Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 642
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Peneva, и защо не се обади да ходя да прибера поне малката!? Все я забавлявам с нещо. Да не ти се налага, ама ме брой друг път.

# 662
Peneva, и защо не се обади да ходя да прибера поне малката!? Все я забавлявам с нещо. Да не ти се налага, ама ме брой друг път.
Нали се вземаме все с другата малка сестричка (която вчера не беше на училище де, та си знаех, че няма кой) и все забравям, че си ми наблизо  Crazy Благодаря, ще си запомня  Hug Дето се вика, и на пиано може да я заведеш Wink Те на баща й може да не я дадат (щото не са го виждали...) ако е без батко й, ама теб те познават!
Похвали нещо Стефито, че ни липсва!

# 663
  • Русе

Похвали нещо Стефито, че ни липсва!
  И Стефи и за баткото има да хвалиш и да разказваш.Аз почитам малко и от другата тема и съм хаберлия, че е доволен и се представя блестящо, ама е се оаждай и тук. Да са ти живи и здрави.  bouquet

# 664
  • гр. София
Добър ден, мами  Heart Eyes
Днес имахме профилактични прегледи в службата, затова чак сега сколасах да разгледам вашите постове тук  newsm78
rosita_ta, това, което ни сподели е ужасно, съкрушаващо  Sob Трудно се възприема това от възрастен, а какво остава за дете в седми клас... Cry
Днес нашата седмокласничка има КР върху целия раздел Азия по география. Дано да се справи  newsm10
Отложиха им КР по МАТ за петък, но тогава ще имат часове от по 20 минути отново  Thinking
На всички деца (а ако има мами в това положение - и на тях!), които са болни пожелавам бързо оздравяване и по-леко наваксване на пропуснатите уроци и упражнения  thumbsup

Мила peneva_a, приеми моите съчувствия и дано по-безболезнено и леко се възстановява младежа!

# 665
Моят седмокласник в момента е със заместничка по математика и часовете им били пълна пародия.Жената цял час ги изпитвала да дадат определение за точка и никой нищо не разбрал,а са математическа паралелка.Дано по-скоро си дойде техният класен,който им преподава математика,че с тази жена положението много ще се влоши.

# 666
Тези дни имам съприкосновение, а и децата ми от много близо, с аналогична случка на разказаната от rosita_ta. Няма как да ми го побере акъла, а и на децата ми, но поне вече знам че съм възпитала добри деца и другото с мързела и ученето са ми бели кахъри... поревавам си и заради това...
Скрит текст:
Почина съпругата на бившия ми мъж след тежко боледуване  Sad имат момче с по-малко от година по-малко от Калоян. Момчетата станаха близки с него в последните две години не без мое подбутване... Жената се бори 10 години, като при последната битка не й стигнаха силите. Момчетата се опитват да подкрепят брат си, особено големия, някак като възрастен. Много ми е тъжно заради детето

# 667
Мама Мими, успех  на сладураната!  Praynig
peneva_a, съчувствия.   Cry
Многодетна мама, дано класният им по-бързо да се върне на работа.  Praynig

# 668
Ето това е най-големият ми кошмар... Моля се само да сме живи и здрави всички Praynig

# 669
  • гр. София
chibi мила, БЛАГОДАРЯ и  Hug от мен  Heart Eyes
мила peneva_a, и теб лично те е докоснала тъгата...много тъжно ми стана  Cry Все пак трябва да намери в себе си сили човек да превъзмогне състоянието, в което е изпаднал и да се изправи с нови сили срещу утрешния ден, срещу новите предизвикателства...

# 670
  • Русе
 Много тъжни истории.Пенева, добре че има вас това дете. Момчетата са много свързани с майките си и е ужасно,когато останат без тях. Сигурно и момичетата де, но понеже имам момче и знам, как се вре и ме търси като му стане нещо накриво.Колкото и да му се карам и да кръжа с метлата, никога не ме приема много навътре и след минути е готов да ми се хвърли на врата, независимо какво съм изрекла, а аз съм много речовита кога съм бясна и напоследък често ме докарва до тоз бяс.

При нас имат още седмици до края на раздела по география. Нейде на стопанството на Азия са с единият от часовете в понеделник.

Сборната ни оценка от петмунитките на разлагане до множители е 3+. Не съм изненадана. Не ги връща поетапно, а продължават да решават задачи върху листа и гледам едни и същи грешки се мъдрят. Ако ми беше попаднало навреме това листче, щях да ги изгладя тез неща.Въпреки че знае, редовно заравя да промени знака, когато сложи при групиране скоби и преди тях има минус.Знаех си ,че ще е препъни камък тоз раздел и покрай състезанията не успяхме да почнем по навреме със задачите.
  Утре при нас няма да учат.  newsm78 Не знам защо. Очертават се четири дена и дано не ми се сбъркат плановете, защото имам големи планове. Mr. Green

# 671
 Амбър, да има училището ви  някакъв празник?   newsm78

# 672
  • Русе
Амбър, да има училището ви  някакъв празник?   newsm78
  нямам идея. Константин Кирил Филосов иначе на 11 май се отбелязва. На сайта ни все велики неща пише, Юнеско,Европа, ама за таквизи маловажни неща, като учебни - неучебни дни, програма и разни такива не си играят да пишат.

# 673
  • гр. София
Амбърче, това, което си написала важи с пълна сила и за девойките ни  Hug
И те дори да се поскарваме, дори и със сърдит поглед да ги поглеждаме понякога,  все с нас споделят всичко.

# 674
  • София
Сигурно важи за много от девойките, но понякога антагонизмът между майка и дъщеря е много силно изразен. Имам няколко примера пред очите си. А сякаш не познавам хора, при които да има ясно изразен траен конфликт между майка и син.

Общи условия

Активация на акаунт