VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 800
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 535
Все едно щяха наистина да снимат филм, то и Торнев така го прие. Мащабна продукция щеше да е, язък!

# 2 536
Снощи успях да гледам, та да се включа и аз с един ферман.  Flutter

Независимо, че мисиите на Христо и Миглена бяха различни, с различни последствия, той, също както и тя, има право да откаже. Отново Миглена каза нещата най-ясно и хладнокръвно: всеки има право да откаже, но и трябва да понесе последствията след това.
Забелязахте ли как всички припкаха да му се мазнят и да го молят, само Миглена не участваше в дебатите и не го уговаряше? Жена с принципи, последователна е, това и на мен много ми харесва.

Разликата между двата отказа сте я коментирали вече много правилно:
Миглена си каза кратко и ясно, че няма да се унижи за доброто на хора, които не я кефят и я мразят.
Христо, напротив, той е фаворит там, всички го обгрижват, хитът сред жените е, а въпреки това не може да се жертва за групата. Е, кой е по-големият егоцентрик?!
Освен това, той имаше проблем с обясненията. Първо сценарият не му хареса, после се появи нова любов. Като цяло не си длъжен да обясняваш, отказваш, имаш си причини и точка. И не ми се видя изобщо гузен, напротив, студен, дистанциран, наблюдаваше ги само как реагират и си държеше на своето.
А, и забелязахте ли как на Христо му пада повече единият клепач като мига? Нещо от нерви ли му се получи не знам, беше малко зловещо.
Христо много ми прилича на един мой състудент, красив, загадъчен, приятен компаньон, жените припадат по него, но той не се дава на всяка, подбира, ласкае се от вниманието, но не подава аванси. Само взема от контактите с хората, не дава нищо, нито като емоция, нито като себераздаване, дори и като изслушване или помощ. Харесваш го уж, вървежен е, но се усещаш леко употребен след контакта с него. Скрита лимонка, но пълен егоцентрик.

За двойния стандарт всичко сте коментирали, напълно съм съгласна. Емануела им го каза: ако това беше Миглена, досега да е изядена до кокал, с все епитетите, етикетите и каквото там се сетите.

Нито мога да приема, че реакцията на Емануела е защото един вид Христо отказал мисията заради нея. До сега не ми е направила впечатление на чак толкова егоцентрична (за разлика от други екземпляри вътре). Щом знаеше за гей-филма му, със сигурност знае и че има половинка, и най-малкото й е ясно, че това е причина да я отбягва, а не защото не я харесва.

Емануела също е доста егоцентрична, поне на ниво мъжко внимание. Прави-струва, тя трябва да има възхищението на този, който е решила. Трудно преживява безразличието на Христо, вижда се. Но пък нека и тя да види, че не всеки си пада по силикон, екстеншъни и кукленско кокорене. Колкото и да е чаровна, все пак видът и е продукт на един жанр и си евтинее. Малко височко се цели с Христо, а предполагам, че досега почти не и се е налагало да се сблъсква с мъжки откази.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 10:17 от Анонимен

# 2 537
Надявам се Христо да не си промени мнението, че и без това от смешката нищо няма да излезе... На мен ми стана жал за него, защото до сега колко пъти са отказвани мисии, такива санкции не е имало - що така дискриминация? По някой лев им вземат, някоя дрешка и айде, сега с цигарите и храната (тя стои де, но Миглена от дивана ли ще си сърба мюслито с мляко) голям натиск му оказва ВБ...

# 2 538
  • София

А, и забелязахте ли как на Христо му пада повече единият клепач като мига? Нещо от нерви ли му се получи не знам, беше малко зловещо.

Да, аз забелязах, но помислих, че ми се е сторило. Клепачът му падаше, докато говореше.

# 2 539
  • Пловдив
Вчера много ме издразниха съквартирантите и най-вече успелият актьор,нещо доводите му хич ги нямаше и не знам с какви очи направи забележка на Емануела за цигарата.А реакцията на съквартирантите към него също ме подразни,значи за Миглена не може,а за него може.От цялата история ми се издигна в очите Емануела и за мен вече тя е фаворит за спечелване на формата.Само тя дръзна да се противопостави открито,докато другите си роптаеха тихичко срещу Христо.

# 2 540
Надявам се Христо да не си промени мнението, че и без това от смешката нищо няма да излезе... На мен ми стана жал за него, защото до сега колко пъти са отказвани мисии, такива санкции не е имало - що така дискриминация? По някой лев им вземат, някоя дрешка и айде, сега с цигарите и храната (тя стои де, но Миглена от дивана ли ще си сърба мюслито с мляко) голям натиск му оказва ВБ...

Никаква дискриминация не е. Брадърът заяви, че този "сериал" е станал традиция във ВБ. И изведнъж някакъв решил, че ще им провали големия проект, защото "кака" не дава да участва. Няма да го разубедят като им намали бюджета. Трябва по-крути мерки. Според мен Христо ще клекне по един или друг начин. Може и брадърът да поизмени сценария, но традицията трябва да продължи. Отказът точно на тази мисия, брадърът го прие лично и няма да ги остави без последствия.

