Математически турнири - 39

• 130 212
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Кога и къде се очаква да бъдат публикувани отговорите от СМТ?
https://smbsofiagrad.wordpress.com/
Миналата година са пуснали задачите и отговорите към 16:30.

Ехе! Вероятно  е писано в темата, но аз чак сега обърнах внимание. " Иван Салабашев" вече ще се провежда и за първокласници.

Темата за първи клас ще съдържа 10 задачи, условията на които ще бъдат без текст (само с картинки). Времето за работа на първокласниците ще бъде 60 минути.

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 13:43 от Анонимен

# 661
Статията на Макелов и аз я четох,  темата е сериозна и не бих я намесила по този начин. Със сигурност състезатели и родители са наясно какво правят за тях ръководители и преподаватели.

Банско се оказа,  че не е проблем.

# 662
Аз се изненадах, че в СМГ е от 10:30 СМТ, а не от официалния час 11ч. Да се има предвид.

# 663
Аз се изненадах, че в СМГ е от 10:30 СМТ, а не от официалния час 11ч. Да се има предвид.
Какво значи "да се има предвид", то нали състезанието мина? Беше по-рано, за да си наместят курсовете.

# 664
При нас беше от 10 ч.

Дидева, не съм следила предишните теми и състезания поради обясними причини. 'Иван Салабашев" знам, че се организира и в София. Но къде точно? В определени училища или всяко училище трябва да даде заявление както например за СМТ? И има ли някъде инфо за записването за него и за Коледното математическо състезание?

Едит: Намерих инфо: http://iztok-smb.com/ Но дали и в други училища ще се провежда?

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 15:29 от Анонимен

# 665
За съжаление, не сме се представили блестящо.

# 666
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

не сте сами  Blush

# 667
Biss, в нашето се провежда.
Сигурно има и други.

# 668
  • София

не сте сами  Blush
Да не би да има отговори вече някъде?

# 669
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
е нали са им дали задачите - решихме ги у дома  Peace

дъждец, друго, различно от 125 ли?

# 670
И ние така Mr. Green

# 671
  • Sofia
И ние нищо не сме направили Embarassed Сигурно при толкова много участници няма скоро да има резултати?

# 672
Относно Коледното състезание има ли повече яснота, в кой училища ще се провежда и от кога е записването?
В какъв срок изкарват резултатите от СМТ? До седмица или по-скоро?

# 673
Момичета, малко ме е срам, но какво имате предвид под "не добро представяне"?
Малката днес беше на състезанието, има няколко грешки, но аз й обясних, че много добре се е представила. Но не знам дали не съм снижила критериите. Та искам да си сравня часовника, така да се каже.

# 674
  • София
Момичета, малко ме е срам, но какво имате предвид под "не добро представяне"?
Малката днес беше на състезанието, има няколко грешки, но аз й обясних, че много добре се е представила. Но не знам дали не съм снижила критериите. Та искам да си сравня часовника, така да се каже.
Колко е малка малката? Ако е първи клас, добре си направила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт