Утре ще ти се обадя след 18 ч., защото не съм чела с дни и не разбрах нищо от публикацията.
за всички и се
да се здрави. От утре до 4 съм всеки ден на лекции /без 30/.
Лека нощ!
за всички и се
да се здрави.
Колкото баткото не прихващаше нищо, толкова малката е обратното 

И малко настроение за Сети Бети 
Аз съм подготвила списъка за Хиполенд че доста неща ми трябват

и за теб, дано болестите те изоставят. Като написа, че си си помислила за теб и бебо като за скачени съдове - не си само ти. Аз, когато бях по майчинство с малката щерка, отивам да пазарувам, по-случайност без количката и бебка, но по навик започвам да тикам пазарската количка напред - назад, докато чакам пред касата. Дълго време след това, видях и един татко - държи детенцето си с едната ръка, а с другата движи пазарската количка
, навик, какво да се прави. rose red , нищо че си изписала ферман, няма да ни досадиш. Добри съвети даваш. Моята малката щерка, една вечер, когато баща й се бе вкъщи, искаше той да и чете приказка, защото било по-интересно - измисля си разни неща, а не чете точно написаното. Сесил, спокойно и аз по едно време, мислех че са ни урочасали, заради постоянно разболяване. Но, се опитвам сама да се успокоявам, че не е така, пък и никак не съм суеверна, сега вирусите и болестите са много повече и малко да ни отслабне имунитета и ни събарят. Fleure de lune и аз чух хора да дават сок от черен бъз, но вие доволни ли сте, а дали мога да го давам на малки деца -5 годишна е? Патенце-то драсни някой ред, надявам се че сте добре с юначето! dimitrova8002
, трудно е, но никога не бихме се отказали от това щастие. 

Чак сама си завиждам 

Да са ни здрави децата, колко безсънни нощи сме имали и ще имаме покрай тях....
на всички.