Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 726
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • София
КАТИ, по закон забраната е за деня на изборите. И по-точно важи от 00.00 до края на изборния ден-20.00 После юруш на алкохолаааа. Как ще поливаме победата иначе? С вода ли? Mr. Green
 cheers beer Drunk Wine Glass
Някъде, по преценка на кмета, може да се забрани продажбата и в деня преди изборите. Всеки кмет си знае контингента Wink

# 226
Неправилно зададох въпроса...Знам ,че зависи от всеки кмет, но нали ме нямаше предната седмица и не знам как е било в София...ако е било забранено и сега ще е забранено...Не  ми се отваря сайта на общината...Е, нищо де , като отидем да правим  резервация ,те ще знаят...

# 227
  • София
ХУБАВ ДЕН Е ДНЕС! ПОЧИТАМЕ СВЕТИ МИНА. ДА ГО ПОМОЛИМ ДА ЗАКРИЛЯ ДОМОВЕТЕ НИ-ДА ИМАМЕ ХЛЯБ И ТОПЛИНА, ДА ЗАКРИЛЯ ДЕЦАТА НИ, НАС И БЛИЗКИТЕ НИ-ДА ЖИВЕЕМ В МИР, ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО. ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДВЕТЕ ВИКТОРИИ-НА ДИМИТРОВА И НА НИКИТО.ДА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ И ВЕСЕЛИ.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  newsm51

# 228
  • Пловдив
Макар и на патерици, да честитя реждения ден на внучката на Фло Hug Да е жива и здрава и да наследи поне половината от енергията и харизмата на баба си Hug

Честит имен ден на Викитата на Димитрова и Никито. Ако има и други празнуващи - живи и здрави да са!

Ние борим кашлица с малкото диване - и двете нещо дсме се разкашляли, та си се гледаме вкъщи Whistling Сега тъкмо я сложих на инхалатора, а след нея е и моя ред hahaha

По въпроса с нагласата на децата към промяна - и според мен основните притеснения идват от родителите.
Баткото е във възторг, когато разбере, че ще са сборни групи hahaha За целта, от самото начало му обяснявам, че ще има други деца, ще си намери нови приятелчета, нови играчки, нови госпожи Simple Smile
Сега и с малката процедирам така - досега 2 пъти са били сборни и определено втория път го прие доста по-добре.
С училищата вече, предполагам ще е съвсем друго, но нямам опит и затова коментирам единствено от собствената си камбанария Whistling
Дунди, да те питам имаш ли някаква инфгормация за предстоящото електронно класиране за първолаците newsm78Чета какво ли не, а никой не дава точна информация Sad Интересува ме най-вече т.нар. райониране, защото училището, което ни е по район отпадна много отдавна като вариант за бъдещия първолак...

# 229
  • Пловдив
sweet_maniche, нищо официално не съм видяла. Всичко останало е ЕЖК.
Не знам кой го е измисли това, че децата задължително ще трябва да са в училището по район. Свободни съчинения към този момент.
В крайна сметка то райониране винаги е имало. Ама доколко влияе на приема в училищата е друг въпрос.  Peace

# 230
Честит имен ден на Виктория и Виктор! Живи и здрави да са Ви! newsm67 newsm67 newsm67
sweet_maniche скорошно оздравяване!

# 231
  • София
http://www.maikomila.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0 … 1%83%D0%B4%D1%8F/

Ето ви малко четиво за разпускане и размисъл hahaha Joy Joy Joy

Аз съм готова с хигиенизирането, сега малко релакс и после започвам подготовката за утрешното меню. Всичко е под контрол newsm10

# 232
  • Пловдив
Flo 51, като човек, който няма нито една безсънна нощ, всичко това ми се струва пресилено.
Та пита жената като кое бебе ... ами моето.
Обаче дзверчето на едната ми приятелка им разказа играта. Не ревеше само когато ядеше. И спеше по 10 мин.

Операцията на свеки мина завчера, никак не е добре жената.  Wink

# 233
Здравейте и от мен.

Ако съм пропуснала празнуващи, честит да им е поводът! Живи и здрави да са!

