Математически турнири - 39

• 130 905
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ами то пише, че е около 12.30. Салабашев е от 10 до 12. Явно е организирано за децата, които по принцип се явяват там, да останат след състезанието и да ги наградят.

В последните 3-4 години нямам спомен Салабашев да се е провеждало в СМГ,  тази година не знам как ще бъде.

# 721
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ние сме приходящи навсякъде   Laughing т.е. обикаляме където ни насочат
на секция изток за Салабашев пише само 125 СУ   Peace

# 722
  • София
В последните 3-4 години нямам спомен Салабашев да се е провеждало в СМГ,  тази година не знам как ще бъде.
Звучеше ми много логично. Техните ученици не участват ли при тях? Ако не е така, наистина много неприятен час за награждаване Sad

# 723
  • София
Звучеше ми много логично. Техните ученици не участват ли при тях? Ако не е така, наистина много неприятен час за награждаване Sad

До момента няма конкретна информация на сайта на СМГ за награждаването от ЧХ. Нека да изчакаме официалната покана. Уверена съм, че ще съобразят нещата.

Предишните години учениците на СМГ се явяваха на Салабашев в училищата-домакини за това състезание, напр. в НПМГ, ПЧМГ,  138-мо, 125-то и др. - кой където се запише.

# 724
Кога излизат резултатите от СМТ по училища, някаква практика от предходни години?

# 725
  • София
Кога излизат резултатите от СМТ по училища, някаква практика от предходни години?

Зависи от училището, в което сте се явили.
В нашето квартално за 2-3 дни ги проверяват и разлепват резултата.

Bliss, от 10 часа е Салабашев. Утре ще разбера и дали ще записват външни за у-щето деца.

# 726
А само в София и Стара Загора ли се провежда Салабашев? В Пловдив има ли ?

# 727
Състезанието се провежда в доста градове. За Пловдив следете сайта на ОМГ ( или както там се казва след приемането на новия закон и наредбите към него). Даже ми се струва, че регистрационната форма вече функционира.
http://sors.omg-bg.com/

# 728
Състезанието се провежда в доста градове. За Пловдив следете сайта на ОМГ ( или както там се казва след приемането на новия закон и наредбите към него). Даже ми се струва, че регистрационната форма вече функционира.
http://sors.omg-bg.com/
Благодаря много ! 

# 729
В ПЧМГ няма да приемат външни ученици за Салабашев.

# 730
  • столицата
Защо? Няма места ли?

# 731

Нямам на идея. Казаха - само за техните деца.

# 732
  • Sofiq

Нямам на идея. Казаха - само за техните деца.

Много странно..все пак дори не се явяват всички деца от това училище-за това състезание има предварителен подбор в класовете. Миналата година в списъка има деца и от други училища, но явно сега не им се занимава. Дано от други училища в София поемат ангажимент за организиацията.

# 733
Надявам се да споделите задачите от Салабашев за 1 клас след състезанието. Благодаря!

# 734
  • София

Много странно..все пак дори не се явяват всички деца от това училище-за това състезание има предварителен подбор в класовете.

Извинявай, но това твърдение на база на какво е. След 3 години в училището за първи път чувам, че в ПЧМГ има предварителен подбор за Ив. Салабашев. Много странно, защото има и писмо от училището, адресирано до всички родители, в което се казва, че тези които желаят могат да участват.
Имаш ли представа дали и кога ще се провежда този подбор - на последната школа при нас са решавали ЕМТ и СМТ, и нищо не е споменавано за подбор за Ив. Салабашев.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт