.Тук рядко пишем повече сме в фб групата.Ще се радваме да споделяш тук вашите моменти.Ако желаеш можеш да оставиш името на дъщеричката ти  ,дата на раждане ,мерките, как е родена и кога ти е бил термина ,за да бъдат вписани на първа страница  на темата ни Simple Smile

Дъщеря ми се казва Деница. Родена е на 12. 06. 2015г. в 13 : 10 ч. с мерките 3050 гр. и 51 см. Родена е нормално, предизвикано раждане. В град Благоевград. Термина ми беше за 29. 06. 2015 година.
Вие иначе в коя фб група си пишете по - често?

# 263

Дъщеря ми се казва Деница. Родена е на 12. 06. 2015г. в 13 : 10 ч. с мерките 3050 гр. и 51 см. Родена е нормално, предизвикано раждане. В град Благоевград. Термина ми беше за 29. 06. 2015 година.
Вие иначе в коя фб група си пишете по - често?
Ние имаме само една затворена група Юнски Мами 2015 там пишем,но много отдавна ограничихме членуването в групата.Ако желаеш мога да питам за теб.

# 264
Няма проблеми щом сте решили така, няма да нахалстваме ☺

# 265
Добре дошли Дени и Криси. Наистина тук все по-рядко се пише;( и все пак си се успокояваме отвреме-навреме...напр. сега с изблшците на крещене и певате за щяло и не щяло се надявам да ме успокоите, че не само моето зверче е в такъв период и ще мине след време;)))

# 266
Добре заварили Rallyto. И при нас от време на време го има това. " Дай " и си започва да реве, а ти не знаеш за какво 😄 даже имахме и един период, в който лягаше и на средата на улицата, ако не бъде на нейното

# 267
Добре дошла и от мен Simple Smile
При перида с реването за щяло и нещяло е само при бабите и като го вземем (ако е бил с тях) се опитва да върти номера. Но ние с ММ сме се разбрали-никакви компромиси. Първите пъти е трудно, но след това става бързо и лесно. Просто като се тръшка не му угаждам. Също така четох, че в тези ситуации е работещ метода - "пренасочване на вниманието". Започвам да го разсейвам с нещо друго и той след малко забравил.

Как стои въпросът с памперса при вас? Ние сме под кривата круша. Казва от време на време " чиш чиш" но като го сложа на гърне, нищо. А за голямата работа ме търси при свършен факт.

# 268
За писъците-отдавна не му обръщам внимание  Mr. GreenОпределено не му огаждам,защото повечето пъти нямам представа за какво пищи,а май и той също.Както си седи и почва да ми се "кара"  Ама си е така от мноооого време,та не ми прави впечатление вече.Дано някой ден спре.
За гърнето писах преди месец,когато махнахме псмперса.От тогава нямаме проблеми,памперс не съм слагала изобщо.Дадох половин пакет,дето ми остана на приятелка.Нощем не се напишква,денем си казва.За този един месец има 3-4 напишкани слипчета,като се е заиграл много.Ходихме на почивка и малко и до родният ни град.Там има друго гърне,нямаше претенции,че не е неговото ди.И по заведения нвма пробшем да ходи в тоалетната.Много съм доволна   Flutter
А вашите деца от какво пият вода? Вики дълго не искаше фа се раздели със шишето с биберон,чак към Коледа го остави и сега пие от шише със силиконов накрайник.Горе-долу се справя и с обикновена чаша и шише.Чудя се в яслата какви ще са изискванията и дали да го уча да пие от чаша по-усилено,или от онези шишета с минерална вода,дето се водят спортни  newsm78

# 269
И ние с памперса сме до никъде.Моята пие вода от шише със силиконов накрайник,от чаша и шише също може да пие!

Общи условия

Активация на акаунт