VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 761
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
А думите на Миглена "ти само се каниш", не бяха ли, не за цигарата, а това че Емануела ѝ каза че ги е нарекла смотани и няма да говори с тях...и тогава Миглена ѝ каза, ти само се каниш...
Може и да не съм разбрала де...
Бяха по отношение на изказването, че обръща палачинката, което включваше и цигарата, но както и да е, мисля си, че ако тези думи бяха в устата на Ирини, вече щяха да са изписани много страници за подмолно, долно, манипулативно, лицемерно и тн изказване, пък сега-тишина...

# 2 686
Дори се залепи за Миглена, защото излизайки за участия, много добре знае кой се харесва отвън, а не защото мисли като нея, ако въобще го прави.

Да бе, нали точно Емануела, говорейки с Миглена твърдеше, че навън харесват Лара и Ирина... Много тънки сметки й вкарвате в главата... Освен това, Ути също излиза, Явор излизаше постоянно, Жана също, а до колкото разбрах и Лили е излизала поне вднъж... Как пък се не усетиха кой се харесва навън, а бяха като посрани при съобщаването на % на Миглена... Най-вероятно добре ги пазят навън...

# 2 687
Промо във ФБ
Ристо е непреклонен
Ути нарича Еми - мърла

# 2 688
  • София
Дори се залепи за Миглена, защото излизайки за участия, много добре знае кой се харесва отвън, а не защото мисли като нея, ако въобще го прави.

Да бе, нали точно Емануела, говорейки с Миглена твърдеше, че навън харесват Лара и Ирина...

Твърдеше, да, много хитър ход беше това. Както каза някой горе, змийче си е тя. Много добре знае кой колко е харесван, ама така им ги размести чакрите с тия приказки, че хептен си повярваха.

# 2 689
Че манипулативно си беше това от страна на Миглена  Laughing Подмолно не бих го нарекла.

А Емануела слуша когато ѝ е интересно, но и задава въпроси и както видяхме не се притеснява да изразява мнението си.

# 2 690
  • sofia
Чак пък мнение! Просто е пристрастена към цигарите.

# 2 691
Скрит текст:

Имаше и други хора, които писаха, че харесват Ирина, не харесват Миглена и не подкрепят Емануела. Просто хората го написаха нормално и дискусии имаше, ама кой да чете.

Вие двете горките отритнати от нас простите чалгаджийки дето схващаме бавно и всеядно ядем каквото ни се поднесе от телевизора само не можете да се разберете с хората и защо, защото гледате отвисоко, влизате с обиди, но изисквате приветливост. Мари няма теза, тя е като в клуб по дебати влиза и противоречи - за спорта, първо всички вътре бяха тъпи, после Емануела беше тъпа, сега народа и ние естествено.

А Love! тъпо и скучно е при нас, но влезе с очакване за дискусия - не за да я започнеш, не за да споделиш нещо полезно, а да прочетеш нещо като консуматор и като не ти хареса какво прочете 'щото нали и ние сме като тея у ВИП-а - прости и безинтересни за твоята особа не се поколеба и да ни го обясниш, че нали бавно схващаме.  

Да, ние които гледаме медийно-известните за да ги принизим и оплюем, понеже завиждаме. Вие, вие сте друга бира, вие плюете по медийно неизвестните във форума, понеже сте повече, понеже сте различни - нищо, че пишете пълни глупотевини и примери от втори клас, нищо че обиждате и дори не четете коментари след като сте се изходили с неясно каква цел в поредната тъпа тема за тъпото предаване на простата телевизия и тоя скапан народ!

Ай сиктир

Адмирации!  newsm20

Различни мнения има! За това е форум, но няма и лични нападки, каквито са методите на Мари.
Това бих допълнила.

# 2 692
Промо във ФБ
Ристо е непреклонен
Ути нарича Еми - мърла
Ути отново крещо облещил очи и пръскащ слюнка , крещи ама пак по Емануела.Ей вади му очите.А на Христо мълча, говореше тихо, спокойно...
Яко му е бръкнала в очите Емануела и съм убедена че това е преди да влязат във ББ.

# 2 693
Лара нали беше онлайн във фейса, какво кказа?

# 2 694
Промо във ФБ
Ристо е непреклонен
Ути нарича Еми - мърла
Ути отново крещо облещил очи и пръскащ слюнка , крещи ама пак по Емануела.Ей вади му очите.А на Христо мълча, говореше тихо, спокойно...
Яко му е бръкнала в очите Емануела и съм убедена че това е преди да влязат във ББ.

Имам чувството, че Ути очаква Емануела да каже, че е много тъпа, а той е много умен и велик  ooooh!
Маги Желязкова каза, че в студиото крещял по същия начин на целия си екип  Rolling Eyes Човекът си има добре изразени садистични наклонности.

# 2 695
  • Испания
Промо във ФБ
Ристо е непреклонен
Ути нарича Еми - мърла

Ути или Михов?  newsm78

6658 мнения под Здравейте! Вече съм на линия. Очаквам вашите въпроси. на Златарева.  #Crazy

# 2 696
Промо във ФБ
Ристо е непреклонен
Ути нарича Еми - мърла

Ути или Михов?  newsm78

Оф, ми не знам, чух, че Ути сезира ББ  Mr. Green

# 2 697
  • Варна
Добре де, Тоонев не можа ли нещо да изрежисира и да понатъмани сценария, че да им пасне на нуждите.
Можеше някаква пародия да направят. Или пък да си разменят ролите - Боби с Ицо и Деси с Ирина - и всички щяха да са доволни. Mr. Green

# 2 698
  • Испания
Промо във ФБ
Ристо е непреклонен
Ути нарича Еми - мърла

Ути или Михов?  newsm78

Оф, ми не знам, чух, че Ути сезира ББ  Mr. Green

Ути - да, но "Мърла" ми се стори, че го каза Михов. Ще видим довечера.  Peace

# 2 699
С какво право Ути си позволява такова просташко поведение? И претенциите му на какво отгоре са? Да не се сърдят на думите на Ема, че в телевизията майка всички са връзкари. Така си беше. С връзки му дадоха предаване и той пред нас, зрителите се учеше да готви в движение. Айде стига се е превземал и се е правил на големия готвач. Не може да стъпи на малкия пръст на един истински шеф- готвач.
начи тя/Ема/ им каза, че са смотани и той се облещи обиден, а  той като не спира най- просташки да я нарежда от началото на предаването- значи може.

Аз за друго се ядосах на брадъра. Защо не каза на съквартирантите, че е предложил на Ристьо  Надя да замени  Ема? Че се е съгласил да се намалят еротичните сцени... сума ти компромиси направи Брадъра , но холивудската звезда, световно неизвестна, не прие. Нека съквартирантите се запознаят обективно със случилото се пък да видя тогава как ще го потупват по рамото и ще проявяват разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт