Математически турнири - 39

• 131 068
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, за награждаването. Аз си поръчах сертификат от сайта на организаторите на ЧХ, тъй като не очаквам нищо. От там никой не благоволява да ми върне обратна връзка, вече седмица. Детето ми е с прекрасен резултат 129 т. и за съжаление едно браво няма да получи от никой от официалните лица. Много разочароващо. Добре, че децата са още малки.

# 556
Здравейте, за награждаването. Аз си поръчах сертификат от сайта на организаторите на ЧХ, тъй като не очаквам нищо. От там никой не благоволява да ми върне обратна връзка, вече седмица. Детето ми е с прекрасен резултат 129 т. и за съжаление едно браво няма да получи от никой от официалните лица. Много разочароващо. Добре, че децата са лоще малки.

Дадохте адрес,  нали? Направо ще ви го пратят.

# 557
Здравейте, за награждаването. Аз си поръчах сертификат от сайта на организаторите на ЧХ, тъй като не очаквам нищо. От там никой не благоволява да ми върне обратна връзка, вече седмица. Детето ми е с прекрасен резултат 129 т. и за съжаление едно браво няма да получи от никой от официалните лица. Много разочароващо. Добре, че децата са още малки.
Поръчахте го чрез плащане на сумата, или за начало просто сте отправила запитване, дали да го правите?
  Т.е мен лично на този етап ме възпира липсата на данни за резултатите на официалната страница. Ако ги имат, би трябвало да ги качат, за да ги легитимират. Ако ги нямат....би било абсурдно, но не невъзможно... предвид сложните взаимоотношения между инициатори, организатори, подизпълнители и др, както писа по - горе един участник в темата.
Пратих Ви и допълнителна информация като лично съобщение.

# 558
  • София
прегледах само някои класации, но излиза, че ако бяхме в Бургас детето щеше да е с трети резултат;
в други градове с 2-5;
в обобщената справка на Дидева (пак да благодаря за труда  Hug) е по-различно....

Това е нормално. Ако бяхте в Бургас ,Враца,Сливен и т.н. нямаше да имате достъп до тези учители ,които ви готвят сега....а и да не забравяме масата истерясали родители ,концентрирани в големите градове  и не на последно място условията и изискванията за прием в МГтата им..  Laughing

Бургас, Враца, Сливен ....и други не-големи градове звучи добре   Joy Joy Joy
С най-висок резултат сред второкласниците е бургазлийчето ни.... нищо, че в Бургас сме провинционалисти Simple Smile
Наистина единственият резултат за страната от 94 точки за 2 клас е на бургазлийче.
Браво на детето!

# 559
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само ще ви помоля, когато си мерите... градовете да не цитирате и мен  Peace
копираното е част от мой въпрос, с който питах дали ще има общо класиране за цялата страна, защото такива частични класации не ми дават представа къде реално е моето дете.
отговориха ми, благодарих и за мен нещата приключиха до там.

отказвам да участвам и не искам да ме въвличате в спорове кой град е по-по-най  Peace

# 560
  • София
Репликата на Многознайка съвсем явно е коментар на изказването: "Ако бяхте в Бургас ,Враца,Сливен и т.н. нямаше да имате достъп до тези учители ,които ви готвят сега...", а не на твоето.

# 561
  • Варна
О,моля не ми вкаравайте разделение и на мен. Който разбрал,разбрал !

# 562
Здравейте, за награждаването. Аз си поръчах сертификат от сайта на организаторите на ЧХ, тъй като не очаквам нищо. От там никой не благоволява да ми върне обратна връзка, вече седмица. Детето ми е с прекрасен резултат 129 т. и за съжаление едно браво няма да получи от никой от официалните лица. Много разочароващо. Добре, че децата са лоще малки.

Пратих им платежно само за сертификата. Нямам им доверие, че ще го пратят. Ще отида да си го взема. За съжаление се оказах права. Една седмица по-късно се обадих в БАН за да проверя какво се случва. Бяха получили превода от мен, но го водеха за друго дете.  Добре, че се обадих. Гледам да не си развалям настроението с неуредиците, безотговорността и проблемите на БАН. Жалко, че математици от такъв ранг са толкова демотивирани, че дори децата не са им приоритет. Не обвинявам никой, не се сърдя за нищо, но е жалко наистина.

# 563

Пратих им платежно само за сертификата. Нямам им доверие, че ще го пратят. Ще отида да си го взема. За съжаление се оказах права. Една седмица по-късно се обадих в БАН за да проверя какво се случва. Бяха получили превода от мен, но го водеха за друго дете.  Добре, че се обадих. Гледам да не си развалям настроението с неуредиците, безотговорността и проблемите на БАН. Жалко, че математици от такъв ранг са толкова демотивирани, че дори децата не са им приоритет. Не обвинявам никой, не се сърдя за нищо, но е жалко наистина.
До сега всяка година е имало официално награждаване в БАН, сигурно и тази година ще има. Със 129т. мисля, че поне сертификат се полага, отделно мисля, че ще поканят детето на майсторския клас през януари или когато там се състои. Просто трябва да имате търпение, нещата стават "бавно, но славно".    Peace

# 564

Дадохте адрес,  нали? Направо ще ви го пратят.

Пратих им платежно само за сертификата. Нямам им доверие, че ще го пратят. Ще отида да си го взема. За съжаление се оказах права. Една седмица по-късно се обадих в БАН за да проверя какво се случва. Бяха получили превода от мен, но го водеха за друго дете.  Добре, че се обадих. Гледам да не си развалям настроението с неуредиците, безотговорността и проблемите на БАН. Жалко, че математици от такъв ранг са толкова демотивирани, че дори децата не са им приоритет. Не обвинявам никой, не се сърдя за нищо, но е жалко наистина.
До сега всяка година е имало официално награждаване в БАН, сигурно и тази година ще има. Със 129т. мисля, че поне сертификат се полага, отделно мисля, че ще поканят детето на майсторския клас през януари или когато там се състои. Просто трябва да имате търпение, нещата стават "бавно, но славно".    Peace

Дано! Ще бъда приятно изненадана Simple Smile

# 565

Дадохте адрес,  нали? Направо ще ви го пратят.

Пратих им платежно само за сертификата. Нямам им доверие, че ще го пратят. Ще отида да си го взема. За съжаление се оказах права. Една седмица по-късно се обадих в БАН за да проверя какво се случва. Бяха получили превода от мен, но го водеха за друго дете.  Добре, че се обадих. Гледам да не си развалям настроението с неуредиците, безотговорността и проблемите на БАН. Жалко, че математици от такъв ранг са толкова демотивирани, че дори децата не са им приоритет. Не обвинявам никой, не се сърдя за нищо, но е жалко наистина.
До сега всяка година е имало официално награждаване в БАН, сигурно и тази година ще има. Със 129т. мисля, че поне сертификат се полага, отделно мисля, че ще поканят детето на майсторския клас през януари или когато там се състои. Просто трябва да имате търпение, нещата стават "бавно, но славно".    Peace

Дано! Ще бъда приятно изненадана Simple Smile
Петя, защо решихте, че няма да има награждаване в София? Миналата година на 11.11 са качили резултатите за София в официалния сайт, а обявата е била пусната на 13.11. Нямам идея кой клас е детето Ви и за какво точно Ви трябва този сертификат, но за 129т. на официалното награждаване ще получи безплатна грамота и най-вероятно и медал (ако е под 7 клас). Както Биби писа, нужно е малко повече търпение.

# 566
  • София
И аз мисля, че ще си има софийско награждаване.
125-то и друг път са правили паралелно награждаване, то нищо не означава.

# 567
Някой знае ли след колко дни излизат резултатите от математическия турнир на детската академия?

# 568
  • София
Някой знае ли след колко дни излизат резултатите от математическия турнир на детската академия?
Сигурно в понеделник.

# 569
Сигурно в понеделник.

Благодаря за отговора !

Общи условия

Активация на акаунт