Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 754
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • София
КАТИ, ще гледам Ръкомахане в Спокан с Теодора Духовникова, Иван Бърнев, Павлин Петрунов и Леонид Йовчев. Актьорският състав е добър, надявам се да стане и добър спектакъл. После ще споделя. В Народният театър, на малка сцена. Гаджето ще ми разкаже и ще ми "изиграе" изборното студио. Ще пропусна началото. Ама то не може и това тук, и онова там, и душа в рая Wink

Отговорно е вашето семейство. И аз мисля, че сме подкрепили с 4 гласа единият кандидат, ама имам и леееки подозрения Mr. Green, че снахата... Все пак снаха е...Дали пък заради свеки не е гласувала за конкуренцията  newsm78, ама то пък една конкуренция...мани, бегай hahaha Joy шегувам се, разбира се, смях да става Joy

Кати, нищо не казваш относно датата за среща На русские поседелки, руски песни и казачок newsm68.

# 256
 Що бе Фло ,виж какво съм написала на предпоследния ред от предния ми пост  Wink
 Само предпочитам да е  събота , ако има възможност. ...

# 257
Здравейте, момичета. Току що се прибирам от купон с колегите в Македония. Беше много хубаво.Вчера в Скопие ни валя дъжд, но успяхме да видим паметниците, издигнати в центъра на града.Голяма бутафория.Филип Македонски, Александър Македонски, Кирил и Методий, Самуил...Все видни македонци. Joy
Вечерта отседнахме в едно етно село с "жива свирка" Колегите се оказаха големи купонджии, игроорци. Повеселихме се от сърце. Утре почивам, така че ще трябва нещо и да свърша в къщи.
Следващата събота имам обучение в училище, иначе за останалите дни за среща нямам ангажименти.
Лека вечер.

# 258
Привет..
Аз отново на път, обратно към Пловдив разбира се, че утре пак на работа.. аз днес съм самичка ММ днес ще ни пази, сутринта нашият щото наряд та още в 7:05 цъфнал да гласува хах.. и.после заминал към Графа..
Фло, дълъг боб е... мм, ще ти покажа после като се прибера на компютъра, че от телефона сега не мога да кача снимка.. но ще режа смело, че вече много ми пречи пък и малко разнообразие..
Само да ми остане малко време и отивам за подновяване Grinning
Хайде оставям ви, че от телефона ми е трудно, после пак ще ви нагледам за вечерната проверка.. :*

# 259
  • София
ДА Е ЧЕСТИТ НА БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАРИТЕ НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ! В ДЕНЯТ НА ДОБРОТО СЕ СЛУЧИ НАЙ-ДОБРОТО-ВОДЕЩ БЕШЕ РАЗУМЪТ, НАРОДА СЕ ОБЕДИНИ И ПОБЕДИ. НА ДОБЪР ЧАС ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ.

Е, момичета, виждате ли каква сила са военните? Лично аз се гордея с този избор!
Алоооо Димитровград и да почерпите за успеха на вашия съгражданин.

НАЗДРАВЕ!!!

# 260
Добро утро!
Честит ни пети президент!
Пийнете по кафе
Успешна седмица!

# 261
  • Пловдив
Добро утро,
хайде на кафе

Гледам, че и Вили.Мотовили се е разбързала.
Ами тази сутрин по две ще пиете.  Mr. Green

Да ни е честит новия президент. Дано остане същият човек, за когото военните в Графа говорят с много уважение.
Само да видим какво ще стане с обещаните от министъра джипки, автобуси, дрехи във военния магазин и 100 лв. за Коледа. Кати, всъщност миналата седмица е казал, че пари ще има за всички, но медиите го предадоха така, както на тях им харесва. Обаче, като гледам и слушам какво става, май никой нищо няма да получи.
Тази седмица за мен е къса. 3 работни дни и после малко есенна почивка. Дано всичко стане така, както ни се иска.

Лек ден, момичета. Тук е студено, но е слънчево.

Кати, ще мерим ли температурите?  Laughing Тази сутрин в моя офис е 12 градуса. Пуснала съм климатик и духалка, че иначе ще се скова.

# 262
Добро утро,вземам си от кафенцето на дунди и на вили мотовили,защото днес определено имам нужда от мноооого кафе-малката принцеска реши в 5 че вече е време да ставаме,към 8 се накриви защото й се приспа и чак сега заспа.
И при нас днес е много студено,през прозореца изглежда топло,но като се покажеш навън има едно хапливо вятърче
Сега допивам кафето и се захващам с малко домакинска работа

# 263
Добро утро момичета!Да ни е честит новия президент,силно се надявам че като човек от армията ще промени нещо за нашите момчета.А за бонуси,все си мисля че ще е като миналата година.ММ не се и надява.Аз пък като една заблудена жена все си мисля че за всеки заслужил ще има нещо дори и не финансово,но ей така да го потачиш човека.ММ стой и спори с мен че тази седмица щели да дават заплати,че всяка година ноември месец и декември вземали преди 20,ха дано ама едва ли.Някой може ли да ми обясни как да си покажа творението за рождения ден на дребното?

