VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 003
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Как сте одумали Христоо, самоо! Мен майка му се опита да ме подложи на другарски съд, защото съм била писала, че е световно неизвестен и ,че бил влязъл за пари.

Леле, тия са луди! Много на сериозно се взима цялото семейство явно!  Laughing

# 2 026
Имам идея: да разменят ролите на Боби и Христо. Mr. Green

# 2 027
Оф, комплексарщини. Laughing

# 2 028
В случая Христо прави жест към жената, с която живее. Не разрешава да се гъбаркат с нея. Джентълменско е по принцип. Но нека застане и каже в прав текст какъв му е проблема. Да каже " Виждам, че намеквате за моята връзка и това не ми харесва!". А ми се оправдава с имидж бла бла

# 2 029
Този Христо е едно голямо разочарование. Аз и без това не исках него във ВБ. Исках Христо Шопов, който поне е истинска звезда. Между другото, този Христо Живков не ми харесва като външност - лично мнение.

# 2 030
Аз не разбрах какъв му е случаят на Христо. Деси и Боби ги разбирам, но на Христо ролята не е обидна.

# 2 031
  • София
Да бе , и то в група, нямаща нищо общо с брадъра.Пък и наскачаха разни други,как съм могла да не знам кой е.Едва ли не ми се накараха,че сме били едно голямо семейство, как мога да не знам семействата на другите.Все едно те знаят нещо за моето семейство. Joy

# 2 032
  • Испания
Влязъл в къщата, за до го изстреля ББ директно в Холивуд.  Joy

# 2 033
  • UK
е за какво е влязъл, ако не за пари  Laughing

# 2 034
Що бе не скочат срещу Христо , както се озъбиха на Миглена когато провали мисията.
Тоа па за много велик се взе.

# 2 035
Да бе , и то в група, нямаща нищо общо с брадъра.Пък и наскачаха разни други,как съм могла да не знам кой е.Едва ли не ми се накараха,че сме били едно голямо семейство, как мога да не знам семействата на другите.Все едно те знаят нещо за моето семейство. Joy
Мен ще ме ступат направо, аз не знаех кой е. Joy

Не виждам защо Христо се опъва толкова?
Това е просто игра, може и да не я целува.

# 2 036
Ролята му е, че живее с майка си, на която казва "кака". В реалния живот живее с жена, по-голяма от него с 20г (така поне четох тук). Явно, предполагам, че приема грозния намек за обиден по отношение на жената до него.

# 2 037
Оф, Христо докъде си стигнал, до къщата на Биг Брадър България... по-здравословно щеше да е за тоз мъж да не влиза.

# 2 038
От 10 филма избирал един. Laughing  За Христо се избиват режисьори от цял свят.

# 2 039
  • по пътя
Ееее, Христо Шопов и аз исках, но той си прави турнето човека, едва ли би влязъл. Simple Smile Жената до Христо е по-известна в БГ от него, аз харесвам нещата които пише, интересна и задълбочена ми е и с удоволствие я чета-Виргиния Захариева е една от най-интересните съвременни писателки, в някои списания списва също, пътува доста по света, абе доста е интересна като личност и творчество.

Общи условия

Активация на акаунт