Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 922
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Привет военни красавици!
Ей, денят ми започна с усмивка. Simple Smile Не, не си мислете, че гаджето ми поднесе кафето в леглото. Не е това.
Току що бях станала и ми звънна една баба от КГБ - МАМСИ. И тя наглежда военната тема от време навреме, та прочела за благотворителният базар и иска да участва. Тя прави много красиви картички. Да ви кажа, почти ме разплака. Много ме трогна. Даже каза, че може би ще може да помогне в продажбата, като застане на щанда. И аз мисля това да предложа на Фей. Стига да са ѝ нужни повече продавачки. Simple Smile Даже ми даде идея да напиша и в бабешката тема. Имаме страхотни майсторки, дано откликнат!
А току що ми се обади СГГ. На всичката ѝ натовареност и тя ще се включи. Имам за приятелки страхотни баби и страхотни военни момичета!!!
Изчезвам, яхвам вертолета, поради липса на самолет Wink метлата оставям за Тетка Wink
Фиууууууууууу, отлетях newsm52

# 346
И аз обичам да правя разни нещица, като бях на работа участвах дейно в подготовката на коледни и други партита, подаръчета за Коледа, за Баба Марта, за РД. Но сега нямам време да се занимавам.
За гостито във Фло ще се опитам да дойда, т.е. настроила съм се да дойда. Само малкия да е добре, че днес бяхме на консултация и педиатърката му дръпна да му забели пишлето, то текна една кръв... оффф сега можело да го боли, да съм дадяла Панадол и даде направление за хирург... Милото толкова плака, че сега заспа без да е обядвал. Но да не се отплесвам - та за гостито във Фло кой какво ще носи? Има ли някакво разпределение? Кой ще е гвоздеят на събирането? Албенка ли?😉

# 347
Seti Beti милото ти момченце  Hug Hug Hug. Аз събирам адресите за пращането на коледни картички, за гвоздей на събирането - не знам кой ще е?

# 348
Ето ме и мен днес..
Днес съм с домакински задължения.. все има какво да се прави из вкъщи..
Сетих се днес да ви питам вас като по опитни с детски подаръци.. понеже сега като пътуваме другата седмица ще се видим и  с наши.приятели които имат дъщеричка на 2 год и половина.. и не искам да ходим с празни ръце.. моля ви посъветвайте ме каква играчка може да вземем дето да се зарадва детето.. че дрехи не ми се ще защото искам детето да си се впечатли.. а от дрешка надали ще се зарадва.. ще се радвам да ме насочите :*

# 349
Seti Beti, това дърпане от педиатърката с ваше разрешение ли беше?
Защото не и се струва нормално в нито един случай, но....

I miss you, да беше момче, веднага щях да ти кажа - количка. Но за момиченце, не знам. Най-добре попитай родителите.
Дъщеря ми на тази възраст играеше с най-различни неща.

# 350
I miss you  и двете ми дъщери на тази възраст харесваха кукли-бебета, но племеницата ми - не се впечетлява от никакви играчки. Може би е най-добре да попиташ майка й с какво си играе и какво харесва.

# 351
  • София
СЕТИ БЕТИ, по вашия проблем запазвам мълчание. Колкото лекари, толкова мнения. Скоро моя пациентка сподели, че така са процедирали с внучето ѝ, та беше тръгнала да купува Калиев перманганат, та да правят баня на пишлето със слаб р-р ( бледо розов ), от този препарат.
Нищо няма да носите. Срещата е тематична, малко нестандартна, затова аз ще приготвя всичко, та да ви покажа красотите на руската кухня. Вземете си доброто настроение и усмивките Simple Smile
Гвоздеят на срещата не е Албенка Simple Smile

I MISS YOU, купи на малката количка за кукли. Моите внучки все още развозват куклите с такава количка. А може би плюшена играчка. Децата обичат да заспиват с любимата си играчка. И до сега спят с едни опърпани, но най-любимите мечета, тигърчета, всеки според предпочитанията си. Мисля, че количка е добра идея.

СЕСИЛ, как е твоето юначе?

Хайде за сега чао.

# 352
  • Пловдив
Сети на малкия ЛЛ веднъж така го забели, че аз нищо не бях направила сама имаше малко кръв промивах го с риванол, но и малкия се смя през цялото време и даже искаше и той да пипа не съм разбрала да го е боляло. Панадол не мисля че има нужда да се дава за такова нещо, или поне аз не бих дала. Спокойно те са силни малки мъже бързо ще мине  bouquet
I miss you може би наистина е най-добре да попиташ майката какъв да е подаръка Simple Smile
Чакам Фей да се яви да разкаже за РД и с какво можем да бъдем полезни.
Аз май ще опитам да преговарям с ММ за събота да гледа малкия а аз да дойда на партито ( ако има все още с кого де Simple Smile )

# 353
I miss you моето дете на тази възраст много си играеше с бебета и буташе колика с бебе,караше колело от тези с трите колелца и от колите които са бутане с крачета-дано съм ти полезна

# 354
Благодаря ви, момичета, добре ме насочихте.. ще изберем нещо-количката за бебета много ми допадна като идея..
Ние тази вечер малко навън бяхме та затова ви навестявам толкова късно.. днес да ви се похваля отрязах косата.. почти половината.. та вече съм чисто нова Grinning
Хайде за сега лека нощ и сладки сънища.. прегръщам ви :*

# 355

Добро утро,моето будилниче пак ме събуди рано рано и да ви сервирам едно съботно кафенце

# 356
  • на правилното място, в точното време
Димитрова, благодаря за кафето! bouquet С кеф ще си взема.
РД мина вълшебно! Любимият беше подготвен перфектно! Беше помислил за всичко! Heart Eyes Изкарах си страхотно! Бях с любимите си хора, което е в добавка към страхотното преживяване.  Знаете любовта ми към Виена, е концерта беше "Славата на Виена"  Grinning. После ресторант "Щастливеца". Една нестандартна манджа нямаше и едни описания по пет реда. Много вкусно, направо експлозия от различни и нетипично комбинирани вкусове. Който обича да експериментира с храната, това е мястото. На следващия ден ме заведоха на МОЛ, както подабава на всяка кифла, но аз пусто не се вписвам нещо. Нищо не си харесах, по-скоро си харесах ботуши, но имам два чифта и реших, че няма нужда. Да му се не види и кифла не съм като кифлите.  Mr. Green
Такааа, отчетох се за РД. Сега да дам пояснение за базара. На 16-18 декември в МОЛ София /на Стамболийски/. Нямам идея още къде ще сме точно, но до седмица ще стане ясно предполагам. Тогава ще разберем и трябва ли да мислим за оборудване/маси и столчета/. Предния път ни бяха осигурили, но сега зависи дали сме в магазин, или открита площ. Ще кажа допълнително. Изключителна нужда от продавачи. Който може и иска да се включи , добре дошъл е  Hug Аз ще бъда сама, т.е. от Димитровград няма да водя никой, понеже няма къде да го слагам да спи. Ще разчитам на помощ в София. Тъй като се организираме с ДБМ заедно, т.е. ще бъдем заедно, както и предния път, техни момичета отново ще ми ударят едно рамо, но ако мога да получа подкрепление, ще бъде ок, защото така ще натоваря пък тяхната организация.  Нещата, които предлагаме на базара са най-различни. Мога да пусна линк към страницата във фейсбук и сайта на фондацията. Там има снимки от предишни базари, които могат да ви ориентират. Сега съм залетяла към неща от вълна, но предлагаме това, което имаме и каквото можем да изработим. Всяка помощ е добре дошла  Hug. Кой в каквото го бива. Когато бяхме в МОЛ-а предния път изпродадох неща, които залежаваха с години. В някакъв момент може да снимам новите неща от тази година, за да дам идея, но пък не знам как да ги кача, освен пак на страницата във фейса. А, забравих, за физическото присъствие - не е задължително да бъде за цял ден, ако някой може за няколко часа е добре. За цял ден не мога и да си помисля, защото първо е ангажимент, второ е трудно да висиш цял ден. Започваме в 10 и свършваме в 10. Друго не се сещам, пускам линковете и се омитам, че ме чакат джуджетата  Grinning

https://www.facebook.com/pages/%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1 … 0%90-/81847142439

http://givesmile.eu/%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8f/

I MISS YOU,  и аз съм за количка за кукли. Много добър вариант е или някакви кубчета за игра, възрастта е подходяща за това. Може и книжка от плат или от твърдите, децата им се радват. Хубавото е ,че трудно ще уцелиш, дори да имат същата, а пък и дори да съвпаднат, това не е проблем. Цената също е приемлива, всички изброени варират в диапозн до 10-15 лв, хем не отиваш с празни ръце, хем не е много официален подарък.

Seti Beti , как е малчо?  Hug

Вече отлитам... newsm52

# 357
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СУХОПЪТНИТЕ ВОЙСКИ - ГРЪБНАКЪТ НА АРМИЯТА! СЛАВА И ЗА ПОО-ЧЕСТ! ДОСТОЙНИ СИНОВЕ, НА ГЕРОИЧНИ БАЩИ И ДЕДИ!!! НАЗДРАВЕ.

Момичета, честит празник и на вас, които служите в редовете на сухопътни войски, или споделяте нелекото ежедневие на вашите момчета bouquet

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 14:03 от Flo 51

# 358
# 359
Добро неделно утроо, понеже съм вече на път към нашите и съм през телефона, не мога да сервирам кафе, но ще ме извините.. затова пък ви пожелавам прекрасен почивен ден на всички :*

Общи условия

Активация на акаунт