VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 479
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Направо си представям един All Stars с Кичето, Ирина, Луна и Ритон.

# 1 291
Не ми излиза такъв пост от Злара

следи нашата тема Mr. Green, постът беше изтрит преди пет минути Whistling

Да следи, да следи, поне от нещо поука да си вземе. Че нито е харесвана, нито голям купон видяхме от нея и Ирина.  ooooh! Освен да това че се изложи, нищо друго. Поне аз не видях.
Иначе в анкетата гласувах за Борислав и НЕ.  Peace

# 1 292

Мисля, че доста се подценява ситуацията в която са хората в къщата. 24 ч. затворени и без никакви забавления. После се чудим, защо клюкартстват, коментират и най-малкото ново нещо, ами какво да правят?

Хайде, да не се лъжем, а? Wink

# 1 293
Направо си представям един All Stars с Кичето, Ирина, Луна и Ритон.
Нови муцуни по-добре. Такива, неопитни в предаването и мислещи си, че могат да го надхитрят.

Хайде, да не се лъжем, а? Wink
Да, знам че имат излизания някои, това не променя изказването ми. Смисълът се запазва. В къщата е скучно, няма забавления.

Психиката им се скапва яко.

Искам брадър в който ще участваме от тук списващите в темата.  smile3508

# 1 294
  • София
.А може и да не съм го видяла.
Но ще запомня Миглениното посиране.И делото, което си изиска.
И защо реши,че тя си го изиска?За мен лично Брадъра и го натрапи и дори не я попита дали е съгласна.

# 1 295
Ирина и Лара наистина са се забавлявали заедно. Гледах клипчетата и там често разиграват етюди. На мен може и да не са ми смешни, но те си се кефеха. А и Миглена не е изолирана и си говори с другите.
Сега гледах снощното предаване. Смешни са с коментарите защо не искала Миглена да скочи в басейна. Чак психопортрет и направи Лили. И пак за личния живот. Нали не било добре да се коментират децата.
Наблюдавах Михов докато го номинираше Борислав. Изведнъж цялото му лице пламна. Странна птица ми е Михов. Голям бизнесмен, голям кавалер. Явно кавалерството се изразява в това да поръча на асистентката си да купи китка и парфюмче. Така и не разбра, че целта не е да станат приятели и да си помагат да издържат всички до края. Ако е и такъв импотентен бизнесмен какъвто играч ще стане ясно защо е вътре.
Няколко човека снощи споменаха „Роро ми каза че е чувал....“  Sick
И интелектуалците дали не се вързаха на Емануела и масово номинираха Ути. Тя излиза и е наясно, че той не е от най-харесваните, но много не го харесва, и намери начин да го елиминира. А Ути открито агитираше на двора кой да номинират. ББ спи.
Ирина изобщо няма да я коментирам.

# 1 296
И защо реши,че тя си го изиска? За мен лично Брадъра и го натрапи и дори не я попита дали е съгласна.
Тя искаше да запали фитила и да се дръпне настрани да гледа развитие, реакции. Яко подцени брадъра.

# 1 297
Подценила...дрънци. Брадъра я подцени, мен ако питаш Laughing

# 1 298
И защо реши,че тя си го изиска? За мен лично Брадъра и го натрапи и дори не я попита дали е съгласна.
Тя искаше да запали фитила и да се дръпне настрани да гледа развитие, реакции. Яко подцени брадъра.

Дали щеше да пали фитила, ако оня маждрамуняк не й беше слагал субстанции в храната (поне й казаха, че е сложил)? Все едно тя сподели опасенията си с ВБ и каза също "утре кой знае какво може да ми забъркат" и "не е нормално да се дебнем и да си ровим в храната", съвсем нормална реакция от нейна страна... В съдебното дело също Миглена беше най-адекватна, жалко че доста са поизрязали, иначе голям смях с ония дебили, дето са влизали в съд когато са мили кацата с кисело зелье...

# 1 299
  • Пловдив
Точно тя подцени сериозно брадъра,защото сега нейното име се споменава в едно изречение с "дияриягейт".И аз мисля,че искаше да посее раздора,тя да си гледа отстрани,а брадъра да и свърши работата.

# 1 300
  • София
От подхапването този следобед излиза, че някой иска да разбие ядрото на темата Laughing

# 1 301
Подценила...дрънци. Брадъра я подцени, мен ако питаш Laughing
С кое?

Според мен тя го подцени, защото не очакваше така той да я "въвлече" в дрисливата тема. Не мисля, че желанието на Миглена е било да се дава толкова гласност на нещата.

Дали щеше да пали фитила, ако оня маждрамуняк не й беше слагал субстанции в храната (поне й казаха, че е сложил)? Все едно тя сподели опасенията си с ВБ и каза също "утре кой знае какво може да ми забъркат" и "не е нормално да се дебнем и да си ровим в храната", съвсем нормална реакция от нейна страна... В съдебното дело също Миглена беше най-адекватна, жалко че доста са поизрязали, иначе голям смях с ония дебили, дето са влизали в съд когато са мили кацата с кисело зелье...
Отново, едното няма общо с другото. Това което казваш е така, но то не пречи на предположението, което изказвам.

Точно както и с Ирина срещу Миглена. Ако не харесваш едната, не е задължително да харесваш другата.

Аз като цяло не ги харесвам и двете.

# 1 302
  • София
ония дебили, дето са влизали в съд когато са мили кацата с кисело зелье...

newsm10 smile3501
От подхапването този следобед излиза, че някой иска да разбие ядрото на темата Laughing

А, Ути е виновен! Изпусна онова ядро, иска тука.... Ама не става.

# 1 303
  • София
Опитах се да го изтрия не ми позволява. Съжалявам.

# 1 304
Лара следи,видя се и от поста ,който сподели съфорумка,как е отворена горе Бг мамата.
Юхууу Ларче спиш ли добре нощем,знаеки ,че близа д-то на ИринЪ и ,че99% от хората те мразят?

Общи условия

Активация на акаунт