Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 717
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и от мен!
Честит празник на всички празнуващи днес! Да завършат започнатото с много успехи и удовлетворени от себе си!
Аз за половинката какво да кажа - разпределяме си задълженията ПОПРИНЦИП... Прави и може всичко, когато има желание! Аз се старая по-честичко да му идва желанието...
Напоследък нещо ме е обхванала предКоледна депресия и не се застоявам много на комплютъра, та затова моля да ми извините отсъствията. Скоро ще се реванширам...  Embarassed
Целувки и прегръдки на всички и много Коледно настроение Wink  Hug

# 601
  • Ямбол
Здравейте от мен,
Ей сега съм в обедна почивка та да кажа, тук на работа ми е натоварено. Вкъщи си е лудница, все пак с две деца и то момчета не е лесно. Хубавото е че моят ММ много ми помага. Пералня пуска, съдомиялна, сушилня....готви когато може....помага ми. Големият ми разбойник лекичко го домързява, но го карам стаята да си подрежда, боклука да хвърля, даже двамата с малкото слагат масата понякога. Може би аз съм си виновна понякога че предпочитам аз да си свърша нещичко че уж по добре го правя...Simple Smile Общо взето вкъщи задачите се разпределят според кой има време и възможност. Лошото е че ефекта от прибирането, чистенето и подреждането е мноого кратък у нас, докато се обърнеш и не си личи че нещо си свършил, но все пак не може да стоим като препарирани Simple Smile
А сега честит Студентски празник на нашите студентки , че и на нас нали и ние сме учили някога....празник си е , да сме живи и здрави и все да се чувстваме весели и безгрижни като студенти. Поне моето студентство беше много хубаво...
Хайде сега ще ида да хапна, че току виж съм останала гладна а това никак не е желателно нито за мен нито за тези около мен...(ставам нервна като съм гладна Simple Smile )

# 602
  • София
Ето ме и мен. След работа тръгнах по магазините, та накупих някои от подаръците. Много съм доволна. Ние в КГБ-то си разменяме подаръци за Коледа, както пък тук си изпращаме картички Simple Smile Веселба да става.
ДАНИТИ, свалям подозренията от твоето момче Wink. Жив и здрав да е да помага. Малчуганите също. Simple Smile

Към поздравите по случай 8.декември добавям момчетата на Дафиново листенце, Лунно цвете и Кативита. Да съчетават учението с купоните. Е няма по-хубаво време от студентските години! Малко е кофти, когато се зададе сесия, ама после е много гот! Едно време ходехме на летни и есенни бригади. Имам чудесни спомени от тогава-палехме огньове, все ще се намери някой да подрънква на китара, а без нас не ставаше нито една новобранска вечер. Ех, младост, младост...Славно време беше!!!

Мисля да опъна снага, а може и да подремна. После ще готвя мусака, че утре и в събота съм на Извънреден конгрес на стоматолозите, та да не ми гладува гаджето.
Гушкам ви, без да ви коментирам Hug

# 603
  • Варна
Добро утро.Немога да сложа кафето,че съм от телефона.Влизам само да помоля за стиснати палчета после ще бия отбой и ще дам отчет.Лек ден от мен.

# 604
Добро утро момичета!
Днес кафето е от мен! Надявам се днес "будилничетата" да са се понаспали и да са оставили мамите да почиват повечко Wink
Който може петъчно да почива да дремне и за мен   Hug
Как изкарахте празника мили ми студентки?
Хубав ден ви желая на всички и много много прегръдкиииии....  bouquet

П.П. Джули, имаш палчета от мен много силно стиснати  smile3525

# 605
  • Пловдив
Ето и мен, докато не е пристигнала работата.
*Miss Disney*, благодаря за кафето.
juli0976, стиснати палци и от мен. Бъди уверена, че ще се случи това, което е най-добро за теб.  Peace

Да се оплача и на вас. Вчера бях на родителска среща и една друга родителка успя да ми вдигне адреналина на макс. Няма да ви занимавам с подробности, но не знам как е възможно все още да има родители-подмазвачи и то на възраст под 50 год. Ходи и се лигави пред учителите, но най-лошото е, че те ѝ отговарят по същия начин. Вярно, че детето ѝ е в отбора по МАТ, но е далеч от светилата на СМГ. Но такова роболепничене, такова натягане и то на учители.  ooooh! И щерка ѝ била същата, ама тя крушата не пада по-далеч от дървото.
Иначе детето ми било много хубаво, само че е скарана с физиката /но пък учителката е една усмихната сладурана/, не учи много по профилираните предмети и е много добре по френски /бивало и да не е  Mr. Green/. И е в челен сблъсък с класната, която ми е астрален близнак /т.е. родени сме на една дата, но в различни години/, та напълно разбирам тяхната несъвместимост на характерите.  Mr. Green

Лек ден на всички. Днес тук обещават времето да е слънчево и много приятно.  Hug

# 606
  • Пловдив
Да донеса добрата новина - мислете, по-сериозно за какво ще си похарчите 200-тата лв. 😊

# 607
Здравейте и от мен,

на работа ми е малко лудница и не мога много да се включвам.

Честито, ако днес има именици в темата, живи и здрави да са!

Linkata, преведени ли са или тепърва ще има постъпления?

# 608
  • Пловдив
Linkata, преведени ли са или тепърва ще има постъпления?
Следващата седмица.  Peace

# 609
  • Варна
Момичета бия отбой,палчетата свършиха работа,благодаря за което.В началото на януари ще ми пратят писмото и до края на месеца вече,ако всичко върви по план ще съм на новото място.При нас също има инфо за парите,но в различните поделения са различни и парите.В нашето са казали по 200 на всеки,но на друго в телефонограмата пишело от 100 до 300 по преценка на началника,а да не говорим,че в поделението на мъжа ми все още не знаеха.Сега чакам да разбера дали семейния бюджет ще се увеличи с 400,с по малко или повече.Как добре ще ми дойдат просто нямам думи.Дунди и аз не мога да се побера в кожата си като видя такива родители,но е факт,че уви ги има и то са доста.Сега ви оставям и отивам да почивам,че още ми треперят краката от разговора.

# 610
  • Пловдив
juli0976, не палчетата помагат, а позитивната ти нагласа.  Hug
И в крайна сметка на всички по равно ли ще има или ще има деление. Да не стане като преди няколко години, когато всичко беше готово и в крайна сметка казаха, че няма пари.  newsm78
То се чуха най-различни суми от различни страни - 100, 150, 200 та чак и 300. И какво означава по преценка на началника?

# 611
  • Варна
Не съм много сигурна как ще е точно,но в телефонограмата на едното ВФ пишело коледни бонуси от 100 до 300 лв.по преценка на командира.В нашето поделение явно са вземали решение по 200 за всички,поне така ми казаха на мен.

# 612
Защо толкова ви изненадва, че се казва "по преценка на командира"?!
Напълно нормално е, не всички да получат еднакви бонуси.
Най-малкото, винаги могат да се отворят атестациите и да се нправи една справка там...и бонусите да се дадат на тяхно основание.
Защото нека не си кривим душата, но има хора, които и пръста си не мръдват в армията, намерили са си местенце и не си дават зор. А има и други, които си скъсват задника от бачкане.
Е, откъде накъде всички да получат по равно...

# 613
  • Пловдив
Sesylle, когато има намесен субективен фактор при разпределение на бонуси, много често се получава така, че точно тези, които са си намерили местенце и не си дават зор /някой им го позволява-имат гръб-такава им е службата/, да получат повече от тези, които си късат задниците от бачкане.  Peace

# 614
dundi73, то винаги ще има субективен фактор.
Но най-много се тръшкат и мрънкат тези, които ги мързи да работят.
Моят мъж се занимава с атестациите на известен брой подчинени...няма да ви казвам там за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт