Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 769
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
  Нищо не знам за програмата. Не знам и за регламента, защо е обявен 18-20, нали е само в един ден? Ако се разбере нещо- ще пиша.  Peace И на мен ми се иска един пробен да се вмести...

# 121
  Нищо не знам за програмата. Не знам и за регламента, защо е обявен 18-20, нали е само в един ден? Ако се разбере нещо- ще пиша.  Peace И на мен ми се иска един пробен да се вмести...
В един ден е. Погледни някоя стара програма. Обикновено първия ден са регистрация, техническа конференция, банкет ( пардон - работна вечеря  Mr. Green). На следващи ден е същинското състезание, а на третия ден - награждаването.

# 122
  • София
Това е за миналата година. https://sites.google.com/site/esenenmt/programa
 За тази трябва да е сходно, но дните обявени са петък, събота и неделя. Т.е. предполагам, че състезанието ще е в събота, както и контестациите, а само награждаването в неделя, ако съдим по миналогодишната програма. Ако е така, в неделя пробен изпит ще е ОК.

А какво представлява тази регистрация? Участниците правят ли нещо?

# 123
  • София
 За тази трябва да е сходно, но дните обявени са петък, събота и неделя. Т.е. предполагам, че състезанието ще е в събота, както и контестациите, а само награждаването в неделя, ако съдим по миналогодишната програма. Ако е така, в неделя пробен изпит ще е ОК.

Така де!  Joy Joy

# 124

Мисля, че миналата година по изключение бяха събота, неделя и понеделник. Имаше някаква конкретна причина, но не помня каква.
Състезателите не правят нищо. Ръководителите се занимават. В неделя е награждаването. Ще намерите някой да ви прибере там каквото дават на него. Simple Smile
Скрит текст:
Обикновено се проверяват за последно списъците с участници,  защото винаги може да има някаква промяна в последния момент, проверява се и дали е внесена съответната такса ( за състезанията, за която има такава). На техническата конференция съобщават подробности за самото протичане на състезанието и последващата проверка на задачите. За работната вечеря се сещаш... Grinning

Вие двете сте опасни.  Grinning Дано пробният да е по БЕЛ, за разнообразие.

# 125
  • София
Разбира се, че е по БЕЛ  Joy
Мерси  bouquet

# 126
  • София
 Joy Joy

То е ясно, че в неделята моето няма да е ангажирано, 'що да не го пратя на пробен?!  bowuu

# 127
Добро утро.  Heart Eyes
Лека и успешна седмица на връстниците и семействата им.   Hug
Ей, не са случили на майки тези наши деца.  Mr. Green Само се чудим на какви курсове и изпити да ги пратим.  hahaha

# 128
  • Русе
  Последната седмица на октомври. Направо тръпна от декември и януари. Мрачно, студено и неприятно. Баща му става по-късно от него за работа.
   Ако доживеем до 12 ноември, планирах да го изпратя на пробен, въпреки че програмата му е фулл. Тази семица трябва да се състезава в Полша, другата има състезание тук, и следващата - пробен. Обаче пък той-изобщо не го взема навътре училището и това е шансът да порешава малко задачи на куп и да си види грешките. Вчера едвам го накарах да реши задачите от урока по физика и да си прочете урока, въпреки че му е казала, че ще го изпита днес. По математика успях да пробутам едва 3-4 задачи, въпреки че днес може да го накара да направи пропуснатото контролно. Изобщо не си дава излишен зор. Най- хубаво разбира като си види грешките, направени вече, някъде на изпит.

# 129
  • София
Joy Joy

То е ясно, че в неделята моето няма да е ангажирано, 'що да не го пратя на пробен?!  bowuu

1. Защото ЕМТ е сериозно състезание
2. Защото за времето , което ще се загуби за пробен детето може да прочете и преговори много от научените вече неща
3. Дори да вървят изпреварващо с материала все още са взели малка част от него и пробния не е така нужен
4. Защото даже и седмокласниците се нуждаят от почивен ден  Mr. Green

# 130
  • Пловдив
EliG, аз пък да ти кажа, че след толкова изчетени седмокласни теми не съм чула за нито един седмокласник, който да се е изтощил от явяването на пробен изпит дори и през ноември. Даже си мисля, че един пробен изпит на този етап е много по-малко изтощаващ от преговор на изучените вече неща. Особено по БЕЛ. Peace

# 131
  • София
Аз говоря за деца, които имат сериозен интерес към математиката, за които състезанията могат да бъдат важни. За тях е важно да се запазят до края на годината свежи, защото състезанията са и след НВО, че дори и лятото. Тези деца, освен на подготовката за матурите се подлагат и на подготовка за състезанията, а есенния турнир е за деца от 8 клас, съответно те трябва да минат целия седмокласен материал, предни задачи и т.н. Така че пробния може да не е изтощаващ за който и да било, но когато се комбинират различни подготовки и натоварвания умора може да се появи още сега. Разбира се всеки си познава детето, знае колко може да носи, доколко е сериозно във всичките си занимания и т.н.

# 132
  • гр. София
Ех, да можеше преди една седмица да имам тези входни по ИТ Simple Smile

А между другото, вашите деца имат ли учебник тази година по ИТ?
Добро утро на всички мами тук  love001
Леле, леле, скоростно сте напреднали тук, не мога да Ви изчета  Stop
Кипра Маца, ами сега ни върнаха теста за входното ниво по информатика, та го снимах и го качих. Вие сигурно по-рано сте правили входното ниво... Ние имаме учебник по информатика на издетелство "Нова звезда". Един зелен е.

# 133
  • гр. София
А между другото, вашите деца имат ли учебник тази година по ИТ?
Да, учат по този на Нова звезда.

mama na Niagara, ще се наредят нещата. И това ще мине.

Мила Памполина, и ние учим по този учебник. Simple Smile

# 134
  • гр. София
Мила chibi, как се чувства младежа днес? Дано не е нещо сериозно това с китката... newsm78
Хубав и позитивен нов ден и успешна седмица Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт