Математически турнири - 39

• 131 088
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Или да е от някой от другите 3ти класове в училището?

# 496
  • София
EliG,сега остава и награждаването да разделят на 3 и картинката ще е пълна! Laughing
На сайта на СМБ Изток пише, че ще награждават учениците в червено на церемония в 125-то.

# 497
  • София
  И моят се оказа с различен резултат. Дано се сети да провери къде е грешката.

# 498
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Или да е от някой от другите 3ти класове в училището?

има само една паралелка  Wink

Дисева, това за "врага" ми хареса  Laughing

# 499
Обучаващите се вкъщи са длъжни да се запишат в някое училище/ДГ...

# 500
Понякога стават грешки при записването. Случвало ни се е дъщеря ми да бъде записана с грешно училище. Случвало се е и да бъде записана с грешна фамилия. Въпреки, че и в двата случая информира квесторите, при крайното класиране грешките си оставаха.

# 501
  • София
EliG,сега остава и награждаването да разделят на 3 и картинката ще е пълна! Laughing
На сайта на СМБ Изток пише, че ще награждават учениците в червено на церемония в 125-то.
Това само по себе си не означава, че класирането няма да е общо.
125-то и друг път са правили локално награждаване, дори при наличие на обобщено софийско.
Ще изчакаме и че разберем.

# 502
а общо, за цялата страна ще има ли?  Blush за ЧХ питам  Blush

прави ми впечатление, че има значителна разлика в резултатите в различните области.
разбира се всяка секция има право да награждава и отличава своите, но ми е интересно ще има ли общо класиране, за да се ориентира човек къде е детето му като цяло Blush

прегледах само някои класации, но излиза, че ако бяхме в Бургас детето щеше да е с трети резултат;
в други градове с 2-5;
в обобщената справка на Дидева (пак да благодаря за труда  Hug) е по-различно....

# 503
  • София
а общо, за цялата страна ще има ли?  Blush за ЧХ питам  Blush
Академия 21 век правят такова класиране, като после ще добавят ИС и ЕК и ще изчислят среден рейтинг от тези 3 състезания.
П.П. Ако искаш да го имаш по-бързо, става за секунди, копирайки всички резултати от сайта на организатора в Ексел.

# 504
Скрит текст:
Академия 21 век правят такова класиране, като после ще добавят ИС и ЕК и ще изчислят среден рейтинг от тези 3 състезания.
Скрит текст:
П.П. Ако искаш да го имаш по-бързо, става за секунди, копирайки всички резултати от сайта на организатора в Ексел.

това идеално ме устройва Simple Smile
не бързам  Hug

# 505
Скрит текст:
Скрит текст:

това идеално ме устройва Simple Smile
не бързам  Hug
Но Академия 21 не прави едно общо за цяла България, а 3 отделни - Пловдив, София и останалата част от Б-я. Т.е. ако искате 1 обобщена таблица - решението е копи-пейст на резултатите от страницата на организаторите.

# 506
Здравейте,
Бих искала да споделя за София, че децата от 107 ОУ и НПМГ с това разделяне ще останат извън класацията. Те се явяваха в Химически факултет

# 507
Здравейте,
Бих искала да споделя за София, че децата от 107 ОУ и НПМГ с това разделяне ще останат извън класацията. Те се явяваха в Химически факултет
А, това не го знаехме! (Има резултати на деца от 107, които са се явявали в другите 3 секции.) Има ли някъде публикувани резултати?

# 508
Здравейте,
Странно. На официалния сайт на турнира за София бяха посочени точно тези три училища като организатори. Защо са решили да участват отделно?

# 509
не, няма публикувани резултати

Общи условия

Активация на акаунт