Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 657
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
 rosita,  Hug  Hug

Аз не го харесвам много сборника на Архимед. но пък и съм разглеждала само задачите ,които сега решават.Трудно си харесвам задачи от там. Обаче напоследък съброх толкова много задачи , че не мога да стигна до Архимед и Коалата.

# 646
Росита, виртуално гуш.  Hug
Аз също харесвам сборника на Архимед.
Нашите трета година работят по него.
Как са днес болните - малки и големи?  newsm78

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 08:57 от chibi

# 647
  • Варна
Шани ,защо не си в нашата тема догодина ,защо,защо?!  Mr. Green

Росита, тъжно,много тъжно.. Sad и в същото време приземително за наистина важните неща в тоз живот!

Амбър ,този твоя Светльо ме учудва.Рядкост са деца ,на които им е трудно нещо и да искат баш в такова у-ще да учат.  Hug

# 648
  • Русе
Амбър ,този твоя Светльо ме учудва.Рядкост са деца ,на които им е трудно нещо и да искат баш в такова у-ще да учат.  Hug
  щот е грандоманче, без ясна визия за следващите петминути от битието си.Той иска, но не чак толкоз, че да седне да учи, ако не се налага - в мое лице, ясно, категорично, недвусмислено и рестриктивно.

# 649
  • Варна
Познато!  Mr. Green Целите високи ,пък труда след това липсва .За рестрикциите, тази година сигурно ви е последна ,когато ги допускат самите те...  А да не говорим ,че все по-отрано и родителите не успяват да овладяват положението.. Twisted Evil
Малкия ми например пубертета го мята по-рано от батко му ,който навлезе в него чак в 9ти клас ..и О Боже,дори се засичат. hahaha hahaha

Хайде ,успокоявайте се тук една друга ,радвам ви се! Hug

# 650
  • Русе
.За рестрикциите, тази година сигурно ви е последна ,когато ги допускат самите те...  А да не говорим ,че все по-отрано и родителите не успяват да овладяват положението.. Twisted Evil

догодина и да иска, няма да ме хване. Тоз ад, който го преживявам няма да си го причиня повече, освен ако не става въпрос за двойка.
  Преди малко ми се обади разочарован, че по руски не му достигнали десети за шестица. Имал 5.31. Нямам думи да опиша какво ми струваше преди няколко вечери, когато установих в 8 часа вечерта, че не се сеща за нито един падеж като хората ,а на сутринта има контролно по руски. За справка, не е отварял ученик по предмета тази година.В рамките на около час, трябваше да сведа всички падежи на съществиетлни и прилагателни с множествено число във вид удобен за влизане в главата му. Каза че много му било полезно и на сутринта всичко си спомнял съвсем ясно. Обеща вече да учи по предмета. Ако някой се сеща, амбициите му са да учи биология в Русия. Но пък не видял връзка с редовното учене на езика. Той си го бил говорил езика, без теорията. Twisted Evil #2gunfire Не съм го чувала и да говори толкоз руски, само дето пее руски рап.

# 651
  • Варна
Амбър ,  Joy ,човек ще стане ,да знайш!  Joy

# 652
мен във вторник младежите ме... побъркаха...
Големия при игра с топка в училище си счупи по една става на два съседни пръста (3ти и 4ти) на лява ръка... докато обикаляхме в София на ортопед, снимка, правене на някакви специални шини... (в дъжда и вятъра сто пъти се паркирах разпаркирах) и...
Обади се малкия за 3 по БЕЛ (ревящ) - контролна работа - преразказ (една от 6 глави от "Немили недраги") и теза (въпрос пак от там), на първото 4, второто 2, общо 3  ooooh! и така целия клас с м/у 2 и 4... (смени им се учителката тази година и тази е решила мноооого добре да ги подготви за НВО, само дето и 7мици да изкарат там, това няма да компенсира очакваните 4ки за годината  #Crazy)  "Спешно да ми търсиш учител по БЕЛ, ще работя с него много сериозно, обещавам!"
Успях да стигна навреме да взема най-малката от училище, да мина да нагледам майсторите, че тоз велик ремонт.... Но като се прибра набора вкъщи имах следващата изненада - посинен подут четвърти пръст и подут трети на лява ръка (пак при игра с топка в училище, около 2 часа след случката с батко му) newsm78 не го боляха и реших да изчакам сутринта... (мъжа ми в командировка, баткото с болки и лекарства шиниран, а заедно с малката по доктори...) - в 8 на ортопед, снимка, шина... слава богу несчупена ставата, младежа е със слаби ставни връзки (халтави стави), което го е спасило, обездвижване, че да се възстанови хрущяла от травмата, за да няма късни последствия, 3тия пръст само го мазахме с фастум...

# 653
peneva_a, съчувствия и здрави нерви!  Sad  Hug
Бързо възстановяване на големия младеж!  Praynig

# 654
peneva_a, изпитание си е бил целият ден за теб  Hug Но пък е малкият дявол, всичко ще се оправи  Peace Скорошно възстановявяне!

# 655
  • Русе
  peneva, аз само докато прочетох ми стана зле, а ти нямам идея как си издържала. то къде ли може да иде човек, ама това всичкото наведнъж е  Cry   Имам теория, че като реши човек да удържа на напъните, то все нещо отгоре идва. Затуй аз от първия път се тръшкам да рева, щот да не си помисли съдбата, че съм много яка и да реши да проверява.

Много здраво ги е подхванала по БЕЛ.И преразказ и теза наведнъж. Извадих от пощата това за Немили недраги http://dox.bg/files/dw?a=327d2ea2d8  Въпреки че толкова материал моят син даже няма да прочете, а пък да сътвори е невъзможно.

# 656
peneva_a, съчувствам ти!! Бързо да се разотиват тези тъмни облаци дето са ви нападнали!

# 657
  ...Затуй аз от първия път се тръшкам да рева, щот да не си помисли съдбата, че съм много яка и да реши да проверява...
А, рева си, ама какво от това... пак ми се накамарва...

Много здраво ги е подхванала по БЕЛ.И преразказ и теза наведнъж...
Подхванала ги е, ама не да ги научи на нещо, а да им покаже как за нищичко не стават  Thinking
Учителката от миналата година беше казала да не ги записваме на курсове (ей, много ги юркаше тази жена!), тя щяла да ги подготви достатъчно за НВО... да, ама не! Имала здравословни проблеми (затова не ни беше в 5ти клас първия срок, пое ги от втория) и решила да си вземе година почивка. Да, ама младата учителка, която я заместваше в пети клас вече преподава в университета, докато си пише докторантурата и... сега сме с учител, експерт, оценител на НВО. Ама то 7ми клас не е само НВО-то, то си иска преподаване, за да има учене и разбиране.

# 658
Записвам се при вас отново. Скоро имах седмокластничка, а сега седмокластник....Първият път беше добре, но вторият.....пубертет и мързел в едно, а аз в стрес  Simple Smile

# 659
  • Пловдив
Реа, добре дошла!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт