Математически турнири - 39

• 131 131
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
В Пловдив дали ще дават грамоти за ЧХ?! В сайта на МГ-то нищо няма.

И мен това ме вълнува. Иначе гледам, че продават сертификати за участие/постижение на английски...

# 466

И мен това ме вълнува. Иначе гледам, че продават сертификати за участие/постижение на английски...
newsm78 Тоест?

# 467
Някой има ли задачи или решения от МБГ?

newsm78 Тоест?

Можеш да си поръчаш сертификат и да си го платиш съответно - http://www.math.bas.bg/ch/certificates.php

# 468
  • Пловдив
Това със сертификатите на английски не е ли за МБГ?

# 469
  • Sofiq
Може да се плати за сертификат на английски, ако някой ще ходи в чужбина и сертификата му трябва-примерно ученик последна година, който ще ходи да учи навън  и институциите там не признават нашите грамоти на български. Или ако дете кандидатства за някаква стипендия от чужбина, примерно.

# 470
А сертификати на български издават ли и къде могат да ги получат децата от Пловдив?

# 471
  • Sofiq
Ето как е било миналата година на ЧХ-София и понеже съвпада с точките за сертификатите на английски за високо постожение, би следвало така да е и в страната като минимум за грамота (зависи и от локалните резултати, разбира се):

Награди и/или грамоти за отлично представяне ще получат участниците от:
 2 клас, получили 76 точки или повече;
3 клас, получили 91 точки или повече;
4 клас, получили 104 точки или повече;
5 клас, получили 107 точки или повече;
6 клас, получили 114 точки или повече;
7 клас, получили 131 точки или повече;
 8 клас, получили 136 точки или повече;
9 клас, получили 133 точки или повече;
 10 клас, получили 133 точки или повече;
 11 клас, получили 148 точки или повече;
12 клас, получили 148 точки или повече.

# 472
Може да се плати за сертификат на английски, ако някой ще ходи в чужбина и сертификата му трябва-примерно ученик последна година, който ще ходи да учи навън  и институциите там не признават нашите грамоти на български. Или ако дете кандидатства за някаква стипендия от чужбина, примерно.

Институциите в чужбина не се интересуват от нашите сертификати и грамоти, пък ако ще и на английски да са. Напълно излишни разходи според мен, но всеки сам решава.

# 473
Това не видях да сте го постнали:

"ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР" - 125-то СУ

http://iztok-smb.com/rez_ch.h._fin.xlsx

# 474
Това не видях да сте го постнали:

"ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР" - 125-то СУ

http://iztok-smb.com/rez_ch.h._fin.xlsx
Защото е излязло в последните 10 минути Simple Smile

Интересно е защо ще има отделно награждаване на децата, явили се в 125-то?!?
А в сайта на организаторите разделиха София на 3 - СМГ, ПЧМГ и 125-то. Нали щеше да си е общо класирането?

# 475
Добавих резултатите от 125. СУ към тези от СМГ и ПЧМГ.
ЧХ 2016 - СМГ, ПЧМГ и 125. СУ
Ще помоля да ми бъдат спестени коментари относно защитата на личните данни.
Току-що разбрах, че има някои промени в резултатите от СМГ. Не съм запазила стария файл и не мога да направя сравнение. Ако някой забележи някоя от корекциите, моля да ми пише на ЛС.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 19:47 от Анонимен

# 476
Благодаря за линковете!

Дъщеря ми май е оплескала пренасянето на бланката. Излиза с две верни задачи по-малко, отколкото на листа, който донесе вкъщи.

# 477
  • София
И аз благодаря за статистиката. Младежа се е справил отлично Simple Smile като за първи път е прехвърлил всичко правилно.

# 478
  • София
Благодаря за информацията!
Дидева, специални благодарности за файла  bouquet

Благодаря за линковете!

Дъщеря ми май е оплескала пренасянето на бланката. Излиза с две верни задачи по-малко, отколкото на листа, който донесе вкъщи.
При моят син също има една задача разминаване в точките. Чудя се дали си струва да се разходя до 125-то да погледна работата му, защото дори и така сме доволни от резултата

# 479
Има ли такава възможност изобщо?
Де факто няма работа, само бланка. Не вярвам да има грешка при проверяването.

Общи условия

Активация на акаунт