Съпруги на военнослужещи - 20

• 60 236
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Мимито, здрасти! Аз дори чух, че утре щяло да има заплати. А дано.... Praynig

# 661
Здравейте и от мен,можете да пуснете палчетата,отново 5.Благодаря за подкрепата

# 662
За тези пари навсякъде е различно - някъде режат за болнични, а другаде дават по 350, както реши субективният фактор. Времето при нас се оправи - наобяд като напече едно слънце набързо стопи снега, вятърът спря. А, пък даването на декемврийските заплати толкова рано на мен и на ММ, никак не го обичам, че януари, вече сме на мнооого червено. Събира ни се повече от месец без заплати Laughing (е кой ни е крив, че не сме ги спестили). Ама то декември, освен коледни празници си имаме и семейни, та така. Дунди73 стискам палци да няма командировани във вашето семейство! Mimito_75 и ти ли си от прелитащите през темата ни? Браво Димитрова!

# 663
Скоро намерих темата и кротко си четях досега. Laughing

# 664
Здравейте момичета!
Димитрова, продължавай в същия дух! Дядо Коледа сигурно и на теб ще донесе подарък.  Laughing
Фло, нека Радичка бъде жива и здрава, да ви слушка и радва!
Аз днес имах посещение от инспектората. Мина добре. Доволна съм! Но ми беше притеснено.
Фей, ако имаш нужда от нещо, пиши. Аз мога да се включа и да помагам, с каквото е необходимо.
Лека вечер, момичета.

# 665
Здравейте и от мен!
Димитрова, пак ни скри шапките  Shocked възхищавам ти се как се справяш с всичко.
Лунно цвете, била с и ти на изпит, а?  Wink можеше и ние да стискаме палци, че да ти е по-спокойно. Ето, за другия път ще знаеш  Peace
Mimito_75, привет!
sad_woman, как сте вие? Какво ще ви носи Дядо Коледа?
Flo 51, изпуснах празника, но приеми моите пожелания за здраве не само на Радичка, а на всичките малки джуджета! Аз имена с Р избягвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green в уиш листата ми е да посещавам логопед, за да се науча да го казвам  Mr. Green
dundi73, *Miss Disney*, много апетитни неща предлагате! Някой път още в докато се разсънвам в леглото преглеждам темата и като видя такива картинки чак ми замирисва на кафе. ставам и бегом animal037 към кухнята. Аз си правя нес кафе с мляко, разбивам с мини миксерчето, то става половината ми чаша с пяна ммммм и си го пия на спокойствие докато малкия си играе в кошарата.
albena30, пожелавам ви хубаво време за уикенда! Дано да успеете да се разходите и да прекарате добре.
Lady, не мога да препоръчам лекар. Нито стол. Не съм се интересувала въобще в тази насока, но е важно. Дано намериш.
juli0976, Патенце-то, Sesylle  Hug
Нещо имах сякаш да казвам, ама.... изскочи ми от главата. Тюююю един път да седна на компютъра и да имам възможност да пиша и то... нищо де.
Поздрави и лека

# 666
Благодаря за топлия прием!  Hug

# 667
Здравейте,

тук съм и аз.. напоследък само чета набързо, доста работа има през деня и вечер повече пред телевизора и рядко на компютъра, че нещо и очите ми се натоварват.. преди време, доста ме боляха и  сега гледам да се пазя повечко..
Исках да питам какво става със срещата за 18-ти... ще я направим ли, или ?

Прегръдки за всички от мен, до скороо  Heart Eyes bouquet Hug

# 668
  • София
Привет, привет. Яааа, имаме си ново другарче?
МИМИТО 75 от нас топъл прием, от теб да си редовна на плаца, да участваш в седенките Simple Smile
За МИМИТО 75 bouquet Hug welcome  А сега кажи от къде си, с какво се занимаваш.

ДИМИТРОВА, поздравления bouquet
АЙ МИС Ю, тези дни се бях подсетила за пловдивската среща, Жалко, няма да мога да долетя. Метлата е на сервиз afwitch
СЕТИ_БЕТИ, браво на малечко. Сам ли се забавлява?
ЛУННО ЦВЕТЕ, давай, ако искаш да сложим рамо на Фейщицата. Ще ѝ трябват продавачки. Ако си свободна, хайде да си правим компания-съботно, неделно след 16.00.
Благодаря на САД_УОМЪН, ЛУННО  ЦВЕТЕ, СЕТИ-БЕТИ, СЕСИЛ за пожеланията Hug

Хайде лека нощ и спокойни сънища Sleeping

# 669
Добро ранно утро от мен

Сети как го научи малкия юнак така сам да си играе,аз пия кафе на крак и честно казано не изпитвам удоволствие от кафето.Моята дребосъчка не иска  да си играе сама
МИМИТО добре дошла Stop Hug

# 670
  • Пловдив
Ехааааа Димитрова много хубаво кафенцееее  food010 Браво за изпита  Hug
Моя будилник нещо взе да се буди към 7,30 и после не иска да спи но пък съм го зарила с играчки в кошарата и да си играе докато пия кафе с вас Simple Smile
Вчера си получихме и нещата от Хиполенд ми то голям кеф било. И в проходилката и в стола за хранене такава игра падна едвам го нахраних.  feeding
Фло със закъснение но  Hug за Радичка да ви е жива и здрава и много да я слушате Simple Smile
И аз да попитам за 18ти къде как в колко? С малкия ми е трудно по заведения с количката ноо да се надяваме че ММ ще е в час ( има 2 банкета  lalalala cheers Drunk Wine Glass за посещаване и едно свинско заколение) и ще може да го гледа Simple Smile
Чакам заплати бонуси лимити чееее ме сърбят ръцете и Джъмбо зове  Grinning Трябва да се украсява вече и картички да се пращат. santa2 madnoel

ПП: То като се загледаш много хора има дето тихичко си четат Wink

# 671
Добро утро и от мен!
Бррр много студено тази сутрин!!!
Димитрова, много благодаря за ранното кафенце!  Hug
Лейди, благородно завиждам на малечко за новите придобивки... Ех, как ми се иска и аз да съм дете сега, то не са играчки, то не е кеф....  Embarassed
Като отидохме в Джъмбо миналата седмица толкова неща си харесах... за мен!(и то не от сектора за възрастни)  Embarassed Жалко че не съм малка....
Момичета, вие какво очаквате за Коледа?
Аз съм се наканила от много време да си взема ув лампа за маникюр, ама да видим дали ще ме огрее. Пък и каквато съм разпиляна със свободното време, дали ще насмогвам да се глезя незнам...  Thinking
Чакаме ги и ние тези бонуси, дано ни зарадват по-скоро...
 Hug Heart Eyes newsm51 smile3525 на всички!
Отлитам за сега, че предКоледно са решили да ни стопят лагерите, да може после почивката да ни бъде сладка!
Хубава сряда желая и който има нужда от стиснати палчета да свирка Wink

# 672
Добро утро и от мен! Хайде да се представя. От Пловдив съм. Военнослужеща съм в едно от пловдивските поделения. От години чета бг-мама, но основно в темата за студентите в UK, защото дъщеря ни учи там. Засичали сме се из форума с Дунди73, ако не бъркам. Скоро попаднах на тази тема и ми е доста интересна. Повечето , доколкото чета, сте с малки деца. Е, нашите са вече пораснали, но проблемите ви са ни познати.
Ще отвам да служа, че трябва да си оправдая чакания бонус  Joy
Хубав и усмихнат ден от мен!

# 673
  • Пловдив
 Ехааа, пловдивският гарнизон се увеличава.
Mimito_75, някои са с малки деца, други с не чак толкова малки, че даже и една баба си имаме. Ама е от най-готините баби.
Викаш някъде по темите сме се засичали. Напълно е възможно. Аз си следя тези за обучение в чужбина, но не знам дали на дзвера ще му стигнат силите за там, а и моите финансови възможности не са големи. Плюс това с този брекзит не се знае какво ще се случи, докато дойде време за университет. На нея ѝ се иска САЩ, ама за там трябва пълна стипендия. Обаче, ако някой университет дава стипендия за певица в хор, там сме.  Laughing

dimitrova8002, благодаря за кафенцето и поздравления за изпитите. Не сме се и съмнявали, че ще се справиш поне с Много добър.  Laughing

За пловдивската среща - уговаряйте се, девойки - тракийки, че вие всички сте там в онзи вилает, пък аз ще долетя от Кичука.

За бонусите - този на ММ си е негов, моят си е мой /по-голям е  Mr. Green/, та такива ми ти работи.
Хайде лек ви ден, че и при нас предколедно е лудница. Утре е последният камион за годината /неприятна изненада/ и трябва да стягаме стоката.

# 674
dundi73, дано не бъркам, но мисля, че преди години ме беше питала за уроци по рисуване за дъщеря ти. Не учи ли в ОМГ с графика?
Бонусите са вече във фишовете за заплати, но докато не се появят в сметките не вярвам. Имам лоши спомени отпреди няколко години как за една нощ правихме и после отменяхме заповед за награди. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт