VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 354
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Били са приятелки, дори Вихра е поканила тази змия в предаването, и за благодарност "приятелката" и и се изс.а на главата. . толкова за тази долна маймуна. Пък нека си я величаят нейните клакьорки  Stop

Aз явно съм чел, ама не съм разбрал. Често ми се случва - глупав съм. hahaha
Може ли поименно да бъдат изброени "клакьорките" на Ирина. Тук в темата видях потребители, които не харесваме Миглена, ултраси на Ирина не видях. Ама нали съм глупав...
И понеже става дума за имена... Ванка, ти ли си, бе... ?  Joy

# 181
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш

Били са приятелки, дори Вихра е поканила тази змия в предаването, и за благодарност "приятелката" и и се изс.а на главата. . толкова за тази долна маймуна. Пък нека си я величаят нейните клакьорки  Stop

Може ли поименно да бъдат изброени "клакьорките" на Ирина. Тук в темата видях потребители, които не харесваме Миглена, ултраси на Ирина не видях. Ама нали съм глупав...

И понеже става дума за имена... Ванка, ти ли си, бе... ?  Joy

Предполагам не четете редовно темата. Разумно решение –одобрявам. Този въпрос ми беше зададен наскоро, но ще повторя отговора си заради Вас уважаема – казвам се Йордан, не ми е приятно да се запознаем – факт.

# 182

Били са приятелки, дори Вихра е поканила тази змия в предаването, и за благодарност "приятелката" и и се изс.а на главата. . толкова за тази долна маймуна. Пък нека си я величаят нейните клакьорки  Stop

И понеже става дума за имена... Ванка, ти ли си, бе... ?  Joy

Ох, и аз това си помислих....да не е той Joy Joy Joy

Зайко, ти ли си ? /заради зъбките, като на проф.Вучков са/...

# 183
  • София
Предполагам не четете редовно темата. Разумно решение –одобрявам. Този въпрос ми беше зададен наскоро, но ще повторя отговора си заради Вас уважаема – казвам се Йордан, не ми е приятно да се запознаем – факт.
Е, ако отделяш цялото си време, за да следиш темата, аз не мога да се похваля със същото, уважаеми...  Wink
И признавам, че съм дълбоко наранена от факта че не ти е приятно да се запознаем, щото на мен ми е от огромна важност да беше обратното...  ама нейсе, ще се помъча да го преживея! Joy

# 184
А Надето с кого не е била ?
Тихо, тихо, че сега ще дойде Бижу да те наругае, колко е просташко да коментираш нещо, на което не си била свидетел Tired

И с право. Абсолютно неадекватен въпрос.

Да, на общия фон от "адекватни" въпроси, този реторичен въпрос, който не очаква отговор - ти се видя неадекватен...
Имах предвид, че от коментарите излиза, че Надя е била свързана с няколко мъже, имащи отношение към Биг Брадър. Опитвам се да изясня за себе си какъв е поводът за учасието й в шоуто.

Ами така зададен въпросът, ми се стори неадекватен и прозвуча като заяждане към Надя.
Ето, сега след поясненията ти, ми се изясни.
Извинявай за недоразумението.  Peace

П.П.Симпатизирам на Надя.

# 185
Когато Ути го даваха да прави забележки на кака Лили за плодовете, за лука...мина между капките в коментарите към него във форума, дори бяха съгласни доста хора, че е прав защото се занимава с кухнята и гледа да има за всички.
А Ирина като е направила забележка тя е долна, как може за храна да мрънка , да не е нейната храна...
..............................

На Ути просто не му идва ред от Ирина, иначе и него го коментирахме, ама и ти четеш избирателно темата.

# 186
Е, ако отделяш цялото си време, за да следиш темата, аз не мога да се похваля със същото, уважаеми...  Wink
И признавам, че съм дълбоко наранена от факта че не ти е приятно да се запознаем, щото на мен ми е от огромна важност да беше обратното...  ама нейсе, ще се помъча да го преживея! Joy

Какви сте лоши - човекът сам си е признал за едната тайна, а сега вече май няма нито една бедничкият.   Mr. Green

С писък
1. Данчо Тайната.
2. ...
3.
4.
Четири стигат ли? Съдейки по анкетите май трябва да са поне 6  newsm78   Mr. Green

# 187
  • София
Когато Ути го даваха да прави забележки на кака Лили за плодовете, за лука...мина между капките в коментарите към него във форума, дори бяха съгласни доста хора, че е прав защото се занимава с кухнята и гледа да има за всички.
А Ирина като е направила забележка тя е долна, как може за храна да мрънка , да не е нейната храна.................................
На Ути просто не му идва ред от Ирина, иначе и него го коментирахме, ама и ти четеш избирателно темата.
Joy Joy Joy

# 188
А Ирина защо не споменя къде е била ПР, да се похвали, да чуят всички и да разберат.  newsm78

Не е ли достатъчно, че спомена, че ПР вземат 4 пъти по-висока заплата от тв водещите Mr. Green И не е казала, че Вихра я кани да яде хляба на мъжа им. Каза, че се е явила на кастинг заедно с Есил Дюран и някаква мисис Б-я, но...видиш ли нея избрали за "Най-добрата майка" Wink

# 189
Ох, тоя Роро!  ooooh! Laughing
Спасител и лечител, на грешната и черна душа на Миглена.   hahaha
От думите му се разбира, че и той си е мислил, че Миглена ще излезе....защото я мразим  Twisted Evil Mr. Green

https://www.vbox7.com/play:241b06c7fb

# 190
От думите му се разбира, че и той си е мислил, че Миглена ще излезе....защото я мразим  Twisted Evil Mr. Green

Тъпичко е Ророто  Rolling Eyes

# 191
  • София

Тъпичко е Ророто  Rolling Eyes

Тъпчико е Ророто.  Animal Chicken

Съжалявам, ама не се сдържах.  hahaha Joy

# 192
Миглена не се интересува кой какво яде, пие и пуши, тъй като тя си има собствена кошница с храна,
Скрит текст:
яде си от нея...не и се налага да дели храната си с някого и да се окаже, че тя е яла само ориз, пък някой е изял месото, не пуши, вероятно и не пие...така че нея не я интересува как ще разпределят бюджета, кой какво ще яде, пие и пуши...

Така че въпроса защо Миглена не пита кой какво яде е ясен...ако нямаше кошница и някой изяждаше мюслито с което закусва често, вероятно и тя щеше да направи коментар по повод храната.

Пък и съм почти убедена, че вторачването кой е направил забележка за храна се коментира толкова, защото го казва най - обсъжданата, ненавижданата Ирина...
А Ирина като е направила забележка тя е долна, как може за храна да мрънка , да не е нейната храна...

Не мога да се съглася, че гледате обективно на нещата...
Каквото и да направи Ирина е с цел, нарочно, премислено, фалшива, каквото и да направи Миглена е евала, браво, желязна...

Каква е разликата между отказа на кака Лили да е марионетка, на Миглена да облече костюма на куче и на Ирина да върти колелото?
Защото Лили и Ирина бяха оплювани, а на Миглена се казваше браво, евала, няма да им ходиш по гайдата, няма да се излагаш...
Но при мисията на Лили, тя попита ББ може ли да се сменят с Ути, при Ирина мисията и без да върти колелото беше успешна...можеше да спечелят 50лв, но можеше и да не спечелят... 50\50...
При отказа на Миглена, мисията беше не успешна.

Миглена беше недоволна, че някой ѝ пие млякото и им забрани да го пипат. Вярно, че е по договор, но ако не беше, щеше да има по-големи катаклизми.  Simple Smile

Миглена има пълното право да им забрани да ѝ пипат храната, защото както се оказа тя не яде от общата храна за разлика от Лилето 261uu

# 193
Pipi_, няма проблем, благодаря ти! Може и като заяждане да е прозвучало, съжалявам, но имам усещането че Надето я споменават основно по повод мъжете, с които е била. Нейната пасивност си обяснявам с драмата, която е преживяла покрай смъртта на любимия й мъж. Не ми се ще да мисля, че такова е нейното обичайно държание.

# 194
  • Испания
Как излизат от къщата хора, когато са били повечето седмици с минимален бюджет? Тази седмица от испанския ББ беше изгонен един мъж. Снощи по време на традиционния неделен дебат каза, че е отслабнал 12 кг.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт