VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 224
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 920
Като избараш и фризурата, тогава се мери с бате ти Вальо tooth

# 1 921
Наистина ли взимат по толкова пари ?
Ами какво са 100 000? Тупарев докато каже: апчих! и ги изкарва.
Сега като го повторите 100 пъти и ще стане истина. А Миглена Сан призова да проверяваме информациите. А и тука има жени, дето плющят едни цитати, туй гугъл, сърч  - направо са богини там. Та, да не се отплесвам, продуцентите казаха при Гала и пре 24 часа, че има само ЕДИН хонорар от 100 хиляди. Другите били ДАЛЕЧ по-скромни.
Много се изкушавам да напиша - Теичка, твоето невиждано от човек око, да не се окаже, че завижда за сумичките? Но не е подходящо и затова ще го зачеркна.

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 15:12 от Маpи

# 1 922
Да бе, бива да похарчи някой лев за нова дрешка. Доста селски стайлинг.
Да,направо като я видя с тези дънкови елеци,рокли и блузи......отврат

# 1 923
Честно казано за Христо и аз не разбрах съвсем какъв му е проблема (ще видим тази вечер).

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 14:19 от harley.quinn

# 1 924
  • София
За Христо аз разбрах, че има лични/биографични моменти в сценария, с истински имена, които той не иска да споделя. Имаше той реплика в този смисъл, но не мога да я цитирам точно.
Та ако е така, аз го разбирам и оправдавам.

# 1 925
Нито го знам, нито ми е известен, нито името му мога да запомня...това за Христо.
Не съм гледала филма с Гибсън, каква му е ролята там?...от всичките приказки колко е велик, направо засенчи Гибсъна Mr. Green
Буей, много ВИП тоз Ицо бре..

# 1 926
Някои си намират мъже, които им забраняват да гледат ТВ, други - милионери.  tooth

Пари взимаме ли ти, като си лаламе тук?
Вземате на шефовете си пари и правите на собствениците на мамата.

Айде сега, аз на прицел.  Wink Стискам силно предни зъби, да не ти тегля една северозападна.  Laughing

# 1 927
Само за протокола, не че някой го интересува, но да си кажа че на Маpи & Love! им правя тотален игнор. Вече не им чета „ дълбокозаключенията“.  Достатъчно се насмях.
Пиши и на администраторите, да ги блокнат тези с друго мнения, ма как може подобно нещо бре!  smile3511

Ти пак ли за норма пишеш? Не оставяш мнение , на което да не си отговорил, па макар и пълни глупости да пишеш.
Сега очаквам примери да поискаш. Пусни си последни мнения на потребител Окасо и ще разбереш.
С тези ми обяснения ти спестявам един отговор в темата, да имаш време една вода да пиеш поне.

# 1 928
Нито го знам, нито ми е известен, нито името му мога да запомня...това за Христо.
Не съм гледала филма с Гибсън, каква му е ролята там?...от всичките приказки колко е велик, направо засенчи Гибсъна Mr. Green
Буей, много ВИП тоз Ицо бре..
Като за Виктор Крум в Хари Потър - и с него беше подобна олелията

# 1 929
Видяхте ли промото? Grinning Христо им прецаква мисията, като се отказва Grinning

# 1 930
Да, ето го промото https://www.vbox7.com/play:4dca7b7a8f, за тези които не са го гледали.  Peace

Интересно ми е дали ще реагират към Христо така както към Миглена?

# 1 931
Че тя да не се е снимала във филм с Гибсън Naughty

# 1 932
Видяхте ли промото? Grinning Христо им прецаква мисията, като се отказва Grinning

Да, как подтичват всички с покъщнината. hahaha

# 1 933
Без цигари и алкохол, ей ся ше стане страшно  Laughing

# 1 934
Ocaso, ако те чуе кака ти Лили и нервна криза ще получи. Стара ли я наричаш?!
Ми да не е млада?  Laughing

Ми задай ѝ този въпрос и гледай какво ще ти отговори. Ти явно не следиш както трябва брадъра и не си разбрал, че Лили е млада, успяла да задържи само един мъж и в разцвета на силите си. Е, има някои болежки, но те се лекуват с билката "ГаленИк" и хапчето "Финалист".

П.П. Преди седмица написах, че Христо е "прилично" момче. Снощи имах възможност да го видя за повече от десет секунди и най-смирено моля да променя мнението си. Все пак са минали десетина дни, доста повече от 15 минути. Нито ми е мъжествен, нито на характер ми харесва. Посипвам главата си с пепел за грешната си преценка и отивам да се срамувам.

Общи условия

Активация на акаунт