Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 813
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
I miss you, обади ми се непременно ако ще сте в Плевен. Simple Smile
И имаш.желание разбира.се. Simple Smile

# 271
  • Пловдив
Юхууу, да ни е честит новия Президент!
Като политик не знам как ще е, но е Човек, с главно Ч!

Фло, благодаря искрено да поканата! Ако не ме лъже паметта, в петък съм наряд аз, а в събота - половинката Sad
...Ще пиша допълнително като имам яснота по въпроса, но ако действително той е на работа, аз ще си гледам зверчетата Simple Smile

Минавам, да ви проверя всички, дали сте завити и гася ламБите.

# 272
  • Пловдив
С бодра стъпка поднасям кафенце.

Стискайте палци времето днес да е хубаво, че тука в Дгр е много мрачно и студено а цял ден трябва да обикалям за балони, картони, украси и т.н.

# 273
Добро утро, вземам си кафенце от едно меченце. Фло много хубава покана, на мен ми е доста далечно разстоянието, а и тогава ще спретвам детския купон за рожден ден на малката (дано не ни мине котка път, пу-пу)! I miss you това обикновено ми е прическата, ала името й не знаех. Lady_  кой е рожденикът, за когото ще пазаруваш? И аз тези дни трябва да поразуча сладкарниците и магазините за предстоящия рд на малката.

# 274
Моля препоръчайте ми хотел в район Габрово, Севлиево, Боженци, В.Търново, Елена.
ИСкам да направя подарък на родителите ми, заровила съм се в разни оферти, после чета отзиви в букинг.ком и се отказвам.
А времето си върви и накрая нищо няма да резервирам.
Искам да е до към 150км. от Плевен, без да се минава Шипка или Троян-Кърнаре.

# 275
  • София
Привет военни момичета.
И днес се поуспах, гаджето ме събуди с чашка кафе в леглото. Ей, никак не е лошо да си доставяме малки радости, да се поглезим от време навреме...Правете го, когато можете. Как да измислите какво да правите ли? Ами слушайте си сърцето. То ще ви подскаже Heart Eyes

РАДИНКА, отдавна не си ни спохождала. Радвам се, че на работното ти място нещата са се успокоили.

МИС ДИСНИ, питаш за постановката, която гледах онзи ден. Самата постановка не беше кой знае какво, но актьорите играха страхотно. Все още съм с впечатленията от играта им. Много добри!!!

МОМИЧЕТА, КАТИ е сложила началото на списъка, хайде, записвайте се...

ЛЕЙДИ, жалко, че няма да можеш да дойдеш.

АЛБЕНЧЕ, ще ти пиша на ЛС. Дойде ми една идея в главата...

МЪНИЧЕ, вземи децата и идвайте. Поканата важи за майки с деца newsm63 newsm07 sling breastfeeding Ех, че хубаво ще стане, да има и дечица!

I MISS YOU, на коса бих го докарала, ама на физиономия... Wink

СЕСИЛ, посвикна ли с работата и с промяната на дневния режим? За децата бабите ли помагат?

Как да се откажа от това толкова мило поднесено кафенце, в компанията на едно меченце? Simple Smile

Мацки, хайде за сега стига. Работете и не се разсейвайте Simple Smile

# 276
  • Пловдив
Взимам си кафе, че едва гледам Rolling Eyes

Sesylle миналата пролет бяхме във Велико търново - хотел Лъки. Има страхотна гледка към Царевец Peace

Фло, още веднъж - благодаря за поканата, но с децата ми е много трудна логистиката Simple Smile И двамата спят на обяд, колата е в бокса и най-вероятно няма да излезе до тогава, а с тази, която сме в момента не смея да шофирам на дълги разстояния, защото...не е моята hahaha Ще проверя тази неделя как е графика и ще пиша Hug

Отивам сега да стоя замъци и укрепления, защото нинджите от Нинджаго ще се бият срещу рицарите от Нексо hahaha

# 277
Добър ден! Лейди, остана ли кафе, ама повечко да е, моля. Такава съм забляна, не е истина просто. Сама се хилих преди малко на себе си. Чета, че обсъждате някакъв дълъг боб и си мисля, че става дума за боб за ядене  Embarassed И чакам да го видя, чакам...а то какво било Joy Joy Joy Та затова ако има в повечко кафенце, няма да го върна Joy
Дунди, ти за поредна зима ще моржуваш май в офиса. Защо е толкова студено, че не насмогва отоплението? Шефът икономии ли прави? Ако много намръзнеш, скочи до мен до Мараша за два джоба топло  Simple Smile
Албенка, кога има рожден ден малката принцеса?
Сесил, мислила ли си за Трявна? Препоръчвам с две ръце, прекрасно място! За Търново-другата ми слабост-препоръчвам минотел "Рашев". Близо е до Царевец, на нас много ни хареса. Били сме и в "Максимус", но той е на по-шумно място, мисля, че в центъра. Успех в търсенето!
Скачам в тръстиката. До после, момичета, прегръщам ви всички!
Фло и Мъничето ги пускам пред мен на портала. Фло, прекрасна покана, но за съжаление и аз няма да мога. Мислено ще съм с вас! Мъниче, хич не ти е скучно  Laughing Фло, супер събуждане, браво! Много ви се радвам на теб и на твоето гадже, че и след толкова години заедно сте запазили романтиката и топлотата помежду си! Дано да е така още много, много време! Hug

# 278
Добро утро и от мен. Лейди, много мерси за кафето, малко късно, та дано е останало. С тея сериали до посред нощ ставането сутрин ми е много трудно!! Но няма начин, работата зове. От известно време се каня, но все не се решавам да оставя нашата кака да ходи от училището до залата за тренировки сама. Разстоянието е много малко около 500-600 метра, но се пресича улица и много се притеснявам. Но се случва така че тренировките са от по-рано и не винаги има кой да я води, а ходят всеки ден и доста сериозно са се заели с тях. Не ми се иска да я спирам защото тя ходи с огромно желание, но и се притеснявам, но май ще се навия да опитам. Тя е втори клас и наистина залата е през уличката, но въпреки това доста се притеснявам. Идеята ми е с телефона на ухото от тръгването до пристигането или нещо такова, незнам.... Вие на какво мнение сте? Дали е рано?

Фло, за съжаление този път няма да се класираме за путъване, може би като се постопли времето. С двете диванета е зор голям, а и каката с тия тренировки направо ми спира тока. На 26ти сме и на състезание във Велико Търново, което ми напомня - ще се нуждаем от палчета....Но пък ви пожелавам да си изкарате страхотно и после да разказвате! Иначе имам голямо желание  Hug

I miss you и аз не знаех че тази прическа се нарича така. Иначе е много сладка, но на мен този тип не ми отива. Моята коса е много тънка но е гъста и нямам обем, затова гледам винаги да съм с някакви пластове....

Момичета прекрасни, оставям ви засега и се хващам със "офисните" ми скучни, но пък многобройни  задължения! Целувки и прегръдки на всички!!! Страхотен и спорен ден!

# 279
  • София
МЪНИЧЕ, нали разбра, че Дунди ще ви извози. Имаме детска стая, имаме кревати на два етажа, имаме и креватче с решетка.

САД_УОМАН, така се надявах, че поне ти, като не си с бебе ще можеш да дойдеш, а то какво стана??? Ако не в служебната тръстика ще скачаш в домашната. Simple Smile

Хайдееее и МИС ДИСНИ падна от клона. Ей, Пловдивския гарнизон! Хайде, сега ви е простено, ама ще ви видя, като се стопли времето Mr. Green Ще стискаме палчета, разбира се. Какво тренира каката? От известно време щерката пуска Кати сама на тренировка. Тя тренира Таекуондо. Майка ѝ я "съпровожда" с поглед, а детето е доволно, че ходи само. И тяхната зала е на около 300 м. Така се започва, няма как. Господ да ги пази!!!

# 280
*Miss Disney*  време е да я пуснеш сама. Можеш за твое успокоение няколко пъти да я съпровождаш "с поглед", пък и предполагам, че си я научила на правилата за движение и как да се пази на улицата. Моята голяма дъщеря във втори клас ходеше пеша, сама на училище. То не е близко до нас, пресичат се няколко улици и оживено кръстовище. В нашия затънтен град, тогава нямаше сфетофари, дори. Беше ме много страх, но няма цял живот да съм с нея. Както писа Фло - Господ да пази децата ни!
sad_woman малката има рожден ден на 24 ноември.
sweet_maniche как сте, оздравяхте ли?