П.П. Похвалих преди десет страници Ирина, но е нямало за какво. След първоначалната ѝ реакция (оплакване пред Ути) и тя започна да мишкува. На Лара ѝ ги наказа двеста и то, защото тя се включи в мисия, на Миглена изсъска сто обиди, когато отказа мисия. А на този се усмихва и гък не смее да му каже. Явно у ИцЕ има повече Леб. Mr. Green

# 2 541
  • София
Изобщо не ме подразни Христо - да, мега тъпи доводи извади, но най-вероятно не желае да каже каква е истинската причина и има право на това. Виж, момента, в който направи забележка на Емануела, беше супер тъп, чак не можах да повярвам, че никой не го попита "ама ти сериозно ли???".

И Емануела не ме подразни, явно е твърде пристрастена към цигарите, щом чак си ги е пуснала по договор и й е трудно да не пуши, затова нервите си ги изтърва. На всеки се случва, а нейното избухване веднъж на високосна някак си е поносимо.

Като цяло, от цялата серия, най-любимият ми момент, на който се смях с глас, беше пуленето на Ути "ама как може така да ни обижда, бе, ама как може, ама как, ама как ... ".  Горкия, очите му щяха да изхвръкнат  Joy Знам, че не е хубаво така да му се смея, ама не се стърпях просто  Joy Щото той, нали, само с мили думи си общува.

# 2 542
  • София
Кака Лили веднага започна да казва какво я боли,как не може без възглавница и как сега тя ще живее така  Thinking Ми то не и е по договор на жената да търпи такива лишения hahaha

# 2 543
Традициите не са това, което бяха, както се казва...  Laughing  Изобщо не ми дреме за традиционният им сериал, не съм забелязала даже, че имали такава традиция... Да я пишат в договорите като задължителна, кво се правят...  Laughing  След всичко това, на кой ще му е весело да играе и гледа?

Освен Ути с неговото "как може, ама как", кака Лили и тя "след всичко, което преживях тук", кво си преживяла, ма какоооо....  Joy 

# 2 544
Ако всички актьори излагаха подобни нелепи аргументи, то досега нямаше един филм да има заснет.
Точно на същото се смяхме снощи с мъжа ми.....      Joy   ако всеки актьор/актриса отказваха голи снимки заради параноично ревнивите си гаджета, жална й майка на киноиндустрията....   hahaha
Не знам на какъв се прави този световноНЕизвестен (поне за мен, за пръв път чух за него, когато влезе в ъв ВБ, не гледам Бг-кино, а световноНЕизвестния му филм не ми е известен    Mr. Green  ) "актьор", но щом такава нелепа и елементарна роля му се "опира", явно такава ще е и кариерата му занапред-неизвестна.
Във всеки случай ужасно лоша услуга си направи, вместо да изпише вежди, той направо си ИЗБОДЕ очите.      Mr. Green   Ама, халал да му е, и без това ми е ужасно неприятно и безлично човече.... без лично мнение, без позиция за каквото и да било, абе, хамелеон.

# 2 545
  • София
Христо снощи ми заприлича на сектант.

Не знам какви са им договорите, но за миг си представих как "колективът" дружно напуска къщата.
Едва ли е възможно да се случи, но би било интересно, всички да поискат да излязат и да няма победител.

Пушачите не ги виждам да изкарат 2-3 дни без цигари, ще чакам да видя колко от тях ще искат да напуснат, ако се проточи наказанието.

# 2 546
Врабчо, много добър пост!

Ути щеше да се пръсне от думите на Емануела. Laughing  Впрочем, добре, че последната махна екстеншъните. Късата прическа е хубава и й отива.

# 2 547
  • София
Аз съм разочарована от Христо.Един актьор не може да откаже роля,защото трябва да се целува с някой. TiredТа нали за това си актьор?И ББ каза,че могат да изменят някои действия стига да не развалят сюжетната линия.Можеше най-спокойно да направят така,че да изимитират целувка нищо нямаше да му стане на великия актьор.И за какво изобщо влизаш в този формат?!Разбира се,че ще има мисии всякакви никой не им плаща за да си стоят на сладки приказки,да лежат и похапват.Аз също не съм го чувала никога..известен с неговата неизвестност  Grinning

# 2 548
Тъкмо изгледах снощния епизод, ама не разбрах какъв му е проблема точно на Христо, за отказа.
То беше Мел Гибсън, то беше прясна любов...предлагаха му по - различна режисура, смяна на ролята на екранната партньорка...пък той пак нямало да се съблича до кръста, нямало да се целува...от 10 филма, отказвал 9 - вървежен тип, ще да е, явно...

Влиза месец по - късно от другите, за да замести някой...пък отказва мисия, пък спи на дивана...пък пазил 10години личния си живот, ама сега точно решил да влиза във ВБ...
Любовта му била на друг континент и някой трябва да го съжали...ами това е личен избор в крайна сметка...
Явно и той като кака Лили си мисли, че влиза в санаториум...да си хапнеш, да си полежиш, пък като трябва да свършиш нещо - не си в кондиция, ама това не искам, ама онова не искам...
С влизането си във шоуто, след дълго мълчание за себе си, причините може да са 2, за пари и за да чуят повече зрители за него...аз например не бях го чувала, предполагам и доста други хора...сега вече го знаем къде е участвал, с кого, коя е жената до него, на колко е години...и когато има нов филм с негово участие, пък ще си кажем...аааа знам го, Христо, я да видя как играе във филма, че във ВБ, не можах

# 2 549
Предполагам, още довечера ще видим как Христо е решил да се жертва за колектива и се е съгласил да участва в мисията. Simple Smile Цялата тази драма вероятно е продължила няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт