Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 799
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, ако има 200 лв. коледни добавки, какво ще си купите?  Wink

# 586
Уф писах, писах и ми се затри някъде...
Ако ми попаднат пари отнякъде, бих си купила парфюм. Надявах се на бонус за банкерския празник, но уви.
У нас ММ чисти с прахосмукачка, с парцал, на котетата, пазарува, хвърля боклука. Аз готвя, но не редовно и се занимавам с малкия.
Сега да ви се оплача и похваля едновременно. Купих си рокля за РД на малкия преди няма и месец. Да, обаче съм отслабнала и сега ми е широка. Ходих в магазина с молба да я сменя, но ми отказаха, пък и аз нямам дар слово да се разправям. Сега я пуснах в продавалника, дано успея да я продам, че да си купя нова по мярка.
Джули, браво за работата, явно бавно се случват нещата, но се случват.
Бай, че малкия се събуди

# 587

И аз ще си купя парфюм като Сети, обаче също така ще си издам една малка книжка, която студентите от доста време ме съветват да споделя с по-широка аудитория Wink Хайде, черната станция спира предаването за тази вечер, че ви досадих Crazy Отивам да нагледам вършеещото домочадие Heart Eyes

# 588
  • Пловдив
Сети налягай над храната да запълниш роклята  Mr. Green
Семейни модели,единични,тройни ала бала мене не ме интересе боклука си е работа единствено и само на ММ  Grinning Grinning Общо взето може всичко все пак е живял 7 години сам - да чисти,да пере,да готви и то много вкусно  chef ,мие чинии,пазарува а както разбрахме и след руската среща да гледа дете и да сменя памперси. Той се включва когато нямам много време или съм много уморена но помага много. Аз предпочитам да излезе с малкия на разходка за да си изчистя и оправя на спокойствие и на него му е любимо Simple Smile Бях го разглезила като заживяхме заедно но сега вече влиза в час Wink Нооо в момента в който си дойдем на село става бебе,майка му така го е научила всичко да му се дава в ръцете,в началото не и беше приятно че отговарям на сина и и не му ходя след задника,но вече го отчита като нейна грешка.
Лунно цвете така рязко го зададе въпросаааа  Laughing чак ми секна мисълта  Laughing
Има 2 варианта  Naughty Или си купуваме нещо за нас си и за вкъщи, или отиват в депозита на малкия. По-скоро второто така че да дават бонуси лимити да има детето парички.  Wink

# 589

Ах ,ти..... Wink Още малко само....

# 590
  • Пловдив
Променям си мнението  Joy Искам пръстен или гривна от Пандора  Blush
Катииии това "още малко само" как да го разбираме  Wink

# 591
  • Пловдив
Аз ще си получа половин заплата преди Коледа, това е сигурно. Но вероятно за мен няма да заделя нищо. Дзверът има рожден ден на 27.12, останалото ще отиде във фонда за пътуването ѝ до Русия през април. Парфюми имам два, отлежават с години. Дали стават по-хубави като виното.  newsm78 Къде ли ходя, та чак парфюм да ползвам. 

За разпределението на задачите - бившият можеше да върши всичко. Майка му го беше научила все едно е имала дъщеря. Даже плетеше, аз не мога.
Сега е нещо подобно. ММ на 15 години се е отделил от родителите си и се е научил да се справя с всичко сам. Готви, пуска пералня, простира, чисти /само не плете  Mr. Green/. Не му е любимо да домакинства, но когато се налага, действаме заедно, за да свършим по-бързо. А пазаруването си ни е вид почивка. Даже за вчерашния Никулден беше приготвил рибата, картофите. Аз се прибрах включих тенджерата и фурната и ми остана да нарежа салата с дресинга от авокадо. 

Иначе дай Боже, пардон Министре, коледни добавки за всички военни.  Laughing

# 592
Хоп и аз на отчет. Коледни за мен няма да има най-вероятно, защото съм майчинство, но дано дадат за да зарадват колегите. Сети, и аз все не мога да си вляза в дрехите. Първо ми беше тясно всичко, сега пък всичко ми е широко и явно няма да имам дрехи по мярка, а не мога да си сменям гардероба постоянни.  Явно ще чакам да видя какви кг ще задържа за да си накупя дрехи които ми стават .

# 593
  • Пловдив
Айде и аз да си похваля половинката Heart Eyes
В началото като заживяхме заедно (под един покрив с техните Shocked #Crazy), той нищо, ама наистина нищо не правеше.
Намерихме си квартира точно, преди да замина на очни аз и дефакто цялата галимация по нанасянето в нея, го отнесе той Embarassed Аз се върнах наготово, в новия дом hahaha Понеже бях бременна, не ми позволяваше да чистя с препарати и го правеше вместо мен, но...като беше дежурен, аз тайничко минавах след него  hahahaЧовек който 30+ години не е подхващал никаква домакинска работа, нали се сещате как чисти Joy Важно беше желанието да не му се убие Simple Smile После родих, първите 3 месеца буквално бяхме като скачени съдове с малкия и пак на благоверния се падаше честта, да чисти/мие/бърше, защото аз ако не кърмих, спях Whistling С течение на времето сам започна да си забелязва недостатъците и към днешна дата с ръка на сърцето мога да кажа, че не ми отстъпва по нищо...освен готвенето... Не, че аз мога да правя много неща, но което го правя, го правя Mr. Green Щом и супа прояде hahaha Майка му остана доста учудена от този факт наскоро, защото след казармата той не бил вкусвал каквато и да е супа, по какъвто и да е повод bowuu
Миенето на чиний, простирането и изхвърлянето на боклука са предимно негови задължения, за сметка на готвенето и гладенето Simple Smile Почистването обикновено го правим заедно.
В грижата за децата също няма водещ, макар че при него определено е по либерално, отколкото при мен hahaha От невръстни бебета си полага грижи за тях наравно с мен, само в кърменето не се е включвал, но съм сигурна, че ако можеше, щеше и там да ме отменя Heart Eyes
И двете ми деца са дългокърмени, и са отгледани, докато аз учех... Когато съм била на очни/изпити, той идваше с мен (с баткото - в Шумен, с малката - в София) и гледаше децата, докато аз бях заета. Станеше ли време за кърмене, излизах, кърмих и отивах да попивам знания, а той се оправяше с бебето.
За забавленията и развлеченията в семейството отговарям аз - той просто ми се връзва на акъла (ако има такъв, защото не е много сигурно последното) hahaha
Та така - не мъж, а злато си имам Heart Eyes

Аааа, тез 200 лева...сигурни ли са? Че тъкмо утре ще ходя за обектив...ако имам още 200 лева на разположение ще си взема нещо по-добро smile3521

Днес напълник окончателно чувала Simple Smile Остава само да довършим кухнята, която правим на малката!

Минавам тихичко да Ви завия и гася ламБите, защото вече е късно

# 594
  • София
Добро утро, военни красавици! Кафе няма,( будилничето на Димитрова навярно се е успало ) но затова пък започвам деня с хубавото разказче на Мъничето. Ведро и позитивно!
Политам към тръстиката, че сигурно вече някой седи пред кабинета с отворена уста. Wink
Желая ви спорен ден. Хайде още малко и краят на седмицата се вижда. Огън не остана! Hug

# 595
  • Пловдив

Хайде на кафето народе Simple Smile

# 596
  • София
Връщам се, за да поздравя студентките в нашето блокче. Само за този празник не се пожелава "за много години". Да са живи и здрави, да завършат започнатото в срок. Успех момичета!

ЛЕЙДИ, тенкю за кафето. Явно твоето будилниче е включило алармата Wink

# 597
Добро утро,Фло права си днес будилничето ми отпусна 2 часа и сега ставаме,ноо Лейди ме е заменила
Благодаря за поздрава
И аз поздравявам останалите студентки в блокчета,с лекота да си вземаме изпитите и весел празник

# 598
Честит празник на всички студенти в темата! Много шестици и успешно дипломиране! Честит първи студентски празник и на момчето на Кати и на моето момче! Нека студентския живот да им носи само хубави емоции!

# 599
Честит празник на студентите в темата!
Лунно цвете, честито и на твоето момче! Весело да си изкара днешния празник!
За тях празник , а на мен сърцето ми е свито заради пътуването и шофирането....добре ,че поне не вали. ....

Общи условия

Активация на акаунт