Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 753
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хайде и аз по темата. Имах бебета мечта!!! През първия месец - мрън, мрън. Вадя манджата и давам.  bombs breastfeeding На втория месец - мрън. Няма манджа. Давам само вода. На третия месец-ни звук ни стон. Решиха, че като няма манджа и пиене, по-добре да спят и като ги сложех вечер в 21.00, та до сутринта в 7.00. Имали ли са коликииии, нямали ли сааа newsm78? Не знам. Не са ми казвали. Същото беше и със зъбите. Кога им пораснаха зъби така и не разбрах. И мен ме пишете в отбора на спящите красавици, т.е. майки. Все си казвах, че такива бебета и 10 броя мога да отгледам. Е да, ама се задоволихме само с две. Да са живи и здрави Simple Smile

Отивам да се правя на красива-маникюр pletka, педикюр, ролки 4470. И обезателно малко парна баня на физиономията и деколтето-да поизгладя отпечатъците на времето Mr. Green

# 241
Здравейте, мили сладурки. Нямам време да пиша, но чета диагонално.
Честито на всички, които имаха поводи. Да са живи и здрави и само положителни емоции.
Аз съм от тези, които мислят като  dundi73. Все едно аз съм писала това, което тя каза. Много претенциозни станаха родителите /това си е мое мнение и дано няма обидени/. Моята колежка пи успокоителни, защото хлапето, което е втори клас, трябвало да учи втора смяна. Щях да припадна. Племенницата пък е 5 клас и още я водят и вземат от училище /по-висока е от мен и за гаджета мисли вече/. Както и да е, всеки си избира как да възпитава и какво да прави. Важното е да станат читави хора.
Относно бебетата - моето беше на режим 10 мин дрямка след канските ми мъки да го приспя и рев, ама рев. И нощем не спеше. Беше един малък кошмар. Кога е имал колики, или пък зъби кога са никнали - не разбрах - то все ревеше. Ама ей го на - стана мъж - канара. А аз съм била мнооооооооогоооооо държелива - учех, бебе, работех, къща въртях и т.н.
Фло, така съм се смяла с твоите премеждия hahaha  Направо си ви представих с гаджето как си стоите с новите телефони и обменяте информация. Сладури Hug
Какво да пиша още - предстои ми операция. На 21 отивам на консулт и ще ми кажат кога. Отлагам вече половин година и сега няма мърдане.
Иначе тази вечер и аз ходих да ми поопънат кожичката на козметик 4470, във вторник отивам на маникюр - трябва сериозна поддръжка вече Wink.
Моят дзвер още си почива от Америката Wink и така.
Желая ви лека и спокойна вечер Hug Hug Hug Hug

И една песен в памет на Ленард Коен Sad
https://www.youtube.com/watch?v=l941KJOZ5Yg

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 19:45 от dafinov list

# 242
  • Пловдив

Явявам се да поднеса кафето. Simple Smile
Ама много сте изписали не мога да запомня всичко Simple Smile
По темата с бебетата мога да кажа, че моето засега е от спящите от 21ч. до 7ч. като тъпан, да не казвам че първия месец го будех насилствено за ядене и къпане, колики не е имал, зъбите го дразнят но през деня та вечер си е спокоен. Така че има и такива бебета Simple Smile
Дунди дано някой ден и аз да успея така да си гледам и възпитавам детето ( частта с гушкането и цунките не съм сигурна за нея ) Ама той се разплакал като го боцнали, ами бебе е ще плаче пък и не го боцкат ей така без нищо. Имам приятелка която 2 дни преди ваксина е в шок и ужас, че малката щели да и слагат ваксини и щяло да я боли.  ooooh!
По въпроса с големите и училищата не е много моя работа, но като най-малка от вас и доскоро ученичка и тинейджърка само ще ви кажа, че младежите не са чак толкова раними и крехки създания и не винаги учителите са толкова зле колкото ги изкарват децата ви. В крайна сметка живота не е китка и приказка и дъги и еднорози, по-добре от малки да свикват на всичко.
В първи клас сестра ми беше на занималня обаче нещо не я накефило и казала на госпожата че е "пръдла" и си тръгнала, вкъщи естествено обясняваше как госпожата била много лоша ( в което нямаше нищо вярно). Така че децата са склонни и да преувеличават особенно по отношение на училището. Дано не ядосам или расърдя някого.
Фло ММ си е на село за лова така че глиганското може да е днес  Grinning

# 243
Добро утро! Благодаря за кафето bouquet
От мен малко поетично:
"Събота е... синоптиците я обещават хладна.. и доста дъждовна Heart
Но какво от това, щом има слънце в душите ни..
Сутрин... тиха и с нюанс на мързел...
Чаша кафе.. да се разлее по все още спящата ми душа...
Минути... само мои са - за мисли и размисли...
Телефонен разговор... усмивка и импулс за хубав ден...
На терасата... сутрешният хлад освежава и ме прави щастлива...
Закусихте ли...?
А нахранихте ли,любимите си същества?Simple Smile
Събота е!
Да се отпуснем,
да по мързелуваме, да се поглезим...
С какво ли?......
Това е вашият ден..
Вие избирате как..
Пожелавам Ви незабравим съботен ден!
Прекрасна релаксираща почивка
и безброй много усмивки!"

# 244
Добро утро!

# 245
  • София
Добро утро прекрасни военни момичета Hug СГГ, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ЛЕЙДИ.
Благодаря за кафето и за написаното поетично.
Заредихте ме и двете. Хубаво ми е.
Отивам да си подредя масата за гостенките. Всичко ми е готово.
На вас желая леко и спокойно да изкарате денят за размисъл.  Simple Smile

Една песен за настроение, а защо не и за танц...

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 09:27 от Flo 51

# 246
  • Пловдив
Добро утро Hug
Грабвам от кафенцето и сядам на сладка раздумка с вас, пък после ще приготвям дрехи на малчовците - днес ще ги водим малко да подивеят из едно селце във вилата на едни приятели. Като гледам времето - ще трябва дрехите за дъжд да им приготвя и гумените ботуши Mr. Green .. ще се наквася и аз с тях, само трябва да измисля как да предпазя апарата от дъжда newsm78

Сад, извинявам се, за закъснения отговор  Embarassed
...куиза се състои от 4 кръга. Първи кръг са 10 въпроса от типа Да/Не. Въпросите протичат един след друг без време за мислене за всеки въпрос.
Втори кръг също е 10 въпроса, но са от занимателен характер: тип кръстословици, судоку, анаграми, математически и логически задачи, снимки, песни, шах, бридж, дегустации и др. Тук има 60 секунди време за размисъл.
Трети кръг - отново 10 въпроса. Тук са 2 типа въпроси - 1 тип: 3 от 6: - отборите трябва да изберат кои 3 от 6-те посочени твърдения са верни,  65 секунди време
2 тип: КЛАСИК БРЕЙНСТОРМ - 5 въпроса, 90 секунди време. В него отборите трябва да изброят определен брой възможни отговори по зададен въпрос и зададени или не първите букви на търсените отговори.
Четвърти кръг: Майсторски кръг „Мистериозни въпроси” 125 секунди време - 6 въпроса.
Във всеки кръг има по един въпрос, който е по зададена от предната седмица бонус-тема. За нея няма ограничение - отбора, който е завършил втори я определя. Вечерта, в която участвахме ние, бонус-темата беше "Песните на Лили Иванова", а за следващия вторник определиха "Принципи на Шенген".
Това е в общи линии - забавно е и е начин, да избягаш от скучното ежедневие Simple Smile
Няма ограничение за броя на участниците в отбор, както и възрастови такива. Таксата за участие е 5лв. като първия отбор печели 80% от събраната сума, а третия - 10%. Отборът на второ място определя бонус-темата за следващата седмица и яде торта при следващото си участие Simple Smile

Отивам сега да стягам дрехи и ботуши, довечера, ако съм в състояние, ще намина пак Simple Smile
И не забравяйте, че няма нищо по-хубаво от лошото време  Whistling
Усмихнат ден пожелавам на всички ви Hug

# 247
Добър вечер,ние днес си изкарахме деня на гости.Още сутринта отидохме на гости при едни приятели,също с две дечица от които едното на годинка,а другото две години по-голямо от моята голяма щерка.И така си изкарахме много весело,прибрахме се към 8 часа,приспах малката,прочетох приказка на каката и минавам да ви завия и загася лампите
Фло как беше партито днес?

# 248
  • София
Чакай Димитрова, не гаси ламБите, че как ще ви разказвам на тъмно.
Събрахме се в уреченото време. Всяка донесе по нещо. Наредихме трапеза, като, че ще ядем поне три дни, или пък ще нахраним един взвод войници. Нали в момента нямаме бременелки? Та да разкажа какво имаше на масата: Погача, студена пача, пилешки дробчета с лук и гъби, предястие-италианска салата, шкембе чорба, пастет от пилешки дробчета, трушийка, кисели краставички, печени чушки с чесън, млечна баница, пандишпанено руло. Съпругът на една от бабите ( и тя е военна съпруга ) ни беше '' приветствал" с бъклица червено вино, собствено производство, много хубаво. Напитките като се почне от ракийка, водка, уиски, мартини, текила, вина-бяло и червено, бира, байлис и безалкохолни. ( със сигурност пропускам нещо) За всичко това се беше погрижило гаджето ми. Това беше неговия поздрав към бабите.  hahaha Drunk Wine Glass cheers Похапнахме, попийнахме, разтръгнахме едни приказки, посмяхме се, Обадиха ни се наши дружки от Пловдив, Габрово и от Германия. Даже и попяхме. С две думи, изкарахме чудесно! Бабите са много навити и весели newsm68 newsm44
Съвсем скоро ще свиря сбор за среща с моите млади приятелки. Надявам се да се съберем внушителна група. Мисля, това да стане до края на месеца, че през декември започват празници.
Е, това беше. Няколко часа смях, приказки, песни. Заредихме батериите.
Отивам да заредя отново миялната и да лягам.
Утре нов ден, нов късмет.
Лека нощ момичета Hug

# 249
Добърр вечер.. ето пак ме няма един ден и докато ви изчета.. ама нали внимателно все изчитам да не пропусна нещо и аз  Embarassed hahaha

Говорите си за много интересни неща, аз като още не съм усетила тръпката на майчиството (надявам се скоро да я усетя Praynig Praynig) ми е много интересно да чета всичко свързано с децата..
Така че не мога да взема отношение, но мога да черпя опит и знания от вас, за което ви благодаря!  Hug

Аз вече съм при нашите.. напоследък всяка събота и неделя съм си тук.. е 80 км са си от Пловдив, но мама и тати са.. няма начин... днес тук времето е доста лошо и не можеше много да се излиза за разходки.. та повече си стояхме в къщи, но пък то на село винаги има работа и ще се намери занимание, никога не е скучно..

За разкрасяване си говорите... аз вече след черния, кестенявия и червения период на косата си, вече си искам пак кестенявото... не случих на боя последния път и като ми се раздразнил скалпа.. мале зор видях 2 месеца не съм слагала боя сега, малко да ми се поуспокои, но вече е време.. не мога да се гледам.. понеже по ген (в рода на баща ми всички много рано побеляват) и то и аз съм го взела, та още на 28 се налага постоянно боядисване.. сега обмислям да режа малко от косата (малко малко - почти половината) искам да стане на така наречения "дълъг боб" та да видим дали вече другата събота няма да съм съвсем нова..  Laughing Laughing 4470 4470

Хайде оставям ви сега, отправям се към царството на сънищата... поприказвах си с вас, време е за сън  bouquet Hug

newsm46 Sleeping smile3524

Оп... сблъсък с Фло  Hug

# 250
  • Пловдив
И аз да мина на отчет... Макар и на тъмно, пиша от телефона, та буквите ми "светят" в мрака Simple Smile