За смяна на училищата, аз съм сменяла няколко пъти, по мое желание. На децата далеч не им се отразява толкова стресиращо, колкото си мислят родителите.
Освен ако самото дете не е изключително свито и притеснително. Но всеки родител би трябвало да познава детето си и да може да прецени, една смяна на клас, училище, как би му се отразила.
Съответно или да не го прави, или да се постарае да подготви детето добре, ако това се налага.

# 234
О ,Дунди късметлийка си ти ....Хич даже не е пресилено. ..И много след една година продължи безсънието. ...не искам да си спомням. ....Хубавото беше че бързо свалих излишните кг от бременността. ..

# 235
И аз съм от тези с нормално спящи бебета.

# 236
Здравейте и от мен.
Благодаря ви за пожеланията
За училищата нищо не мога да кажа,но моята щерка също добре приема новостите- в яслата беше с едни деца,сега в градината с други,на танците също никой не познаваше,а сега и на рисуване ходи и там познава само едно дете и се справя,създава нови познанства,то и ние с баща й сме така:лесно създаваме контакти и си мисля че затова тя е  контактна
За ревливи бебета мога мнооого да говоря-каката само когато ядеше не ревеше,ходехме с ММ като зомбита,за една година бяхме свалили по 15 кг. от безсъние
Фло,лекуват го зъба все още,в Сряда ходи пак на снимка и зъболекаря му казал че вече в Понеделник ще го завършат.Болките от джобовете вече спряха и смело мога да кажа че е добре
Сега ви оставям,че довечера ще имаме гости и трябва да се подготвя
 Hug на всички

# 237
Flo 51 преди време попаднах на този сайт и доста интересни неща прочетох. Това, което си постнала все едно аз съм го писала и продължи и и при двете ми деца почти 3 години. Килогамите бързо стопих като Кативита, не спях с дни, добре че бе мама да поживее при нас, че поне да си хапвам (идея си нямам кога щях да готвя). Мама идваше дори и в почивните дни да ми сготви за седмицата, когато бях по майчинство с малката - тя на всеки 2 часа спеше по 20 минути, ама точно почасовник, че имаше и период в който постоянно на всеки две минути се стряскаше и трябваше да я приспивам отново.
Sesylle моето голямото дете е изключително свито и притеснително, но само реши да се измести в ново училище, нов град, нова среда, мислех че е за негово добро, но първата година и тя и аз бяхме на ръба да се откажем. Не го сторихме, но в интерес на истината това не я направи по-отворена и непритеснителна.
Е, имало значи и нормално спящи бебета, за мен са мит, но може би третото Joy Joy Joy ми ще се получи. Ама май трябва да е от друга майка Laughing.

# 238
Добре де, а търсили ли сте някаква причина за това безсъние при бебето?
Струва ми се недобре и за самото дете, подобно разстройство на съня да има.

# 239
  • Пловдив
На мен материалите на майкоМила ми идват леко пощли и клиширани...

Дунди, благодаря Hug Скорошно оздравяване на свекърва ти!

По въпроса с бебетата - на баткото 3 месеца не можехме да му видим очите Mr. Green hahaha Само спеше. Как ли не сме го тормозили, за да се нахрани, но не би - съня му беше по-ценен... Кажи-речи 3 месеца бяхме като скачени съдове, защото не исках да му давам мляко за кърмачета... Е, преборихме се и после си беше бебето-мечта. До към 5 си месец спе=ше от 20:00 до към 5. Без да се събужда изобщо. След това започнаха явно зъбките и горе-долу на 2-3 часа примрънкваше. Не ми е било кой знае какъв зор - дори е имало вечери, в които изобщо не помня, че съм ставала hahaha
Малкия звяр беше пълна противоположност - още от родилното си показа овенските рога - през деня кротуваше, но стъмнеше ли се и наддаваше такъв вой, че акушерките на няколко пъти на нощ ме питаха, дали съм сигурна, че не искам да я звемат в детската стая hahaha
От самото си раждане спеше по 1/2-1 час, после сучеше, после пак заспиваше и така до към 2 годинки Whistling
Кошарата и беше долепена до нашата спалня, та изобщо не ми е пречело - от един момент нататък взе и да се самообслужва, докато аз си спя hahaha

Общи условия

Активация на акаунт