Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 716
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Привет военни красавици. Минавам с космическа скорост afwitch От сутринта съм на Конгрес на стоматолозите. Сега сме в обедна почивка, та се прибрах у дома. Конгреса е в Парк хотел Москва, точно на 5 мин. от нас. Такаааа. За кафето на Мис Дисни закъснях. Обичам го студено, ама никакво не е останало.  Wink Закъснях и за стискането на палчета за Джули, ама тя работата станала и без мен. Морето се подквасило Simple Smile
Сесил, доволна ли си от работата, защото изникнаха и други възможности. Има ли желаещи за работа в Плевен? Дунди, не се кОси. Смешно ми стана, като прочетох, че подмазвачите даже са на възраст под 50.  hahaha JoyЩо бе, това патент на нашето поколение ли е? ( т.е. тия дето сме над 60 ). Такива ги наказвам с презрение и ги оставям да си умрът от собствена смърт. Линката, би трябвало да те посрещнат момичетата с китка, за добрата вест. bouquet Момичета, развинтвайте фантазията как и къде ще наместите паричките Money Димитрова и Сгг никакви ги няма. Кой знае снощи колко са изяли, изпили и до кога са се веселили. Шъъъът тихо. Нека поспят, а после ще разкажат. Майките на студентите, а как са изпразнували празникът вашите момчета? Дано да са изкарали добре и да си запомнят купона.
А вие помните ли си първият студентски празник? Сега нямам време да пиша, тръгвам. Едва ли и довечера ще ви нагледам-на "другарска" вечеря съм. Работа, работа, но и веселба си трЕбе newsm44 дали да не се накипря със сарафана newsm78. Преди няколко години се появих в сари...Колеги идваха да се снимат с мен, като с атракция. Simple Smile Simple Smile Хайде отлитам afwitch

# 616
  • Пловдив
И к'воооо да се радвам ли или?? Аз някак си докато Кати не каже ДА не смея да се радвам  Grinning
Сега пак си смених мнението искам да ги похарча в Джъмбооооо  Praynig Party Crazy

# 617
Ледйиииии, хихихи тук съм на опашката след теб (за Джъмбоооо).... Утре сме на линия там да видим Дядо Кольо какво ще донесе на мъниците  newsm78
Само дано да оцелеем, че комшийката каза че игла няма къде да падне през уикенда....
А пък колко обичам блъсканиците по магазините, почти толкова колкото и студа през зимата.... Wink

# 618

Казвам ДА... Laughing
 Масово е 200, но по заповед е така 100-300 по преценка. ....Но явно почти навсякъде са решили 200...

# 619
  • Пловдив
 Lady_, *Miss Disney*, сега в Джъмбо се ходи само в работен ден. Миналата година имахме неблагоразумието да отидем в почивен декемврийски ден. Е няма такъв ужас.
Вчера влязох в магазин на Комсед. Имаха празни стелажи, все едно тайфун е минал през магазина.  ooooh! А и цените са им  ooooh! ooooh! Поогледах се, пък се отказах да купувам. По-добре да дам парички на племенника и да му купят нещо по-полезно от многобройните пластмаси, с които е зарината цялата им къща.
Цената на Нинджаго ме втрещи. Е няма да там толкова пари за такова нещо. Честно.   

# 620
Не съм много сигурна как ще е точно,но в телефонограмата на едното ВФ пишело коледни бонуси от 100 до 300 лв.по преценка на командира.В нашето поделение явно са вземали решение по 200 за всички,поне така ми казаха на мен.
И при нас е така. Средствата са разчетени по 200 на човек. По преценка на един може 100, а на друг 300. За да няма сърдити са решили средно по 200.

# 621
Тук съм,след снощния празник,днес рано рано в 9 часа ходих в една ДГ да правя тестове на децата,сега се прибрах и преди да започна да ги обработвам,реших да надникна,а то каква хубава новина само-дано на всички да са по 200,много добре ще ни дойдат,че нашия дядо Коледа ни одръгна в понеделник в Джъмбо и сега малко да възстановим
 Hug на всички

# 622
Кати,  за мен "да" има ли или само за тези които са на работа

# 623
Патенце, не съм виждала как е точно е записано тази година ,но като знам, че обикновено е копи-пейст ,предполагам, че ще е като преди-щом си в болнични и майчинство няма.... Sad Аз така през  2007 родих и преди това 6 месеца болничен и не взех , а тогава Цонев даде по цяла заплата за длъжност. ...Но пак казвам не съм видяла за тази година, само предполагам. ...

# 624
Така знам и аз, че беше преди, но нали знаеш надеждата умира последна ☺ 2007 започнах в армията и мн добре си спомням, че ни зарадваха с 13 та заплата.

# 625
  • Пловдив
Катииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
2007 е любимата година на ММ  Laughing
В Джъмбо ще идем през седмицата ММ като почива от нарядите - има 3 за 5 дена Shocked Иначе на мен ми е по-яко на навалицата,нооо с бебезавъра не става, каквато е клюкарка ще се превъзбуди прекалено  newsm32 smile3504
Дунди в Комсед имаха голямо намаление преди 2 седмици затова така,а за Нинджаго-то преди месец май беше по тия английските сайтове беше много евтино но аз нямам за кой да взема Simple Smile И аз предпочитам да вали кеш за малкия за подаръци аз си знам какво да му взема Wink
Ееееех така ме зарадвахте с тия 200лв сега и за мен ще има за джунджурийки и за малкия за депозита  newsm68 newsm44
Да се допиша - Кати как е минал празника на младежа дано всичко е наред с пътуванията.

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 20:07 от Lady_

# 626
Ами той студентския празник продължава. ...утре е прибирането....Иначе на отиване е нямало трафик... Засега купонът е екстра...Интересно е ,че празнува с новите си колеги въпреки че всичките му приятели са там ,но всеки с групата си...Допусках ,че ще съберат старите авери, но всички са заложили на опознаване с колегите. ...

Фло, помня не само първия , ами всичките 5 празника...3 пъти на Боровец, 1път София и 1 път в Банско (тъкмо започваше да става хитов). И досега си имаме култови преживявания и култови реплики от тези празници, които си припомняме на срещите....Студентските години са нещо много, много прекрасно-без проблеми, без ангажименти, без отговорности....Гарантирано финансиране....Колкото и всяка възраст да си има очарование това са години на пълно безгрижие , което няма как повече да се случи. ..

# 627
  • Пловдив
Мдаааа студентските години са най-най-най Simple Smile След тях става весело и мазало Wink Имам някакви спомени от някакви празници азз  Joy

# 628
  • Пловдив
Кати,  за мен "да" има ли или само за тези които са на работа
Ако сте в платено майчинство, ще получите. Ако сте в неплатено майчинство, не.

# 629
  • Пловдив
Linkata Здравей  bye

Общи условия

Активация на акаунт