За късмет днес не валя и децата пощуряха на двора... Така дивяха, че стигнахме и до лепене на главата на баткото Whistling
Докато малката играеше с детенцето на приятелите ни (двете са с разлика 5 месеца), баткото се заигра с кучетата им... За беля, от играчка стана плачка - едното куче скочи за пръчката, баткото залитна и...пукна главата Confused
Слава Богу, малка беля е - около сантиметър цепка отстрани... Залепиха го и 2-3 часа след това кротна... После явно се успокои, защото стреса явно му беше дошъл в повече и пак започна да беснее ooooh!
В отпуск сме, та си го оставям вкъщи идните дни - страх ме е да го пусна на градината, като си знам стоката Whistling
Ще го наблюдавам изкъсо поне седмица!
Сега му са позволени и филмчетата, и таблета - това е единствения вариант, да го държа кротък на дивана Embarassed Колкото и книжки да четем, явно му омръзва Confused
Малкото зло и то не го оставя на мира...Абе лудницата е на макс Crazy

Фло, не съм бременна, още по-малко пък обичам субпродукти, но само мисълта за пастета от дробчета Heart Eyes Напълни ми се устата със слюнка hahaha

Ай мис ю, друго си е при мама и тате Heart Eyes

Минавам тихомълком покрай всяка, за да я завия и се шмугвам и аз под юргана Hug

# 251
  • София
МЪНИЧЕ, за срещата с вас съм предвидила руско меню. Надявам се да ви допадне. Жалко, че баткото се е контузил, ама юнак без рана не може, а пък на мама е побелял поне един косъм. Simple Smile

I MISS YOU, съвети и случки да искаш. Когато се случи чудото, ти питай, а ние ще отговаряме. Simple Smile Какво е това "дълъг боб" ?  newsm78 Идея си нямам. Преди седмица се подстригах, отрязах си повече от половината коса, онзи ден отрязах още малко и се боядисах. Аз започнах доста късно преди около 7-8 години. Подстригана съм стъпаловидно.

Момичета, дайте идея кой ден от изброените ще ви е удобен за среща-19, 20 или 26. ноември. Как ми се иска да дойдат и момичета от по-далеч. Да се съобразим с военните момичета( с тези дето са на дежурства) Давайте предложения.

Хайде да заспиваме, че утре ни чака важна работа Simple Smile

# 252
Добро утроооо,ама много сте изписали по нощите.Ох така ми се иска и аз да дойда на сбирката,ноо няма как трябва и на лекции да се ходи,а до средата на Декември имаме и външни лектори,които винаги идват през почивните дни и така по цяла седмица сме заети.
Сега ви сервирам една неделна закуска:

Ние днес сме женска компания ММ е наряд,но за жалост времето не позволява разходки и ще трябва да измисля забавления в къщи

# 253
  • София
Привет военни красавици.
ДИМИТРОВА, добре си се погрижила за изхранването ни. Днес няма да готвя. Има за дояждане от вчера, а и Димитрова се е постарала Wink

Аз вече гласувах. С летящ старт влязох в секцията. Не чакаха хора пред вратата. Комисията мен ме чакаше Simple Smile

Довечера съм на театър.

ДНЕС Е МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОТО. КОЛКО ТРЯБВА ЗА ДА НАПРАВИШ ЕДНА ДОБРИНА? МАЛКО. ОЧИ И ДОБРО СЪРЦЕ. ПРАВЕТЕ И ПОЛУЧАВАЙТЕ ДОБРО. И В ДВАТА СЛУЧАЯ ЩЕ ВИ БЪДЕ ТОПЛО НА ДУШИТЕ, ЩЕ ОСМИСЛИТЕ ДНИТЕ СИ...

# 254
Фло, какво ще гледаш?

До 14 ч. всички от имащите право на глас в нашето семейство го упражниха. Всеки ходи в различен час  и никой не чака ...че предната седмица си имаше доста хора. ...

За посочените дати засега съм без ангажименти. ...

Снощи порой ще ни удави ,днес ще ни издуха.....в унисон с изборните страсти....

Общи условия

Активация на акаунт