. Тръмп точно за такива изцепки в момента го направиха на две стотинки в щатите, а при нас няма никакъв отзвук 
Ти актьор ли си или лукова глава? Ясно ми е, че в сценария е написано пиперливо и провокативно, но той не е длъжен да го играе така. От една невинна целувка с Емануела нищо няма да му стане. Ако един актьор не може да се целува по сценарий то какъв актьор е?
Много странна птица е.
Ти актьор ли си или лукова глава? Ясно ми е, че в сценария е написано пиперливо и провокативно, но той не е длъжен да го играе така. От една невинна целувка с Емануела нищо няма да му стане. Ако един актьор не може да се целува по сценарий то какъв актьор е?
Много странна птица е.
Много странна птица е. 
, така мръсно гледаше Емануела, докато Вальо я унижава. Пролича ѝ, че е лесна!
Отношението към жената у нас е на изключително примитивно ниво, което се задава и поддържа от масмедиите, както се видя и тук. Значи според ББ е напълно нормално мъжете да опипват жените, да им свалят дрехите и накрая да ги унижават с обиди! 
Препоръчани теми