Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 921
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Фей, честит рожден ден! Получавай толкова любов, колкото раздаваш.  bouquet
Ако имаш нужда от доброволци в София, кажи. Как можем да бъдем полезни?
Джули, аз такова нещо не бих могла да направя никога. Чудесно е!
Албенка, черния бъз го пием от 3 години. Можеш да провериш в интернет дали може да се приема от по-малки деца. Моите вече са големи и малко му се мусят, но от всичко, което сме приемали, това е най-доброто за мен.

# 331
Фей, Честит рожден ден! Слънчево настроение, усмивки и наздравици! И изненадите да не спират! Ще чакам пак да се включиш и да ни разкажеш😉
Джули, изглежда доста пипково, аз не знам дали бих се справила, но ти си се справила прекрасно! Дано се хареса.
Дунди, при нас пече слънце. Ти какво време си пожелаваш за почивката? Да стискам палци за слънце или за сняг? 😉
Хубав ден от мен, аз ще полегна малко докато малкия спи, че и тази нощ не можах да спя. То и сега няма да мога де, но поне да си затворя малко очите.

# 332
  • на правилното място, в точното време
Хихи,сладурани, благодаря ви! Пожелавам ви да ви се връщат пожеланията стократно! Това,което знам до момента като изненада: концерт "Славната Виена" в зала България, ресторант "Щастливеца" и нощувка в едно апартаментче. Натовариха ме в колата с една рокля и толкова. Ходих да си купувам четка и паста за зъби, ноооо ми харесааааа  Heart Eyes За сега толкова. Когато се орибера ще разкажа повече А базара. Hug

# 333
  • Пловдив
Фей,жива и здрава. Едва пиша от тел., Не мога да не те поздравя.
Пристигнахме в Олимп. Не виждам нищо ново, но е супер топло, СПА центърът работи, вече записахме по една сауна. Има някакъв семинар и в момента гърми музика. Тези утре си тръгват, но идват други.
Сняг има по двете писти до хотела.
 Hug

# 334
  • Пловдив
Честит Рожден Ден Фей  bouquet Бъди здрава, щастлива и винаги толкова обичана.

# 335
Фей, честит рожден ден! Бъди здрава, много щастлива и много късмет в делата и живота! Все така да се усмихваш и дълги години да те изненадват приятно  bouquet

# 336
  • София
МИЛА И ПРЕКРАСНА ФЕЙЩИЦЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЖЕЛАЯ ТИ СИБИРСКО ЗДРАВЕ, ГОРЕЩА КАТО АФРИКА ЛЮБОВ, ХИМАЛАЙСКИ УСПЕХИ! НАЗДРАВЕ!

Ще се радвам да се видим, ще обсъдим как да ти сложим рамо по време на базара.

МАТРОС ДЖУЛИ, страхотно произведение. Браво на теб. Като гледам и на машина шиеш. Пак браво!!!

Доста неща се научих и мога да правя в този си живот, но не мога да шия на машина Embarassed Това го оставям за следващият  живот. Бях решила и китарата да оставя за "после", но промених решението си Simple Smile. За Нова година Дядо Мраз ще ми донесе китара ( защото слушкам и много ям, даже повече отколкото трябва Embarassed) И след празниците започвам да ходя на уроци по китара. Шиенето може да почака, китарата не. Joy

Момичета, днес говорих с едно от нашите момичета. Ще дойде на срещата с хлапетата. Много ѝ се зарадвах, ама няма да кажа коя е, за да имате изненадааааа.

Хайде сега лека нощ и приятни сънища. Всички мацки да си легнат до момчетата luvbed. В детските креватчета да се настанят чаветата! newsm07 1crib  И да се разберем: никакви маневри, пАдания и стАвания, никакви Т по нощите и утре мамите да поспят повече. Шшшшшшшшт, тихо деца Simple Smile

Ей, навалица на портала. Минете моля, аз след вас Wink

# 337
Честит рожден ден, Фей! Бъди здрава и ти и всички около теб, защото това е най-важното!!
Джули, прекрасна книжка!!
ФЛО, извинявай за повтарянето ми, но може би не съм се изкала правилно аз.. тази събота сме си в Пловдив, следващата сме на Севера.. Simple Smile :*
Дунди, да си изкарате супер, Боровец е близо до родния ми край и аз много обичам да ходя там.. красотичка си е!
Сад, мъниче, знаете аз съм в 42.. ако решите нещо, пишете и на мен Wink
Аз от утре тамън 10 дена почиваам.. утре са ми поръчали закуска, после по фризьори..после по други задачи, че едва чакам да почивам в делничен ден.. и разбира се ще минавам да ви наглеждам, че да не ме забравите Grinning :*
Отправям се към леглото, а утре не ме търсете по рано.от 10 с нетърпение чакам да поспяяя.. ох хайде отплеснах се! Лекинкаа от мен :*

# 338
  • Варна
Благодаря ви момичета за похвалите,а Фло браво за шиенето на машина не приемам,защото това е единственото нещо с което не успях да се разбера.За самите страници на книжката използвах една хитрост и вземах такива готови ръкохватки само налепих едноцветен плат,че имаха някакви лъжици нарисувани по тях,така че всичко което направих беше да измисля,изрежа и залепя,а дали се е харесало в училище незнам,сега на 22 имаме родителска среща може и да кажат нещо за всичките неща направени от родителите.Да ви кажа днес ми звъняха от работа да ме разпитат дали е вярно,че ще се местя и даже вече се търсело човек за мойто място,а пък от другото поделение още не са звъняли на командира ми,направо останах без думи.Тяхната работа стана рибата в морето,а те тигана на котлона сложили.Между другото да попитам нещо и предполагам,че Кати ще може да ми отговори най точно,но ако и някой друг знае ще съм благодарна,а именно дали може моя началник да откаже да ме пусне,ако получи мотивирано писмо или предложение незнам как е точно,доколкото аз разбрах не би трябвало да ме спира,но не съм сигурна и за това още едно мнение ще ми е добре дошло.Относно картичките много бих искала да се включа,но не съм сигурна дали ще имам време да изпратя на всички понеже както съм казвала този декември месец ми е най натоварения в цялата година  и затова тази година ще пропусна,а живот и здраве догодина ще се включа.Сега ви завивам и гася лампите.Лека нощ на всички.

# 339

Кафето е от мен. Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден. При нас вече втора сутрин има скреж и сутрин е доста студено, от уличните шахти излиза пара, мирише на зима (абе по-скоро на пушек).

# 340
Добро утро и от мен
Дунди,хубаво да си починете на Боровец и да си изкарате много весело
Дйули,браво страхотна е книжката
При мен тази вечер беше спокойно,Фло децата те послушаха Grinning
Сега си вземам от кафенцето на Албена и ви оставям Hug

# 341
ФЕЙщица, Честит празник със закъснение. Simple Smile Здрава и щастлива да си!

# 342
  • Пловдив
Фло моята аларма нещо е пропуснала твоите нареждания и още в 6 се разбърбори.
Снощи стоях до 1ч. и 37 минути натисках един бутон "Завърши поръчката" отново и отново  Shocked Тия от Хиполенд явно не са си преценили възможностите за Черен петък и системата им беше много зле  #2gunfire
Дано поне ми изпълнят поръчката и да няма липси  Praynig
Снощи видях че в Лидъл ще има много готина Коледна украса  santa2 и коледни картички "направи си сам", сега остава и да скатая някой лев.  Money

https://www.facebook.com/onboardmag/videos/940214609347425/
Дунди да се накефиш като този мъник Simple Smile

# 343
Добро утро момичетаааа! Само един ден ме нямаше а вие сте изписали 3 странички  Hug
Най-напред да честитя на ФЕЙ празника (с малко закъснение). Да си жива, здрава, късметлива и щастлива. Да си винаги слънчева и усмихната, влюбена и обичана и всичко що ти е на сърцето да ти се сбъдне!!!  bouquet
Лейди, прибрахте ли се вече? Имам въпрос относно албума (тези дни почивни може и да стигна до него - ако сте тук, може да се видим на по кафенце) - колко е като размери и колко ви излезе доставката, разбрах че самата изработка е безплатна? (ако някъде съм пропуснала пост с тези подробности моля да бъда извинена)  Embarassed
Джули, книжката е станала страхотна!!! Аз едно време имах голям мерак да правя на малкия, но не ме бива хич по тези неща....  ooooh!
ФЛо успех на уроците по китара, и да дойдеш да се похвалиш с някоя мелодийка! Може да си спретнем една бгмамска рок група (примерно)  yesyes sohappy fiuuuuuu
Относно вирусите и настинките, тази сутрин малчо се събуди леко покашлящ, та мм ще го води при джипито . Видя ми се леко зачервено гърлото но да видим... Каката до преди година и половина ми беше много болнава - на сезон по 3-4 антибиотика пиеше. Все кихаща, все подсмърчаща. Преди около 2 години една педиатърка от Велинград, ми препоръча да опитам тези шуслерови соли. Тогава малкия беше настинал. Почнах да давам замния сезон и на двамата и незнам дали е от това или тя просто порасна и имунната и система укрепна, но сега е доста по-издръжлива и много по-лесно бори настинките. Малкия пък миналата година пи АБ само веднъж. Незнам дали е от това, но според мен има нещо. Отдавна знаех за тези соли, но много късно реших да опитам. За черния бъз и аз съм чувала хубави отзиви - ще взема да се поинтересувам, че аз съм скарана с хапчетата а съм една кекава - къде каквото мине - все го лепвам. Simple Smile
На всички дечица пожелавам да са много здравички и бързо да минава всичко!  Heart Eyes
Целувки засега от мен! Пак ще ви нагледам по-късно!
Албенка, много благодаря за кафето, макар и малко окъсняла с кеф си го пийвам, че сутринта нямаше много време!
Хубав ден на всички!!  Hug

# 344
  • Пловдив
Фей, жива и здрава да си!

Джули, книжката е стра-хот-на! Поздравления!

През телефона съм, че и аз отивам малко на почивчица hahaha Децата искаха да спят при баба си и ние решихме, че ще се възползваме от обстоятелствата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт