VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 547
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 755
Дреме ми каква е Ирина, това което показва е напълно достатъчно, злобна женица.
А тази Лара......

# 1 756
  • Испания

Предполагам, но и във ФБ не се пише нищо по-различно.

# 1 757
Много се извинявам за епитета, но Лара е много проста.

# 1 758
И като имитира говорния дефект на Рени по- извисена ли се почувства Злобарнице? Пълна простачка, която като типична шушумига сплетничи по ъглите.

Иванчо с новата фасада е още по-желан за мен...чене...ъъ...мъж мечта искам да кажа.

# 1 759
"Ъъъ, колко съм забавна" ooooh! Да се види отстрани... Tired

# 1 760
Емануела е чалга певица, да.
Не харесвам този жанр музика, но по-добре чалгаджийка, отколкото подлога на Ирина.

# 1 761
Не харесвам този жанр музика, но по-добре чалгаджийка, отколкото подлога на Ирина.

А, асъл.. Peace

Що не имитира Тоонев..

# 1 762
Тази Лазара може ли да е толкова жалка?!

# 1 763
Лара е пълен потрес... Тъпа, безхарактерна, с ужасно чувство за хумор. Нищо чудно, че точно тя застана до Ирина... Както каза някой по-назад... "изтривалка"

# 1 764
Лара обаче си вярва, че е забавна  ooooh!

# 1 765
  • Испания

А, асъл.. Peace

Що не имитира Тоонев..

Защото е велик режисьор и виден интелектуалец.  Joy hahaha

# 1 766
Докато я слушах как говори за Ирина си мисля, че тя наистина вярва, че са приятелки, не вижда нищо лошо в Ирина, не смята, че се държи като "нейното кученце" и т.н., въпреки че не вярвам, че може да има човек, който да не прозре отношението на Ирина и най-вече би допуснал такова.

# 1 767
Чак мъж ми, който не гледа тази кочина, но си е вкъщи сега и зяпа, щото аз гледам, каза: ама не може да мразиш един човек, заради това, което работи. Това няма никакво отношение към характера на човека, за да го обижда някой по тоя начин. Важно е какъв човек си, а не какво ти се отдава и какво работиш за момента.
 ooooh!
И Танев: ама ти я намираш за проста и въпреки това и се извиняваш?! И Лара: ами да, за да не и е мъчно(едва ли не ooooh! ) Добра душа... когато и да я хлопнеш с лопатата, все ще е късно. Close

# 1 768
  • Испания
Това беше генералната репетиция преди появата на Тенчева в студиото "На кафе". Но тя ще каже и на зрителите точно какви сме.

# 1 769
Това беше генералната репетиция преди появата на Тенчева в студиото "На кафе". Но тя ще каже и на зрителите точно какви сме.
Сигурна съм, но това ще е нейното мнение и аз го уважавам, но и тя да уважава чуждото, което както видяхме не е така.
Каквото и да говори Ирина не може да стане отново "бялата пекарка с чаша вино в ръка и престилка на Лоран", не може.

Общи условия

Активация на акаунт