VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 980
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 115
Да ги видя сега умниците ще му скочат ли и на него на фасона да му говорят за колектив? Ама като гледах промото пак на Емануела ще си го изкарат май. ooooh!

# 2 116
Взимат им всичко - чинии, алкохол, възглавници, цигари, абе всичко.

newsm68

# 2 117
  • София
И гъз папира ли?! Пардон тоалетната хартия ли?! Щото ми се видя, че Надя носеше тоал. хартия...

# 2 118
Ирина как се опули като чу, че ще им вземат алкохола. А тъкмо държеше чашка (пак) с вино  Mr. Green

# 2 119
Kaкво е наказанието, че сервирах вечеря и изпуснах?  Simple Smile
Спря им хладилника, топлата вода, трябва да занесат в изповедалнята посудата, слънчевите очила, всички уреди за разкрасяване, възглавници, завивки и нам си още кво... Без цигари и алкохол, без ползване на пиано-бара и спортната зона.

# 2 120
  • Тра-ла-ла
Ми то няма да има в какво да готвят Laughing Ще ръфат директно от хладилника развалена храна

# 2 121
Лилито трябваше да се съгласи да не е вече галеница на ББ. Нямаше да преживее тоя стрес сега, защото щеше вече да си е у тях.

# 2 122
Не знам дали ще му се нахвърлят, но може да отнесе няколко номинации понеделник.

Лили какво ли ще я заболи сега? newsm78

# 2 123
Майчице мила!! Разказа им се играта в буквалния смисъл...  Laughing

Малко адреналина да вдигнат, че се залежаха много  Joy Joy Joy

# 2 124
И гъз папира ли?! Пардон тоалетната хартия ли?! Щото ми се видя, че Надя носеше тоал. хартия...
Не. Joy Joy

# 2 125
Хайде сега да видим как ще му се нахвърлят всички като на Миглена.
Гък не казаха.Двоен стандарт.
Хем това наказание е наистина сериозно.

# 2 126
  • Бургас
като е прясно влюбен  и световноизвестен актьор, който се скъсват да канят във филми, ОТ КАКЪВ ЗОР СЕ Е НАВРЯЛ ВЪВ ВИП БРАДЪР

# 2 127
Ирина за пръв път ми е по-симпатична от някой я това шоу. Добре направи ББ.

# 2 128
Христо каза, че връзката му е прясна, възможно ли е да има нова приятелка, а не тази, която си мислим

# 2 129
  • София
Пълен прецедент са такива санкции!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт