Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 911
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
МЪНИЧЕ, знам ли, какво точно да бъде? Миналата година аз изпратих плетиво. Тя прави интересни предмети декупаж-кутийки, бутилки. Честно казано си помислих преди всичко за теб и за СГГ, но като ви знам колко сте заети... А иначе и СГГ показва интересни предмети. Хайде да се мобилизираме и да сложим по едно рамо за благородната ѝ кауза. А защо не картички?

Утре ще ти се обадя след 18 ч., защото не съм чела с дни и не разбрах нищо от публикацията.

Hug за всички и се  Praynig да се здрави.

От утре до 4 съм всеки ден на лекции /без 30/.

Лека нощ!

# 316
  • Пловдив
уф и на мен ми е писнало от тичаш нос и кашлица Whistling Колкото баткото не прихващаше нищо, толкова малката е обратното Rolling Eyes Носът и тече постоянно от октомври-ноември до март-април. Нито промивки, нета капки помагат - ако секрета по някаква случайност спре, то в деня, в който тръгне на градина пак се започва #Crazy
Усетя ли я, че е по-кротка от обикновено - ударно фрешове и смутита - на синтетичните витамини доверие нямам, инхалации с ФР и разни бабешки илачи. Засега овладяваме положението и до АБ не се стига...

# 317
  • Пловдив

Добро Утро момичета вече е време за коледни кафетааа  Party Time И малко настроение за Сети Бети  Hug
На Комсед им е голямо намалението но искат Гети карта задължително Sad Аз съм подготвила списъка за Хиполенд че доста неща ми трябват  Simple Smile
Сесил дано малкия е добре  kyllmg
Аз започвам да обработвам снимки докато будилника е кротък и спи.

# 318
Добро утро и от мен,
тази сутрин съм като пребита на работа. Цяла нощ малкият се буди и се въртя, поддържа 37.3-37.4С. Пробвах по едно време да му дам нурофен, отказа, та си спа така с температурата.
Само се надявам с това да се размине и да не започне пак някоя кашлица.
Миналата година беше изключително здрав, цяла зима не са боледували със сестра си.
Сега от октомври месец ни започнаха болестите, направо не знам.
Майка ми го гледа като писано яйце и жената снощи страшно се притесни. ОБвинява се, че нещо не е направила както трябва. На мен пък хептен ми докривя.

# 319
Добро утро, момичета!
Специални поздрави на Дунди! Поне един от групата да се поглези в работен ден!
Чета за тревогите ви,момичета, покрай настинките на децата. Нормално е да се притеснявате,нормално е и те да боледуват. Като погледна здравния си картон, докато са били малки децата ми,всеки месец съм била болнични. Аз давах рибено масло,ехинацея, сега пием сок от черен бъз. Мисля си, че просто имунната система има нужда да укрепне! Аз също бях страшна паника,особено с първото дете. Сега децата са по-големи,но и аз не се промених.
Много бих искала да се съберем повече хора на 26,засега аз съм номер 2 в списъка.
Желая ви хубав ден,дано дечицата се оправят бързо!

# 320
Добро утро и от мен.И аз изкарах безсънна нощ- първо каката се събуди че сънувала кошмар и се мушна да спи при мен,но събуди докато говореше и малката и тя реши че 1 час ще си гука и няма да спи.Тъкмо тя заспа и каката се изтърси от спалнята и пак събудихме малката и така си откарахме до 5 часа,ноо трудно е да си майка

# 321
Lady_ много коледно кафенце си ни постнала, чудесно настроение създава! Уф, тези болести - край нямат! На мен, все още, не ми е коледно и как да ми е, като имам две рожденички преди това. Сега съм на вълна - празник на малката. За голямата избрахме екскурзия, с мама и тати де, в Румъния (нейно е желанието). Дунди приятна ваканция в Боровец и много настроение! Seti Beti   Hug и за теб, дано болестите те изоставят. Като написа, че си си помислила за теб и бебо като за скачени съдове - не си само ти. Аз, когато бях по майчинство с малката щерка, отивам да пазарувам, по-случайност без количката и бебка, но по навик започвам да тикам пазарската количка напред - назад, докато чакам пред касата. Дълго време след това, видях и един татко - държи детенцето си с едната ръка, а с другата движи пазарската количка  Joy, навик, какво да се прави. rose red , нищо че си изписала ферман, няма да ни досадиш. Добри съвети даваш. Моята малката щерка, една вечер, когато баща й се бе вкъщи, искаше той да и чете приказка, защото било по-интересно - измисля си разни неща, а не чете точно написаното. Сесил, спокойно и аз по едно време, мислех че са ни урочасали, заради постоянно разболяване. Но, се опитвам сама да се успокоявам, че не е така, пък и никак не съм суеверна, сега вирусите и болестите са много повече и малко да ни отслабне имунитета и ни събарят.  Fleure de lune  и аз чух хора да дават сок от черен бъз, но вие доволни ли сте, а дали мога да го давам на малки деца -5 годишна е?  Патенце-то драсни някой ред, надявам се че сте добре с юначето! dimitrova8002  Hug, трудно е, но никога не бихме се отказали от това щастие.
Да ви напомня за коледните картички, който иска да участва да ми изпрати адреса си. Мисля да сложа срок до 10.12.2016 г. за получаване на адресите ви, как мислите?

# 322
albena30, според мен е мако късно. По-добре да е до края на месеца, който го е видял вече е изпратил, който не...едва ли няма да влезе тук в следващите 2седмици.
А вече кога ще изпрати картичка, нека прецени, но колкото по-рано, токова по-сигурно че ще стигне навреме. Simple Smile

# 323
  • София
Привет военни мацки!Ей, яко сте писали. Браво на вас.  

ЛЕЙДИ, създаде ми настроение с това предколедно кафе. Наистина се усмихнах. Благодаря ти! bouquet

ДИМИТРОВА, у вас тази нощ е имало маневри като гледам. Simple Smile

АЛБЕНЧЕ, мисля, че до края на месеца би могла да сложиш срок за картичките, както казва и СЕСИЛ.

МАЙЧЕТА, така е милички. От както сме заченали рожбите си, та докато ни гледат очите, все ще се тревожим, ще ги мислим, ще се вълнуваме и ще им се радваме. А как иначе ще ни побелеят косите? Разбирам ви, и теб ЛУННО ЦВЕТЕ, и теб МЪНИЧЕ, и теб СЕСИЛ, и теб ЛЕЙДИ, и теб АЛБЕНКА...Не случайно хората са казали: Майка да имаш, майка да не си... И въпреки мъките, и въпреки безсънието, и въпреки тревогите, прекрасно е да си МАЙКА!!!

Отивам да "взема" една песен и да ви я "подаря".
Хубав ден, мили мои военни красавици!

# 324
  • на правилното място, в точното време

Привет момичета, прекрасни! Остарявам , пораствам, знам ли, но да почерпя. Благодаря, че ви има и че сте част от живота ми! Прегръщам ви и отлитам, че програмата е повече от пълна!
Фло, може да ти звънна за кафе тези дни  Embarassed Още не знам, че днес от сутринта са едни изненади... Имам най- страхотния любим на земята!  Heart Eyes Чак сама си завиждам  Embarassed

# 325
Здрасти, банда!
Пу първа да поздравя нашата Фей! Мила, не остаряваш, просто ставаш с една година по-мъдра и красива! бъди много здрава, много щастлива и дълги години да се радваш на любовта на близките си хора! За теб от сърце:

Сети, усмихни се, толкова ти отива усмивката!  Hug
Димитрова, искрено се смях, като си представих цветно ситуацията  hahaha Да са ни здрави децата, колко безсънни нощи сме имали и ще имаме покрай тях....
Лейди, благодаря за прекрасното кафенце с настроение!
Ох, Сесил, тази температура е от най-гадните! Някои лекари казват да не се дава нищо, ако е под 38 градуса, за да се преборел сам организмът. Аз обаче си давам Нурофена смело и за минути му сваля температурата. Дано се оправи бързо миличкото, и ти да се успокоиш!
Албенка, и с твоята история за пазарската количка се посмях! И се сетих, момченцето беше още бебе и доста се носехме на ръце заради ужасните му колики. Един ден, той спи, аз се улових, че докато стоя права се поклащам сама наляво-надясно, както когато го нося.... Embarassed
 rose red, какъв е този трудов ентусиазъм без почивка? Почини си малко  Simple Smile
Като заговорих за трудов ентусиазъм, сега спирам и скачам в тръстиката, че задачите валят. Гуш на всички!

# 326
  • Варна
Фей честит рожден ден.Бъди много здрава,щастлива и обичана и винаги така доволна от твоя любим.
А сега ще се опитам да ви покажа това което правих толкова дни,тази книжка

Не е като красотите на другите момичета,но поне се опитах да направя нещо различно.
Лек ден и много  Hug на всички.

# 327
Фей честит рожден ден! Бъди жива и здрава, радвай се на любовта на близките си още дъъълги години! Още много усмивки и изненади да имаш в празничния ден!
juli0976  браво, за мен си голям майстор - много красива, добре направена и идейна "тиха книжка".
Срок за изпращане на адреси за картички от ваша страна към мен - 30.11.2016 г.

# 328
И аз да се включа,Фей честит празник,на първо място ти пожелавам здраве и щастие,другото се постига

# 329
ЧРД, Фей! Бъди здрава, щастлива и много успешна! Продължавай да раздаваш ,а също и да получаваш много любов! И още много нови пътешествия. ...

Джули, страхотно е...

Сети Hug

Дунди - супер да си изкарате.....

Общи условия

Активация на акаунт