Съпруги на военнослужещи - 20

• 60 226
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Mimito_75, нямаше да ѝ стигне балът за графиката, понеже оценката по рисуване не беше добра. Тя в последния момент пререди желанията и е системно програмиране в ОМГ. Та по този случай се върти на шиш сега. Започнаха с модулите по специалните предмети, а там са като студенти - на изпити. Тази седмица има два изпита и класна по БЕЛ. Но, кой каквото си е избрал.  Mr. Green

# 676
Добро утро, сладуранки! Аз ще чакам дядо Коледа да ме изненада тази година.Мисля, че съм слушала. Когато коментирам с учениците какви са им желанията за коледни подаръци, се оказва, че никой вече не вярва в магията. А аз винаги съм вярвала, че смисълът на Коледата е в това - да очакваш и да даряваш любов и топлина! А ако има и подаръци, още по-добре!
Фло, ще бъда на линия за благотворителния базар!
Какви сладкиши приготвяте за Коледа?
 Hug Hug Hug

# 677
Здрастиии! Прелитам набързо. Докато не съм скочила обратно в тръстиката, предлагам: неделя, да речем в 16,30, в ресторант "Стил" в Тракия /бившата "Каручка" май беше, точно до колелото на "Бродуей". Ако на някой не му е удобен часа, да казва, ще го променим. Мимито, заповядай да се запознаем лично!
Сети, добре сме. Момченцето тренира упорито и брои дните до ваканцията. Планирам да го освободя последната седмица от училище, защото ще го пращам надалеч на гости на баба и дядо и трябва да пътува на 24-ти. Ще си навакса през ваканцията. Ние пък с колегите планираме тийм билдинг, съчетан с шопинг в Одрин, точно преди Коледа.  Laughing Нахвърлила съм си някои нещица /доста всъщност  Embarassed/, да видим ресурсите докъде ще стигнат.
Лунно цвете, аз не приготвям някакви специални сладки за Коледа. Ако сме си у дома, правя баница или пита, нещо по желание на моите момчета и така. Иначе много обичам да приготвям сладки нещица, но нито имам време, нито пък ме бива кой знае колко  Embarassed
За подаръци-не очаквам нещо материално, честно казано. Достатъчно ми е близките ми хора да са здрави и да са добре. Друго не ми трябва. Е, не че ако някой реши да ми подари нещо, ще го върна де  hahaha
Димитрова, гордея се с теб!
Лейди, честито за новите придобивки! Щом човечето е доволно, всичко си струва!
Пак се разбърборих, а уж бях набързо. Девойките от другите гарнизони, ако имате път към Филибето в неделя, ще се радвам да се запозная с вас! Само кажете, ще ви упътим.
Скачам обратно в тръстиката. Гушки на всички!

# 678
Оф,да ви се оплача-днес имах бойно кръщене с новата кола-карам си спокойно към Кърджали и изведнъж от един камион хвръкна едно парче-не разбрах лед ли беше,парче сол ли беше,защото бяха опесъчили пътя или камък,но направи дупка колкото яйце в бронята-направо ми прилоша,но всички ми казаха че бил "малкия дявол",ако беше в стъклото можеше и беля да стане.Нооо ми е много тъжно да я гледам с тая дупка,ММ каза че ще ми я направи..Ех дано наистина има бонуси,тъкмо ще влязат в употреба за дупката.
Лейди,как го научи малчо да спи до толкова късно,аз не мога-увеличих грамажа на вечерното мляко,слагам вътре бисквити иии пак става в 5-5.30

# 679
Димитрова, случайно съм го научила да си играе сам в кошарата. Но този номер минава само сутрин. Според мен, защото като е спал цяла нощ и си е забравил играчките и се заиграва. А иначе ставаме към 8:30. Той се буди и по-рано, но си играе в леглото докато уапея да се разсъня. При нас проблемът е, че спи при мен на спалнята и не знам после как ще го науча да спи в неговото легло.
Дано лесно и евтино поправите колата.
Оатавям ви

# 680
  • Пловдив
Както казва Сети случайно. Simple Smile От седмица го усещам че е буден към 7 но си бърбори в кошарата и чак към 7,30 8 без нещо почва да примрънква за храна. За сметка на предишния месец в който се будеше в 5,30 Sad Мятам играчките в кошарата и си играе около 30мин и откъртва наново за около час.
Сети малкия никога не е спал при нас,но пък и не заспива никъде другаде освен в кошарата или количката което е кофти ако идем някъде на гости, сигурно ще ти е трудно но малко по малко ще свикне.
http://www.biberonbg.com/info/plach.htm
Имаше и едно друго за кризите по седмици но немога да го намеря, на периоди са и минават ама докато минат .... Simple Smile Обърнхме го на бебешка тема  Simple Smile
Димитрова наистина е малкия дявол, добре че е това ще се оправи лесно.

# 681

Sad_woman, благодаря за поканата, но тази събота ще пътуваме до свекърва ми, а в неделя ще ходим с колежки на благотворителен базар в София за децата на Българската армия. Дали някой друг от вас няма да участва?
Надявам се на следващата среща да се запознаем. Да си прекарате много весело!

# 682
Добро утрооооо,кафенце от най-ранобудната Laughing

# 683
  • Пловдив
И кафе и торта пълна програма от Димитрова Simple Smile
За срещата съм когато кажете, нашия тати обеща да се държи прилично по банкетите и сигурно ще се гледат двамата Simple Smile
Лунно цвете кой клас са твоите ученици, много е тъжноо трябва всички да вярват в Коледа!
Ние днес сме на бебешка среща и сигурно ще си откараме целия ден та почвам да приготвям дисагите и манджите  Laughing

# 684
  • София
Момичета прекрасни, привет!
Минавам като МИГ 29. Нямам време за коментари. Ще "обърна внимание" само на МИМИ. Благодаря за представянето, радвам се, че Пловдивската група втасва Wink ( нараства). Ще си имаме още една дружка, дето ще ни охранява, докато ние спим Simple Smile
МИМИ, щом ще идваш до София обади се. Лунно цвете и аз ще се правим на продавачки в Мол София на базара, който организира Фейщицата.

МОМИЧЕТА ОТ СОФИЯ, ЕЛАТЕ НА БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ БАЗАР В МОЛ СОФИЯ. ЩАНДОВЕТЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗПОЛОЖЕНИ В ОТКРИТОТО ПРОСТРАНСТВО НА НИВО 1. КЪДЕТО ВИДИТЕ ДВЕ ГОТИНИ ПРОДАВАЧКИ И НАВАЛИЦА ОТ КУПУВАЧИ, ТАМ СМЕ Wink ДА УДАРИМ ЕДНО РАМО НА ФЕЙ Simple Smile

# 685
Фло, благодаря за поканата. Ние ще сме в ДНА, някъде на центъра, с организиран транспорт. Заповядайте, ако имате време. За първа година ще участваме. Пишете ако искате да се видим.

# 686
Мими, в този базар няма да можем да се включим, говоря за нашето семейство. Ние участвахме в базара на Карловската бригада. На два пъти изпращах умалели, но много запазени дрешки от сина ми. Тъжното е, че от цялата рота, където е ММ, само 4-5 души са се включили, а повечето имат деца...Но все пак има светлинка в тунела. Единия ден ММ е бил на базара и ми разказва, че е имало хора, които просто са оставяли парички, без да купят нищо, както и такива, които са носили дрешки и играчки от своите деца, за да се включат в базара.

# 687
До колкото разбрах този базар в София ще е насочен основно с hand made неща - окраси, сувенири, сладки неща. Не знам дали ще се носят употребявани дрехи и играчки. Ще разказвам като мине. Надявам се да се съберат повече парички за децата. Ние не можем да им върнем родителите, но поне финансово можем да помогнем. Имам няколко колеги, чиито деца са от Деца на Българската армия. 

# 688
  • Варна
Момичета прелитам набързо с едно питане към момичетата от София.Дали има някоя съгласна да ми купи едно нещо от Хиполенд и да ми го прати с наложен платеж,понеже от магазина не могат да ми гарантират,че ще пристигне до 24,а това е искането ни от дядо Коледа.След малко се прибирам и ще ви изчета по подробно.Благодаря предварително.
Редактирам се,засега бия отбой,в събота една позната ще бъде в София и ако не го вземе тя тогава ще търся помощ от вас.

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 14:39 от juli0976

# 689
  • Пловдив
juli0976, в Пловдив няма ли го това нещо?

Общи условия

Активация на акаунт