Моля за мнения и условия от родилите в тази болница. Четох добри и лоши коментари за Д-р Христова, но реално какви са условията в момента там?
Благодаря на всички, споделили мнението си

Ами не е така. Проблема е, че лекарите са склонни да правят секцио в 90% от случаите по искане на родилката. Аз изпитвах голям страх от нормалното раждане, но лекаря ми (Краси Станев, той почина Бог да го прости, вие не сте го хванали) категорично ми каза да си избия секциото от главата. Общо взето там аз не забелязах лекар, който да държи на секциото. Иначе - условията са нормални, храната е добра (кетъринг). Жените са по две в стая, децата се дават на около 3 часа без ноща. Освен Станев съм с много добри впечатления от Асенова, лошо не мога да кажа и за Христова (тя е малко по - хард, не обича лигавщини). Като чета цената на пакета си е същата, БХС и ФМ не са включени, но пък редовно се правят кръвни изследвания, урина и всичко необходимо по време на бременността. В цената на пакета ти се включва и лечение от други специалисти (ако се появи друго заболяване) и не се плаща нищо допълнително. Мен ме пращаха на УНГ, че имах дълга хрема след една настинка и не платих нищо. Родилната зала е добре оборудвана, със съвременно магаре, апаратурата е нова. Акушерките са готини, вероятно защото там го няма натоварването като в големите АГ болници (легловата база е от 6 места, т.е. 6 родилки макс). Това е, което се сещам към момента. А за бебето - на нас ни искаха памперси. В зависимост колко бебета има от едни родители искат памперсите, от други лосиончета и сапунчета, от трети биби и така... Родилката може да си носи каквото иска, халат задължително, помня че не обичат да се трупа много излишна храна в стаите.