Сега, откъде да започна?
С фондацията на Фей. Казва се "Подари усмивка". http://givesmile.eu/sample-page/
Миналата година посетих щанда им в Пловдив, за съжаление тази година няма да дойдат при нас, ама и то не е за идване, според мен. Голям студ си беше на немските къщички пред Общината. Иначе продават най-различни ръчно изработени неща - картички, украси и подобни. Също така събират и подаръци за деца. Взимате една кутия от обувки, обличате я в хартия и я напълвате с разни неща. Тази година не знам дали пак така ще процедират.
sad_woman, питаш защо е студено. помещението не е голямо, но сме направо на земята. Няма никаква изолация и климатикът не може да навакса. Шефът го спира вечер и тази сутрин в офиса беше 13 градуса. Добре че спря да мрънка за духалките, но и той си пуска една до него. Ама то с възрастта на човек започва да му става студено.
Мис Дисни, 14 годишна ли казваш? Приятел на моя шеф все още води и взима щерките си от училище. Едната е 10 клас, другата е студентка /за нея не съм сигурна вече де, все пак е 3-ти курс/. Подписваш декларация и детето да тръгва само. Да се оглежда хубаво. Телефонно обаждане при тръгване и при пристигане, за да не се разсейва, както е казала sad_woman.
Вие бая се събрахте в тракийския район, то като гледам, само аз не съм там. Но нищо де, ей къде е Кючук Париж. Аз пък живея срещу затвора.
мъниче, запаметих си сайта. Има е един http://www.elfyourself.com/ И там стават големи смешки.
А за отговор от дядо Коледа можете и вие сами да се погрижите. Написвате го тайно от детето и му го изпращате с писмо. Да ви кажа, голяма радост е.
Фло, за сега съм ОК за София другата седмица. И понеже ме е шубе да карам по магистралата, ще си взема шофьор. Та мога да кача да речем трима, не много едри или мъничето с двете мъничета. За шума в колата да му мисли шофьорът. Още не съм го просветлила за моя пъклен план, но и това ще стане.
Написах ви роман, но да се отчета за следващите дни и да не ме търсите. Утре отиваме на Боровец. На камерите гледам, че са пуснали оръдията за изкуствен сняг, та може и да намокрим дупетата. Обещавам да ви чета, но няма да се мъча да пиша от телефона.
за всички

...трябваше да мина през лабораторията за резултати, но забравих 
От както се родиха децата, си имам вече и други любими дати 

, няма да ви мислим
После ще разказваш. И след като ме разсмя, после ме разплака
представих си, как ще зарадваш детето с тази компютърна маса... колко малко трябва понякога, за да стоплиш душичката на някого...
. Куин, така както връхлетя, извади голям късмет, че попадна на теб
После ще гледаш. Всички знаем колко си заета. По друг начин не можем да ти помогнем, освен като стискаме палци.