# 264
Добро утро и от мен момичета! Да ни е честит новия президент! Дай Боже промяната да е за добро, че на толкова приказки се наслушах, че съм малко скептична. Но се НАДЯВАМ! Тук при мен колежките много го оплюха, но да са живи и здрави, за мен беше по-добрия избор! Simple Smile
Радинка, относно заплатите знам че декември ги дават по-рано, за този месец незнам  Thinking
Дунди, Вили мотовили - с кеф си пийвам кафенце че тази сутрин голямо успиване направих, добре че каката не е на училище, че каквито са ни и двамата сънчовци и туткави..... Ама така е, който гледа до 2ч. сериали...
Скрит текст:
Втори ден вече гледам "Луцифер". Доста интересен сюжет, който има време и е любител на сериалчета - препоръчвам с две ръце - увлекателен, забавен, има интрига.... С две думи - много ми хареса!  Twisted Evil

Дунди, стискам палци да се наредят нещата за есенната почивка. После да разказваш  Hug

I miss you интересно ми е на мен какъв ще да е този боб... Не съм много в крак с "модерните неща" но пък съм любопитна!  Embarassed

Фло, как беше представлението. Не съм ходила на театър сигурно от ученическите си години.... Пусто време все не стига за нищо. Ама то и аз съм една - все не мога да си го организирам правилно. Нищо, живот и здраве някой ден....

Мъниче, бързо оздравяване на палавия батко и по-рядко да ви се случват такива неща. Нашия малчо и той е голямо диване, чудя се как още не се е потрошил с тия лупинги дето постоянно прави. Но той си е камикадзе от малък! Да са ни живо и здрави дечицата само, пък и ние, за да си ги гледаме!

Ние този уикенд го изкарахме мързеливо! Филмчета, игри с децата, разходка до баба и така. Иначе мищо интересно за разказване! Хубав ден засега от мен! Подновявам работния процес... Много целувки и прегръдки на всичкиии  Hug

# 265
Е , не свърши света и пак изгря слънце след избора на новия президент. ...И аз не разбрах какво толкова лошо има  да се избере за президент силна личност ,макар и без политически опит....е , бил подкрепен от БСП ,но това се случвало и преди и то 10 години. ..Рекетьорското поведение на ББ обаче много ме дразни. ...

Дунди, днес не съм на работа, ама утре ще мерим температурите..... Grinning За бонусите и аз мисля, че беше грешно предадено. Много се надявам, ако има да е за всички. Как не разбраха ,че Коледа е за всички , че това е християнски,а не професионален празник. По същия начин е и за пенсионерите-защо се дават коледни само на хората с най - малък принос към осигурителната система. А какво ли му  е на пенсионер с доход 305 или 310 лв.... 

Тази година и аз не съм открила театралния сезон....предния петък имах възможност, ама нали пътувахме...но има време. ...

Дунди , Олимп ли ще е есенната почивка? Да споделиш има ли подобрения, че и  ние сме с резервация...не че е толкова важно и при старите условия пак ще идем....

# 266
  • София
Даааа и светът не се свърши, и слънце изгря и небето е синьо,та  синьо... Simple Smile
Животът продължава момичета...
До обяд яко потръстичих - и записани, и незаписани-покрих  почти норматива на Поликлиниката. И като начало на работния ден 7.30 и като бройка 12 души ( при норматив 15.5 пациента.Тази половинка пациент как я виждате? ) Та така и вадих, и правих, и съвети давах. Не беше скучно. Simple Smile

След кратко съвещание с Лунно цвете и Дунди, съобразявайки се и с Кативита Simple Smile свиря сбор.

П  О  К  А  Н  А

Скъпи военни момичета, каня ви на гости среща на 26.11.2016, събота от 11.00 у дома.

М Е Н Ю
Руска кухня ( само толкова, за да ви е интересно ) Simple Smile

Н А П И Т К И
Водка и чай ( е може и нещо друго. За напитките отговаря гаджето ) Wink

П Р О Г Р А М А
Руски песни, пляски, частушки, казачок  newsm68 и литературно четене  smile3529

Дрескод-кой както иска.
Задължително си вземете доброто настроение и усмивките! Simple Smile

Току що говорих с ДУНДИ. Пловдивчанки, обадете ѝ се, ако има желаещи. Дунди ще ви "извози" до София и обратно newsm01
Софийски момичета ще ви дам адреса на ЛС.
ФЕЙЩИЦЕ, ей го къде е Димитровград. Надявам се да долетиш afwitch
Всички да се чувстват поканени.  welcome Hug

Хайде сега изчезвам, а вие си мислете и ако е възможно направете списък на гостите. Ще се радвам да се съберем по-яка група.

# 267
Ами тогава да отворяме списъка....

26. 11.2016 г. 11 ч. Руска среща

1. Кативита
2.

Вие сте наред....

Виенската среща си я биваше.....
И Китайската беше на ниво....
 Дано тази е с по-голямо участие....

# 268
  • Пловдив
Flo веднага отговарям за почерпката Simple Smile

Срам не срам ще си призная, че вчера гласувах за първи път в живота си  Confused Заслужавало си е Simple Smile
Фло много хубава покана, жалко че не мога да я уважа. Нооо все някой ден  chef

# 269
Флоо.. благодарим за поканата, но точно тази събота (днес шефа се смили над мен и ми подписа молбата за отпуск) ще бъдем на сев. Б-я.. в Събота точно по бърз мой план май ще съм в Плевен... Simple Smile

Фло, Мис Дисни, ето на това му викат " дълъг боб" - аз по едно време я бях отрязала моята коса така, ама пуста коса за половин година израстна много.. и сега пак и е ред..

Да честитя и аз новият президент, както казва Дунди, дано да е такъв, какъвто го описват от Графа, защото и аз послушах доста неща   Thinking

За сега ви оставям, че съм се загледала тук в това "Пееш или лъжеш", не че е много интересно, но ей така преди лягане за успиване  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт