Съпруги на военнослужещи - 20

• 60 250
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Hug Здравейте!

# 631
Linkata  здравей! Но, това че донесе добра новина не означава, че нахълтването в темата ни без представяне е добро. така, че представи се ... Ще чакаме да видим тия  пари ..., то харченето е лесно.

# 632
  • Пловдив
Албенка, Кати вече даде зелена светлина за харченето  newsm47 newsm44

# 633
  • Пловдив
Ни съм военна съпруга, но работя в системата и понякога чета темата търсейки отговори на моите въпроси, основно свързани с картите за почивка. Извинявам се за нахълтването в темата, не съм от тия които гледат сеир от балкона, но отчетните теми не са ми силата 😉
Лека нощ на всички!  Hug

# 634
  • София
Минавам на пръсти, да не ви събудя tiptoe. Сама ще си говоря, че сега не ми се спи, а утре не ме чакайте за кафе Simple Smile

Конгреса го закрихме днес. Много чевръсто работихме, за утре не остана. Преди час се прибрах набанкетена. Все се бях приготвила да не ходя, споделих с бабите и те като ме подгониха... На бърза ръка се накикиморих и отидох. Срещнах се със състуденти, поговорихме, спомнихме си весели случки, похапнахме, някои попийнаха, други погледахме. Хубаво беше-менюто богато, всичко сервираха топличко, а беше и вкусно.

Е сега вече отивам да спя. Лека нощ мои мили военни момичета. Hug

ПП ЛИНКАТА, зарадвах се, че добър вестоносец ни се яви в групата, а то какво се оказа? Яви се, ама не за постоянно. Е, ние сме гостоприемни. Ако размислиш, добре си дошла bouquet

# 635
  • на правилното място, в точното време
За малко уж, пък то много за четене. Брех,да му се не види. Честити да са всички празнували, здрави и щастливи! Сега каквото прочел и запомнил.... Супер новина,ще зарадвам сутринта любимия с кафенцето Heart Eyes  За щерката кукла Йоана е налице, за баткото сигурно ще е Алеко. Ние може да се възнаградим с един Букурещ. Приятелка беше там и любимият се запали. На мен ми е Виенско... Що така ми се получи, не знам. Ходи ми се и това е Blush
Фло, ти си купонджийка, признавам те. Ще ми се,като съм в сф да спретнем нещо ,но като знам вечер как ще съм, май да не си правя устата хич. Календарът много сладък, писмото много ме накефи. Няма за кой да го правя у дома, но е идейно за работа с деца. Благодаря ,мъниче! Джули, поздравления за добрата новина,дано е твоето място там! Ради дали има положителен отговор,м? Утре,ако не забравя ще звънна. Оф,време е да спя, а не мога да работя, че ми е шумно заниманието. Отивам да мацам кутии, само ще мирише, като газова атака Mr. Green По темата за помагането - момичета,трябва да ми дишате праха,съжалявам, ноооо това е положението.  Heart Eyes Любимият е ненадминат във всичко! Особено когато е натоварено, не ми позволява и в отсервирането да се включа. Само дето не е почнал в устата да ме храни. Наистина си е до човек, не само възпитание. Свекърите са като при Димитрова, сигурно е регионална особеност  Mr. Green  Любимият все едно не е техен син. Моите родители по си помагаха, но си имаше "мъжка" и "женска" работа, времената явно са били такива. Вече наистина ви оставям. Аааа,искам връзка, линк, парола...нещо си за снимките. И да пратя моите от ехеее, оня път. Омитам се, завити сте, гася...

# 636

Добро утрооо,моето будилниче пак рано рано,но след малко пак ще заспи и съм се нагласила да уча,че в Понеделник и Вторник имам изпити за текуща оценка,ще трябва много да стискате палчета,че единият е труден,с много обемист материал,а другият е по Английски-малко по-лесен,но пак си е изпит

# 637
  • София
Къде сте красавици? Цял ден никакво движение в блокчето ни. Яко сте се окопали. Simple Smile
А Димитрова и кафе сложила, и закуска сложила, и да няма кой да каже едно Thank you for the breakfast. Wink
Е, щом няма с кого, сама не ми се говори. Напускам плаца.
ДИМИТРОВА, започвам още от утре да стискам палци за изпитите в понеделник и вторник. Късмет. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 638
Да, днес затишие. Ние излизахме, бях се настроила за дълга разходка, но уви - много духаше и набързо се прибрахме.
Коледните ми подаръци вече пътуват! Вълнувам се:) едвам затворих кашона. Има си чар и тръпка и в това да приготвяш колет за най-близките ти. Дано пристигне благополучно и да видим дали ще устискат до Коледа, за да разопаковат подаръците.

Гледам постоянно тв, Хитрино е като декор от филм... не мога да осъзная, че е реалност... а сега чета и за атентат в Турция... горките хора, мъчно ми е. Дано броят на загиналите не се увеличава повече.
Лека

# 639
Добро утроооо Hug

# 640
  • Пловдив

Кафето е от мен тази сутрин Simple Smile
Вчера беше лято бях по тениска цял ден като гледам и сега от сутринта напича Sunglasses
Ние след малко потегляме към Пловдив надявам се да успеем да се приберем преди 18ч.  Praynig

# 641
Добро утро, вземам си кафенце от Лейди. Благодаря. Вчера се разхождахме цял ден с малкия, времето беше страхотно, а днес е още по топличко. Отиваме на планина, да сменим атмосферата. Сети, за това което се случва на хората, нямам думи от вчера, като гледам и сърцето ми се е свило. Как за една секунда може да загубиш всичко и да изпита ужас, които не можем и да си представим. В такива моменти се замислям за моите проблеми и колко малки са те в сравнение с трагедиите като тази, от които никой не е застрахован.

# 642
  • София
Здравейте момичета.
Трагедията наистина е голяма. Жалко за загиналите, жалко за пострадалите, жалко за хората, загубили домовете и имуществото си. Точно в такива моменти човек израства и помъдрява.
Мило ПАТЕНЦЕ, така е в живота. Когато губим, не знаем какво печелим...Имаме и такава приказка: всяко зло за добро. Народна мъдрост, доказала се многократно през годините...

# 643
Фло, надявам се да е така. Лошото е, че когато човек е претърпял загуба и изпитал болка му е трудно да повярва, че може да е за добро.

# 644
  • Пловдив

Добро Утро Simple Smile Слагам кафето и започвам с въпросите.
Можете ли да ми препоръчате добър невролог. Няма значение къде София Пловдив където и да е просто да е добър. Моята мила сестра е маникюристка и работи по 12 часа на ден изгърбена Sad Резултата е че не може да стане сутрин от леглото сама и е с ужасни болки Sad И също да попитам искам да и взема хубав ергономичен стол за работа или такъв гръб който се слага на самия стол но незнам какъв.

Общи условия

Активация на акаунт