Математически турнири - 39

• 131 079
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Някой знае ли дали мога пловдивската МГ да намеря сборника със задачи от Димо Малешков?
Моля,ако ги намериш сподели ми на ЛС,благодаря много!

# 541
Пролетта  купих този сборник от МГ Пловдив
Но това състезание вече не е част от приема за МГ след 4 клас/разбира се ако за това ви трябва/

# 542
  • Пловдив
Сборника го поръчах от Ozone, но не съм убедена, че ще свърши работа. Той е с теми от 2-ри до 4-ти клас, но е с теми до 2010 година. Регламентът май вече е различен, защото за 2-ри клас там са 30 въпроса, някои са тестови, други са отворени. В книжарницата на МГ-то го нямаше, днес отново мога да проверя, ако някой се интересува.

# 543
В мг съм. Няма сборник в книжарницата и продавачката твърди, че не е продавала такова нещо никога? Да не е в някаква друга книжарница? Моля споделете откъде точно в училището да го купя? П.п казаха ми да питам домакинката, но тя не е на работа и никой друг не знае..

# 544
  • Пловдив
Писах по-горе. Срещу входа на МГ в блока има друга книгарница, по едни стълби се качва. Питай там.

# 545
В мг съм. Няма сборник в книжарницата и продавачката твърди, че не е продавала такова нещо никога? Да не е в някаква друга книжарница? Моля споделете откъде точно в училището да го купя? П.п казаха ми да питам домакинката, но тя не е на работа и никой друг не знае..
Долу вдясно, където се плащат таксите за състезанията. Точно домакинката търси - питай охраната.

# 546
Някой знае ли дали мога пловдивската МГ да намеря сборника със задачи от Димо Малешков?
Аз го купих от сторе миналата година, но при тях е изчерпано в момента.
Не си пояснила дали ти трябва от 2 до 4 клас?
Ако да, може да си го купиш от тук:  

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 14:02 от valeriq.k

# 547
  • Варна
Награждаване "Черноризец Храбър" Варна:

Получаването на грамоти и награди от математическия турнир „Черноризец Храбър“
на 14.11.2016г. (понеделник) от 09.00 до 13.00 часа и от 14.00 до 16.00 часа в канцеларията на П. Р. Славейков.

Наградени
http://slaveykov.net/systezaniya/matematicheski-turnir-chernorizets-hrabar/

# 548
Сборника го няма в книжарницата на гимназията. На вратата на книжарницата срещу входа в блока (тази със стълбичките) стои надпис "Затворено! В Хаваи съм" Simple Smile Сборника от интернет - почти навсякъде изчерпан, преди малко се обадих в един сайт и ми казаха, че съм 3тата поред, която се обажда за сборника...Ще се явяваме "на сляпо", то се е видяло  Laughing

# 549
Сборника го няма в книжарницата на гимназията. На вратата на книжарницата срещу входа в блока (тази със стълбичките) стои надпис "Затворено! В Хаваи съм" Simple Smile Сборника от интернет - почти навсякъде изчерпан, преди малко се обадих в един сайт и ми казаха, че съм 3тата поред, която се обажда за сборника...Ще се явяваме "на сляпо", то се е видяло  Laughing
Тук го имат!
http://bukvara.com/nacionalen-matematicheski-turnir-dimo-maleshk … -staribratov.html

# 550
  • София
В сайта на МБГ за задачи е написано следното:
Есен 2016

В писмо от 14 октомври 2016 г. до училищата - участници в състезанието бе написано, че
"условията на задачите  и черновите на учениците се съхраняват до 07.11.2016 г. и след това се раздават на учениците, които са участвали в него".
Предстои публикуване на условията на задачите и отговорите

Не знам какво значи, че има подозрение, че са раздадени по-рано задачите, или че е трябвало да са ни ги дали вече.   newsm78

# 551
Сигурно означава, че всеки може да си ги потърси, ако не са му върнати... Класирането излезе на 8-ми....

# 552
  • София
Възможно е, до сега обаче не са давали такава възможност по училищата.

# 553
Аз ги взех, раздадоха ги на децата (листа със задачите и този с отговорите и точките)...

# 554
прегледах само някои класации, но излиза, че ако бяхме в Бургас детето щеше да е с трети резултат;
в други градове с 2-5;
в обобщената справка на Дидева (пак да благодаря за труда  Hug) е по-различно....

Това е нормално. Ако бяхте в Бургас ,Враца,Сливен и т.н. нямаше да имате достъп до тези учители ,които ви готвят сега....а и да не забравяме масата истерясали родители ,концентрирани в големите градове  и не на последно място условията и изискванията за прием в МГтата им..  Laughing

Бургас, Враца, Сливен ....и други не-големи градове звучи добре   Joy Joy Joy
С най-висок резултат сред второкласниците е бургазлийчето ни.... нищо, че в Бургас сме провинционалисти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт