Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 44

• 102 192
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Гледала съм филми/сериали, в които главният герой изнасилва момичето и после си живеят и тя се държи и влюбва сякаш нищо не е било.... което е потресаващо. А тук не разбирам за кое са се хванали... на практика той е убиец и й спаси живота. Както е казала една българска поетеса:

Любовта не е само обиди.
И страстта не е само шамари.
Още много сълзи ще изплачеш...
Но защо да са толкова мръсни?
Ще разнежиш накрая палача.
И палачът се влюбва. Но късно...

Надявам се само да не е късно и да не похабят добрият образ.. Страшно много ми харесва колко студенокръвен го играе и ми се иска да не се предава отначало, да се контролира, но да се влюби много и да не прави романтични клиширани неща.. а по скоро да не знае как да се държи.
Какъв е този романтичен обяд на плажа с Аслъ..

# 526
Хи, хи, то остава да сменят и главните герои, Laughing и в частност Ибо, и на мига ме губят като зрителка.

# 527
Наде Hug, аз напускам сериала с теб  newsm53

Снимки от 4 епизод:

# 528
Хи, хи, то остава да сменят и главните герои, Laughing и в частност Ибо, и на мига ме губят като зрителка.

Как така ще сменят? Някой е казал, че ще сменят Ибрахим с друг ли? Ако това се случи и аз нямам никаква причина да продължа да го гледам.

# 529
толкова ме е яд- изчетох мненията ви и съм съглсана.... и на мен ми хареса образа му и ми се ще да го запазят ....добре след акт онапускат сценаристите това означава ли че си вземати сценария с тях или го оставят да го преработват други сценаристи? newsm78

# 530
Наде Hug, аз напускам сериала с теб  newsm53

Скрит текст:
Снимки от 4 епизод:

Знам, знам. Laughing Heart Eyes

# 531
Съблякох връхната дреха и намерих това /всъщност пак същото, но по разбираемо/ Ще има смяна на всичко живо едва ли не, за сега главните герои остават същите newsm47 doh

http://www.ranini.tv/…/siyah-beyaz-ask-dizisinde-reji-degis…
Siyah Beyaz Aşk dizisinde reji değişikliği oldu!
02 Kasım 2017
Yeni sezonda Kanal D'de yayına başlayan D Productions projesi Siyah Beyaz Aşk'ta yönetmen değişikliği oldu.
Seriyi yayına hazırlayan Yasin Uslu, beşinci bölüm itibarıyla reji koltuğunu son olarak Sevda'nın Bahçesi dizisinin yönetmenliğini yapan Emir Khalilzadeh'e teslim ediyor.
Milliyet gazetesi tv eleştirmeni Sina Koloğlu’nun duyurdugu “senaristler istifa etti” başlıklı haberin de doğru olduğu duyumlarımız arasında. Siyah Beyaz Aşk’ın hikaye sahibi olan ve senaryosunu da yazan Sema Ergenekon - Eylem Canpolat’ın yerine hangi ekibin yazmaya başlayacağı ise bu hafta belli olacak.

Change in the direction in the series "Siyah Beyaz Aşk"!
There is a change in the direction in the new series of D Productions "Siyah Beyaz Aşk", which just have started on "KanalD".
Yasin Uslu will be on the director's chair until the 5th episode. Then he will hand it over to Emir Khalilzadeh, who recently directed the series "Sevda'in Bahçesi".
Among our information which is true is the headline news of the TV critic of Milliyet newspaper Sina Koloğlu that "the screenwriters quitted the scenario". As for the fact which team will start writing the scenario replacing Sema Ergenekon and Eylem Canpolat, owners of the story and writers of the scenario, will be announced this week.

От сега нататък ще гледаме това Sunglasses

Hug Мда,  почват съвсем друг филм...А бе тая депутатка мъж ли е, жена ли е, хермафродит ли е...не се разбира от превода...Е те тия феминистките, които или са мъжемразки, защото мъжете ги подминават или  са против насилиети, щото ги  трепят през вечер и еколозите, които не са засадили едно дърво са най-гадната пасмина...дори гейовете повече ги премам...
Разбира се зад тая кифла стоят други...всички, чийто интереси за засегнати от тоя проект...
Мамка им...бях се наточила да си гледам едно сладурско сериалче - и екшън, и романтика, и драма, ...и темата ми харесва...няма промити мозъци...
ядец...Три серии стигат...

# 532
Морелла Hug, напускането на Ибо и Бирдже беше черен хумор от моя страна Joy Joy Joy
Но освен сценаристките след 5-ти епизод напуска и режисьорът Mr. Green Mr. Green Пълна каша...какво ще играят тия хора и по какъв сценарий, идея нямам Sick

# 533
Кажете ми сега как да не хейтиш... Simple Smile

# 534
  • София
На мен сериалът ми издишаше на моменти, така че може и да стане по-смислено тук-там. Но пак като цяло, да сменяш сценаристи и режисьори още в началото е огромна простотия. Crossing Arms

# 535
Тинче Hug, за всеки влак си има пътник Thinking, току виж на някой новата версия /докато не затрият съвсем сериала/ му харесала повече Simple Smile
Аз лично много харесах линията на развитие на сериала и трудно ще се примиря да гледам едно мекотело Ферхат и безграничната му любов с една властна лекарка, дето не и пука да грабне нож и да наръга човек Mr. Green

# 536

Тоя крокодил е изпълнител на мократа поръчка на Айпъма и ПР щабовете на Къванч и Туба...

# 537
Дафне Hug, мерси, че ни я показа Mr. Green Какво да прави жената, ако не беше се изказала, щеше да си умре незабелязана  hahaha hahaha hahaha

# 538
Тинче Hug, за всеки влак си има пътник Thinking, току виж на някой новата версия /докато не затрият съвсем сериала/ му харесала повече Simple Smile
Аз лично много харесах линията на развитие на сериала и трудно ще се примиря да гледам едно мекотело Ферхат и безграничната му любов с една властна лекарка, дето не и пука да грабне нож и да наръга човек Mr. Green

+1 `четеш ми мислите кардешим  Mr. Green

# 539
Тъпите сценаристки защо са напуснали? Tired
 Все едно да имаш проект от няколко части в университета и понеже си получил по-слаба оценка в първата и да се откажеш  Tired Да ги глобят яко  Naughty
Според мен продуцентите не са доволни от режисьора и затова го сменят. Прави са хората, аз не усетих големи проблеми с режисурата, ма и аз не разбирам  Mr. Green

Мен не ме дразни фрага. Все пак както Аслъ каза "Във всеки има и бяло и черно". Тя показа черна страна, а той ще покаже бяла. Обикновено по сериалите, някой така осакатен в детството го променя жена.  Mr. Green Ферхат го свързвам с Мето от КПА  Peace Той също тормозеше много Нилюфер, но после се промени и историята свърши хубаво за него  Peace Не се знае какво му е наговорила, че да се разплаче. Тя неведнъж му обясняваше какъв изрод е, какви хора са ги отгледали и т.н  Tired

Общи условия

Активация на акаунт