# 281
  • Пловдив
Фло, мисля, мисля... колко м,у е пък, да ти дойдем на гости Mr. Green... Ще видя на 20 като съм на работа какъв е графика, че и идея си нямам и ако нее късно, ще пиша Simple Smile ...стига и Дунди, да се съгласи, да и надуваме главата по пътя, че с малките пътуването си е истинско приключение Rolling Eyes Whistling

Дисни, ти познаваш детето си най-добре Simple Smile Аз пускам дреб да пресича колелото на 15 блок сам, като аз го съпровождам с поглед от едната страна, баща му - от другата Mr. Green Отговорно си мие детето, не мога да се оплача Heart Eyes ...за разлика от малкия звяр - нея и с верига да я водя, пак имам чувството, че ще намери начин да се измъкне точно в средата на улицата #Crazy В чудо се виждаме  ooooh!
Какво и къде тренира каката ви?

Сад, поиграхме си и ние два дена покрай малкия с легото hahaha  Обещах му, че утре ще сортирам частите и ще ги окомплектовам по сетове newsm09 ...Не съм сигурна, че и за седмица ще се оправя сама, но обещаното си е обещано и ще действам #Crazy

Албенка, оздравяхме, благодаря Simple Smile Снощи провериха главата на баткото - всичко върчи чудесно! Сега остава и да проумее, че трябва да внимава малко повече Whistling

Отивам сега да сортирам играчки smile3532

# 282
Дисни, и аз съм на същата вълна в момента. Нищо, че синът ми е трети клас. Иначе пътя от училище до дома го знае със затворени очи, но има да пресича натоварено кръстовище. Да, има светофари, но когато за него свети зелено, и за два потока коли свети зелено и много ме е страх. На него имам доверие, на шофьорите нямам. Сега сме на фаза сухи тренировки. Разделяме се пред блока, той върви по единия тротоар, аз по другия, той пресича на две места сам, аз го следя с поглед и накрая на срещаме пред двора на училището, за да му поставя оценка /той така иска/.  Simple SmileВ най-скоро време обаче ще започна да го пускам сам, само да надделея над страховете си. както казват и момичетата-Господ да ги пази! Praynig
Мъниче, май сме почти съседки  Simple Smile

# 283
Ох момичета, знам че е време и не искам да става като съседско момиче
Скрит текст:
Тя е на 14г. Ущилището и е на 10 мин път пеша само с една-две улици за пресичане, но всака сутрин и вечер я карат до училище и после я прибират. даже редовно когато баща и е наряд и няма кой да я закара ни молят за услуга да я караме сутринта! Преди 2 месеца ми се похвали че за първи път е ходила сама с рейса до училище... Направо е срамота, аз се чудя как да пускам моето дете само да може да свиква... незнам не е моя работа, но се възмущавам по ред причини. Но всеки си знае!

Днес пък класната се разсърди че те носели отговорност и как съм можела да искам да ходи сама от училище до залата... Не знам, малко ми е криво, защото досега не съм я пускала сама (само до магазина ходи сама, и се справя детето, а по пътя до там  дори няма видимост от нашата тераса), но пък искам да е самостоятелна, освен това залата се вижда от училището - няма и 5 минути. ОХ, оплаках се! Надявам се да ме извините за мрънкането. Като почна да споделям с майка ми се започва едно възмущение как видиш ли тя била малка и трябвало да минат още 2-3 години, лигава история. ММ пък е в другата крайност - пускай я, как иначе ще свиква....

П.П. Каката тренира художествена гимнастика от 2,5 години. Имат един златен медал от състезание и доста участия по други събития. Надявам се и този месец да имат успех децата.

bouquet Благодаря че ме изтърпяхте...

# 284
Дисни, нали има една бележка, с която заявяваш, че детето ти вече ще си тръгва без придружител от училище. Ако детето трябва от училище направо да ходи на тренировка, не виждам какъв й е проблема на класната. С тази бележка ти ги освобождаваш от отговорност, след като детето напусне двора на училището. Че и ще се сърди пък...Ама да не паля,

Скрит текст:
че вече ми е писнало да ми се упражняват в красноречие разни случайно заместващи по занималня или дори такива, които не са влизали в нашия клас, на тема ама колко бил голям, а защо не си ходел сам, ама майката /т.е. аз/, защо идвала в 18,03 минути вместо точно в 18 ч., ама толкова ли била неорганизирана....да не продължавам. Но и на това му се вижда края вече

Та, Дисни, ако добре сте обяснили на детето как трябва да пресича, как да се оглежда, изобщо как трябва да се държи на пътя, пуснете я сама. Но съвета ми е-не с телефона на ухото, да не я разсейва. По-добре да звънне като тръгва и като пристигне. Тези дни и моят син ще дебютира сам на отиване към училище. Ще чакаме да споделиш впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт