VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 928
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 865
Торнев започва гладна стачка? Thinking

# 2 866
Не ви ли прилича на психопат малко Христо, с интонация, с потрепването на мускули по лицето?...

И мен не ми харесва Емануела, но и те я нападнаха грубо, и тя вече почна да бълва. Може би и аз не бих се въздържала в такъв момент.

# 2 867
Много ме кефи Христо, разхвърля им цялата обстановка и продължава да упорства.

# 2 868
  • UK
Тоонев напра'о ще блесне покрай тия

# 2 869
Миглена хвърли машата в огъня на предна линия - малко да я смени  hahaha.
Ама много инерция набра от мигленините фитили, бреххх  Mr. Green. Даже повярва, че го може...
Само дето милото няма нито речник, нито изказ, нито адекватност за намиране на отговори...то само с една голяма уста ако ставаше, ехее...
Докато публикувам, вече сте сменили темата  Laughing.

# 2 870
Ристю що не си е договорил претенциите в договора?

# 2 871
  • София
Много ме кефи Христо, разхвърля им цялата обстановка и продължава да упорства.
Късно е да отстъпва!

# 2 872
Тези са нещастници, а Емануела добре направи, че не замълча.
Чалгаджии, точно това са, от което най-много се възмущават.

# 2 873
Яааа Ирина ме накефи, предлага му ролята на Боби hahaha

# 2 874
Христо ми се вижда леко притеснен.Не му е много ок,но не казва следва ли някакво течение....и аз вече мисля,че има нещо в религиозен план.Ако не е това,то значи има нещо у дома...

# 2 875
Олееее, този е пълен простак  Shocked

# 2 876
Емануела може и да подпали, че Ристо не иска да играе с нея, но и Вальо и Утьо се държат точно като смотльовци на които са им отрязали мераците и поради този факт скачат срещу жената дето ги е порязала.

# 2 877
Как се пули тая Надя, хахаха , не й се вярва, че тя не е чалгаджийка и той я не ще хахахаха. Смешници, Ути и Михов тотално ме разочароваха, не знам по колко пари са взели, но не си струва да се излагат така. Е браво на Лили бе готина е и е права, издигна ми се в очите и Ирина ми хареса....., колкото и да не ми се вярва.

# 2 878
Ако сменят Емануела с Роро,дали няма да кандиса актьорчето?

Да, да ...  айде Ице - молим ти се - каката няма да ревнува от Рорката. Нали си те знае.  Wink

Какво ни в клин, ни в ръкав я споменава и Моника Белучи - и тя ли го ревнува?  Joy  Бахти тщеславието дето го тресе тоя мишок   Laughing

# 2 879
  • Тра-ла-ла
Абсолютен простак!

Общи условия

Активация на акаунт