Математически турнири - 39

• 131 118
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Ако не ви представлява особена трудност, идете и проверете. Не заради резултата. Заради самите деца. Добре е да получат конкретен отговор дали и къде са сгрешили или пък не са. Иначе доста време ще ги гризе червейчето на съмнението.

# 481
  • София
Благодаря за линковете!

Дъщеря ми май е оплескала пренасянето на бланката. Излиза с две верни задачи по-малко, отколкото на листа, който донесе вкъщи.
Да, иди и виж.
И моят е объркал при пренасянето, но се оказа, че има грешка и при проверяването. Втората я оправиха. Неговата ще му е за урок.

# 482
  • София
Благодаря за линковете!

Дъщеря ми май е оплескала пренасянето на бланката. Излиза с две верни задачи по-малко, отколкото на листа, който донесе вкъщи.
Да, иди и виж.
И моят е объркал при пренасянето, но се оказа, че има грешка и при проверяването. Втората я оправиха. Неговата ще му е за урок.
Как става проверката? Трябва да занеса листовете със задачите ли и да се сравни това което е отбелязал там?

# 483
  • София
Благодаря за линковете!

Да, иди и виж.
Как става проверката? Трябва да занеса листовете със задачите ли и да се сравни това което е отбелязал там?

По-важно е какво е отбелязано там. Можеш да си вземеш листа за сравнение. (за собствена информация)

# 484
  • София

А в сайта на организаторите разделиха София на 3 - СМГ, ПЧМГ и 125-то. Нали щеше да си е общо класирането?

Голяма глупост да делят града на 3! Не че и преди няколко години не беше същото, но мислех, че вече е в историята.

# 485
EliG,сега остава и награждаването да разделят на 3 и картинката ще е пълна! Laughing

# 486
EliG,сега остава и награждаването да разделят на 3 и картинката ще е пълна! Laughing
Мисля, че точно това е идеята. И в известна степен е може би по-добре. Всяка една от Софийските секции е с участници, колкото са се явили в някои градове. Децата си заслужават наградите.
Проблемът е, че първоначално беше обявено, че ще има общо класиране за София, а сега тихомълком се появяват трите училища поотделно.

# 487
За какви награди пишете като в някои страници на училища-участници няма никаква информация нито за турнира, нито за класиране или награждаване?

# 488
Дидева,съгласна съм ,че ще е по-добре за децата да вземат повече награди,но защо всичко това не се обяви предварително?Дано поне наградите да са еднакви за всички секции.
Всъщност аз помня,че преди няколко години точно НПМГ си правеха свое собствено награждаване на ЧХ и даваха даже и купи!

# 489
  • София

Преди 3-4 години имаше две награждавания, после станаха три... забравила съм вече. Вярно че децата са много в Сф, но едно дете, което е проспало състезанието да вземе медал, само защото се е явило в определено у-ще и преди и сега ми се струва неправилно ( при все че съм била и от двете/трите страни на ситуацията, вече няколко пъти).

# 490
За какви награди пишете като в някои страници на училища-участници няма никаква информация нито за турнира, нито за класиране или награждаване?
Награждаването си е решение на локалния организатор. Възможно е просто да изчакват публикуването на всички официални резултати и тогава да обявят награждаване. В Габрово например първенците се награждават около Коледа.

# 491
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря, Дидева Hug

Скрит текст:
в списъка има дете, което би трябвало да е в нашия клас, но нямаме такова Blush
не е моя работа, знам, но ми стана интересно  Blush

# 492
  • София

А в сайта на организаторите разделиха София на 3 - СМГ, ПЧМГ и 125-то. Нали щеше да си е общо класирането?

Голяма глупост да делят града на 3! Не че и преди няколко години не беше същото, но мислех, че вече е в историята.

Преди 3-4 години и аз мислех, че е по-добре да има обобщени резултати. Вече не мисля така.

# 493

Преди 3-4 години и аз мислех, че е по-добре да има обобщени резултати. Вече не мисля така.
Защо?
Награждаването в БАН беше тържествено. Като гледам за 4кл. ще награждават децата над 111т., което са си 49 деца. Толкова щяха да наградят и в общо класиране според мен.

# 494
  • София
Благодаря, Дидева Hug

Скрит текст:
в списъка има дете, което би трябвало да е в нашия клас, но нямаме такова Blush
не е моя работа, знам, но ми стана интересно  Blush
може пък да е някое под прикритие...чиято мама смята училището на детето за голяма тайна и да го е записала така за да обърка врага.

Общи условия

Активация на акаунт