VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 510
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Испания
Поведението на кака ви Жлъчка - това се нарича "мишкуване".

# 1 171
Точно.

Пускам Гала да се похиля малко. Flutter

# 1 172
Вече не е смешно при Гала... Sad

# 1 173
Лили носи една много малка страхлива душичка, свикнала цял живот да се навежда и да угодничи, точно така ми изглежда. Представям си я как невинно е клепала пред директорите на БНТ и си е треперила за местенцето.

Защо, нещо конкретно ли стана или просто обичайната тъпотия.
Аз скоро не съм пускала сутрин, защото ме разсейват и ме дразнят.

# 1 174
Въпреки че Ирина вероятно е най-мразеният участник, за мен Лили е човекът, изложил се най-много в този формат. Ирина си е откровено неприятна, при нея няма много нюанси, колкото и да ѝ се иска да изглежда сложна и многопластова. Докато Лили стана за подигравка - а това е много по-лошо от омразата. Снощи ми беше неудобно да я гледам в изповедалнята - изглеждаше толкова жалка, докато обясняваше, че няма да се лиши от имунитета си на галеница, за да не разочарова хората. А можеше да спечели доста позитиви, ако се беше отказала от привилегиите си. Пак нямаше да стане любимка на хората, но поне щеше да си запази достойнството.

# 1 175
Да, точно това хванах.
Тук вече ще пусна един смс.

# 1 176
  • Сф
Да, точно това хванах.
Защо, какво казаха?

# 1 177
Да, точно това хванах.

Аз много рядко гледам нейното предаване, но днес видях началото му, обсъждаха вчерашните истории. Много ме дразни тоя Иво Танев, само мен ли?  Thinking Откъде го изкопаха за коментатор?
Остави, ами си и вярва човечеца. Завалията.

# 1 178
  • Испания
Много ме дразни тоя Иво Танев, само мен ли?  Thinking Откъде го изкопаха за коментатор?
Остави, ами си и вярва човечеца. Завалията.

Не само теб. Не го харесвах и преди да стане участник във ВБ, не го харесвах и като участник, а и сега. За мен е "дървен философ" и "въздух под налягане".

Действията са му като на Евгени Минчев. Каже някоя голяма мъдрост, според него, и се оглежда, за да види "положителната" реакция на аудиторията.

# 1 179
  • София
Мен Танев не ме дразнеше толкова, но след днес - МНОГО.

Голяма защита на Торнев направиха.  Thinking Танев, ако бил жена едва ли не щял да се влюби в него.  ooooh!

# 1 180
Въпреки че Ирина вероятно е най-мразеният участник, за мен Лили е човекът, изложил се най-много в този формат. Ирина си е откровено неприятна, при нея няма много нюанси, колкото и да ѝ се иска да изглежда сложна и многопластова. Докато Лили стана за подигравка - а това е много по-лошо от омразата. Снощи ми беше неудобно да я гледам в изповедалнята - изглеждаше толкова жалка, докато обясняваше, че няма да се лиши от имунитета си на галеница, за да не разочарова хората. А можеше да спечели доста позитиви, ако се беше отказала от привилегиите си. Пак нямаше да стане любимка на хората, но поне щеше да си запази достойнството.

Напълно съм съгласна с това мнение. По- добре едва ли щях да го напиша.

# 1 181
Да, точно това хванах.
Защо, какво казаха?
Младо момче, на 23 години, което се бори с някакво раково образувание, лекува се в Турция и ще са нужни средства, имаше DMS номер, по-късно ще върна предаването да го видя и ще пратя един смс, дано се оправи момчето, прекалено младо е.... Tired

ПС: Пуснах каката на Тутанкамон на ММ, не може вече.  Joy Joy
Обикаля и вика: Ей, ненаяде са ма, ненаяде са ма, Сфинкс! Joy

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 11:34 от Ивекс

# 1 182
От фейса на Злара

"Емил Илиев Кошлуков, Ернестина Шинова, благодаря✌❤😀🤘🏻!!! Вече мислех, че 41 дни съм била в друга Къща... Беше най-невероятния купон!!! Съжалявам, че зрителите нямаха шанс да го видят... Незабравимо пътешествие, от което си тръгнах много навреме..."

който иска, нека се включи в дискусията, тя продължава да лиже задника на Утробата...
https://www.facebook.com/lara.bereanu?fref=ts

# 1 183
Била е тя, в някоя друга галактика. ooooh!

# 1 184
Не ми излиза такъв пост от Злара

Общи условия

Активация на акаунт