От сутринта съм на Конгрес на стоматолозите. Сега сме в обедна почивка, та се прибрах у дома. Конгреса е в Парк хотел Москва, точно на 5 мин. от нас. Такаааа. За кафето на Мис Дисни закъснях. Обичам го студено, ама никакво не е останало.
Закъснях и за стискането на палчета за Джули, ама тя работата станала и без мен. Морето се подквасило 
Сесил, доволна ли си от работата, защото изникнаха и други възможности. Има ли желаещи за работа в Плевен? Дунди, не се кОси. Смешно ми стана, като прочетох, че подмазвачите даже са на възраст под 50.
Що бе, това патент на нашето поколение ли е? ( т.е. тия дето сме над 60 ). Такива ги наказвам с презрение и ги оставям да си умрът от собствена смърт. Линката, би трябвало да те посрещнат момичетата с китка, за добрата вест.
Момичета, развинтвайте фантазията как и къде ще наместите паричките
Димитрова и Сгг никакви ги няма. Кой знае снощи колко са изяли, изпили и до кога са се веселили. Шъъъът тихо. Нека поспят, а после ще разкажат. Майките на студентите, а как са изпразнували празникът вашите момчета? Дано да са изкарали добре и да си запомнят купона. А вие помните ли си първият студентски празник? Сега нямам време да пиша, тръгвам. Едва ли и довечера ще ви нагледам-на "другарска" вечеря съм. Работа, работа, но и веселба си трЕбе
дали да не се накипря със сарафана
. Преди няколко години се появих в сари...Колеги идваха да се снимат с мен, като с атракция.
Хайде отлитам

А и цените са им
на всички
Аз така през 2007 родих и преди това 6 месеца болничен и не взех , а тогава Цонев даде по цяла заплата за длъжност. ...Но пак казвам не съм видяла за тази година, само предполагам. ...