Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 44

• 102 070
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
извинете само да попитам има ли вече превод на бг? Ако има случайно само в вк ли ще се качва или и дата? бЛагодаря предварително Simple Smile

Серията е качена в дата, малко по-късно ще бъде и за гледане онлайн.
Приятно на всички, които все още не са я изгледали Simple Smile

много много благодаря за превода! Оценявам дълбоко труда ви и ви благодаря от сърце затова че ни радвате Simple Smile Бъдете здрави  bouquet bouquet bouquet

# 346
Защо ти е станало мъчно? Thinking
Не, не е свършил №, другата седмица прави финал(за огромно мое съжаление).
Въпросът е, че се опитах да загледам голяма част от започналите сериали през лятото и този сезон, но много скоро след това ги подкарах с мишката, озети, фрагове, снимки, докато напълно се отказах от гледането им, а сериала с Ибо дори не съм го започвала(ще изчакам бг превода и ще видя дали, ще се наканя да го загледам).

Eто затова Wink Че няма да си конушваме, докато се съвземеш от №. Пожелавам щастлив финал на сериала ти! Peace
Алексче Hug, мерси за инфото bouquet и огромните ми благодарности за целия преводачески екип, че са включили и ЧБЛ в сериалите за превод! bouquet bouquet bouquet

Siyah Beyaz Aşk - Hedefe Doğru | Dizi Müziği

Приятно гледане на всички момичета, отбили се тук Heart Eyes

# 347
 Grinning

Благодаря на екипа за превода в ДАТА! Здраве на всички и успех на сериала. Peace

Hug bouquet bouquet bouquet Hug

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 13:13 от vera17

# 348
Привет Hug
Вера Hug, изгледа ли серията? Коментар?

Неделно малко Ибо от ЧБЛ Peace Peace

И Дениз Чакър, която отрича да е имала връзка с Октай К. от EDHO:

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-deniz-cakir-eskiya-dunyaya-h … an-ayrilacak-mi/1

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 14:41 от lia-martin

# 349
сегаааа привет на всички и първо пак да благодаря на нашите мили преводачи  bouquet и започвам с коментара на серията.

Друго си е да се гледа на бг. Първо се потвърди впечатлението ми от гледането на серията на турски - много добро начало и след превода казвам и страшно добре подбран главен герой - перфе поведение за мафиот от такъв ранг. На мен не ми изглеждаше като терминатор както някой писаха  Mr. Green но имаше прилиак в коженото яке ама то защотото не може лошо момче без стилно кожено яке - олмаз  hahaha
тааа играе великолепно и мадамата също си ми харесва...добре е и не ми изглежда изкуствено. Но не бих могла да си представя Туба за тази роля никак. Сега според мен Каванч също щеве да е много добре в тази роля , ама и този който са сложили е много добре. Четох че критиците не са харесали пък зрителите са харесали - ами ще кажа че рейта се определя от зрителите не от критиците  Laughing тъй че да си драскат колко не харесват -зарад тях няма да смъкнат сериала  Twisted Evil
та - за другите персонажи подозирах тая майка на Ферит като в връзка с доведеняи си брат и че Ферит може да не е от мъжа й - и о да познах Simple Smile
хареса ми как Ферит гледаше видеота с докторката в нета - защо му беше - заинтригува го мацето ама как ще си признае -  hahaha
ПП много се радвам че не са цапнали Кенан в тая роля- нямаше да го гледам тоя сериал ако беше той наистина
сега мисля че му хрумна женитбата на Ферит след като каза кой е брат й - по тоя начин един вид ще контролира брата чрез сестрай ( ама иначе беше готов да я гръмне ...пфуу кофти начало на една ашк ще се заформи амй стокхолмскяи синдром  hahaha)

хайде бъдете здрави - и да гледаме какво ще стане утре в 8 часа Simple Smile

# 350
  • София
Аз го нарекох терминатор Ферхат, но не заради коженото яке, а заради липсата на емоции у него. Прекалено е хладнокръвен, студен. Точно като робот говори и се движи. Особено си личи при разговора с Намък в болницата, когато му каза кой му е взел лаптопа. На моменти ме докарва на смях.  Mr. Green  Исках да потърся няколко гифчета, за да го онагледя и отидох в турския форум, но не намерих. Попаднах обаче на същото мнение.  Joy  Там дори е наречен "робот на Намък / робот на вуйчо си".
Скрит текст:
Robot görünümlü insan

Ferhat robot görünümlü bir insan...dayısına robot (!)... diğerleri için hala insan...

Йетер все пак се оказа доведена сестра на Намък. Тя аблата ясно си го казва, но къде съм го проспала тоя момент. Цялата сцена ми се губеше.

При сценария личи почерка на Сема и Ейлем. Ако не знаех, че те го пишат, пак щях да ги позная. Обичат да вкарват всички роднини в кюпа, всеки е свързан с някого независимо по каква причина.

Тинче, добре си дошла!  Hug
Защо ли си мисля, че си писала и преди при нас, по времето на "Възела". Бъркам ли?

Както винаги мислим горе-долу еднакво. Туба и аз не мога да си я представя в тази роля. Къванч мога, но тогава героят щеше да има една идея по-меко излъчване. При него я няма студенината, която лъха от Ибрахим.

Има някаква странна и необикновена химия между Ибрахим и Бирдже. Simple Smile
Има, има.  Simple Smile  
Много ми харесва партньорството между двамата.  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 16:51 от zarani

# 351
  • София
Тинче, добре си дошла!  Hug
Защо ли си мисля, че си писала и преди при нас, по времето на "Възела". Бъркам ли?

Както винаги мислим еднакво. Туба и аз не мога да си я представя в тази роля. Къванч мога, но тогава героя щеше да има една идея по-меко излъчване. При него я няма студенината, която лъха от Ибрахим.

Има някаква странна и необикновена химия между Ибрахим и Бирдже. Simple Smile
Има, има.  Simple Smile  
Много ми харесва партньорството между двамата.  Heart Eyes Heart Eyes
Писах, Зари, писах. Hug Просто за EDHO (и за Дениз) не съм писала, въпреки че го гледам от време на време. Peace

А Бирдже е доста добра актриса, наистина. Peace По принцип в нея не ми допада прекалената кльощавина, чак към анорексична върви, но в този първи епизод не ми се наби толкова на очи. (В промо-снимките личи на моменти. Crossing Arms)

# 352
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Не съм много по писането, но харесвам много Ибрахим, още от "Остър нож" и реших да се представя. Гледах го преведен на руски, но не схванах бързата и тънка мисъл с женитбата. Тъй като съм романтична, ще търся нишката в интереса и харесването от страна на Ферхат към смелата докторка, за да я остави жива, а не от пресмятането на ползите от роднинските връзки с ченгето. Не искам да гледам стокхолмския синдром, но май той се оформя!!!

# 353
 wavey
Много, много, много са ми сладки Heart Eyes Heart Eyes със съпругата му като двойка.

# 354
  • София
Писах, Зари, писах. Hug Просто за EDHO (и за Дениз) не съм писала, въпреки че го гледам от време на време. Peace
Вярно, забравила бях.  Blush

Ще се превърнат ли белите мечти на Аслъ в черни в тъмния свят на Ферхат?

Доброто и злото се сближават, точно както се допълват бялото и черното

Интервю на Ибрахим за Milliyet
http://www.milliyet.com.tr/ruhuma-iyi-gelen-sekilde/pazar/haberd … 41426/default.htm

https://www.instagram.com/p/Baiu-H5Bd-R/?taken-by=ozge_tabak

# 355
Привет, къзларки! Hug

Да не забравя първо да пусна линк на 1 еп. с бг. суб. за онлайн гледане - Ели Hug, благодаря bouquet

https://vk.com/club115588073?z=video-113691288_456240281%2F891bf … l_wall_-115588073

Още една снимка на Ибо с майка си и племенника си

Зарани Hug, на снимката, която си пуснала от масата за венчавка, черното - сиреч Ферхат, доста свито седи, бялото изпъква и има превес в пропорцията Grinning, та според мен, двойката ще върви към светлината на Аслъ.... Praynig

# 356
Тази вечер е сериала. Нали???

# 357
  • София
Да, тази вечер е.

Кой каквото ще да казва, днес за мен е празник!
Усещам, че това момиче ще се отрази добре на нас и на сина ми... - Йетер

Хаштагът за епизода: #SiyahBeyaz  Черно-бяло

# 358
Линк за  гледане тази вечер??

# 359

Общи условия

Активация на акаунт