VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 623
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 375
Емануела има право да се защитава, също така е разбираемо липсата на цигари и недоволството, че Христо не й обърна внимание, но ми се струва, че се възползва да предизвика Ути, защото знае какъв кибритлия е и ще започне да се излага. Ясно показа, че ще направи така, че Ути да бъде изгонен. Хитранка е тя, пък Ути нека разправя колко прости са фолкаджийките и да й се връзва.
Вчера Лара с кой каза, че е учила? С Ути, Торнев и още някой?

Мари, специално заради теб ги извадих, за да ти се види плоско.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 17:02 от moe mnenie

# 3 376
Кака ни Лара не спира да повтаря колко добри приятели са станали с Ирина, Христо и Ути/ за 1 месец, разбираш ли/.
Да обаче Иринка вече не е толкова близка с Ристьо. Ако съвсем се изпокарат ми е интересно Ларка каква песен ще пее и на кой стан ще тъче?!?

# 3 377
Лара и Христо се познавали отпреди брадъра, споменаха го при влизането му.

# 3 378
  • Испания
Току-що видях една снимка на испанската кралица Летисия /вдясно/ с анцуг и токчета:

и се сетих за "обидните думи" на Златарева, която дава определение на Рени: "С анцуг, токчета и обеци".  Wink

# 3 379
Толкова е страшно да имаш големи претенции и дребна душица!

И да имаш големи гащи е страшно. Не се знае кога ще ти паднат. surpriseuu

# 3 380
Скрит текст:

В промото за довечера има песни и танци ..забавляват се ..а някой хора тук си издраха оперението hahaha

# 3 381
Alcarin, не си заслужават усилията. Няма да разбере . Злобата не и позволява. Нейния случай е точно като в къщата. Емануела и Миглена се забавляват, Утко подскача и се цъкли, чак гащите му паднаха от напрежение. Уж на никой не са интересни двете дами, а само тях обсъждат съквартирантите.
Тази в темата е същата. Върти го, печи го, независимо от обсъжданата тема тя все за Емануела пръска злоба. Не можа да разбере, че веждите и изписва. На тема чалга пък така дълбоко си противоречи, но пак не го разбира. Поне дава поводи на четящите в темата да се хилят на тъпотиите и.
Пълен игнор и това е.

# 3 382
Жана ми приличаше на Жар птица днес. Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много сполучлива визия и точно като за нея, дано да има и специалните способности на това митологично същество. Ако изобщо си спомням този сезон след време, то ще е заради нейното присъствие там и бръснещия полет, който направи в къщата. Тя си е моят победител в шоуто! Heart Eyes

Не гледам Жана внимателно,понеже имам работа.Но,по въпроса за Явор ми се стори,че чух тя да казва:"Първо правих едно,после имах разговор и стана това..."
Ако не маже сега положението, сигурно са я посъветвали да хване тази сюжетна линия.Според мен на определени хора им се дават разни задачи,защото знаят,че могат да се справят с изпълнението.
Скрит текст:
Така например могат да не спрат да провокират Миглена,защото тя може да понесе всичко.Но,според мен тъй като Жана показва много емоциите си,та мисля,че имаше момент на харесване от нейна страна.
Ути снощи така се беше оцъклил #Crazy.Много се смях като му падна долницата Laughing.И как грубо се опита да предизвика Борислав,чак го обвини,че едва ли не трябвало да се сбие,за да защити Емануела.Опитва се по всякакъв начин вече да ликвидира конкуренцията.
Жана го подметна и в началото, а после си го обясни напълно разбираемо - Явор се напъхал в леглото до нея и последвали едни разговори с ББ. Просто и ясно. А преди това вероятно е имало такива разговори на ББ и с Явор.  Mr. Green Гала може да е заклета романтичка, но аз и за момент не повярвах, че може да са пламнали някакви нежни чувства у който и да е от двамата.
Това означава ли, че това е било скрита мисия/задача от зрителите?

# 3 383
Сетих се нещо!

Синчерита, а какво да бъдат друго нашите ВИПове като ПАЗАРЪТ е това? Как Ути да е Джейми Оливър и да поведе битка с боклуците на МакДоналдс като потребителките мрат за по-евтина кайма, съмнителни наденици, кренвирши с антибиотици и бонус бира в пластмасово шише? За шише и кренвирш на трапезата - ми прекрасен си е Ути! Как Ирина да е изтънчената Мери Бери като потребителката търси вафли с палмово масло и мляко с нишесте? Торнев за кого да прави филми? За милионните гледания на клиповете на Азис ли? Или за да ги свалят безплатно от торентите и замунда? Лара за кои деца да води - за тези с телефончетата от 3 годишни или за тези, дето раждат на 12 години? Лили как да остарява като катедрала - като подминава фармацевтичните натрапчеви реклами или като мечтае да попадне на читав доктор в болницата? Да се погледнем в огледалото - с всичко, което избълвахме като красиви, възвишени и интелигентни думи тук - и да си признаем, че ТОВА и заслужаваме. Заслужаваме неграмотни простакеси да ни се кълчотят, да ни крещят и пушат във лицето, да ни се натискат и искат 20 лева. Отдавна сме претръпнали. Удряй, Емануелке, на НАС НИ ХАРЕСВА! А Миглена просто играе добре в един тв формат.

# 3 384

Майтапа на страна вече с този "таралеж", но едно не проумявам вече толкова години. Как пък на тази наша ИНТЕЛИГЕНЦИЯ все друг й е виновен- чалга, учители, политици и простият народ. Абе, умове балкански лесно Ви беше през комунизЪма- Партийна протекция, Концертна дирекция и накрая в БНТ ерекция- да ви се възхищава целият народ Български. Какво създадохте и с какво се борехте през тези преходни години, за да имате всички тези претенции за Елит?  Ааа... да- бележити поетеси писаха текстове за чалгата, видни музиканти пееха по корабите в чужбина, актьорите бяха в плен на халтурата в кръчмите. Е, добре не ви упреквам, опитвали сте се да преживявате, също както и този "ПРОСТ" народ, когото сега се опитвате да назидавате и поучавате. Ами лесно нЕма, ако сте истинска интелигенция и кадърни щяхте да покажете превъзходството си на свободния пазар, но за там се иска дупе и талант, които вие НЕ притежавате с много малки изключения. Я върнете стотина години назад и си припомнете истинските Българи, радетели за култура и образование, както и тези в лагерите на Белене и Скравена- какво са дали и какво са пожертвали?

ВИЕ, уважаеми ИНТЕЛИГЕНТИ с безмерни претенции и борци с "таралежени мелници" -УТИ, ИРИНА,
ТОРНЕВ, ЛИЛИ, ЛАРА, МИХОВ, РОРО и безличната хубавица НАДЯ- с какви очи аджаба ми налагате модели и стереотипи на поведение, с какво морално право нападате Миглена, Емануела и  Борислав
???????????????????????????????? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
bouquet

Любимото ми е на "каките" Лили и Лара, колко години били известни на екран с тези детски предавания.
Ало, то нямаше друга телевизия, конкуренция, едва ли е имало кОнкурс, кастинг, задачи, интервюта, за да станат водещи.
И магаре да си бил, ако си с връзки в БНТ, си уреден.

# 3 385
Не разбирам защо българинът непрекъснато мери и оценява човека по образование и интелигентност?! Ами не може всички да са висшисти, културтрегери и интелигенти, което не пречи да са хора и то - свястни, с всички произтичащи от това права. Включително самочувствие и право на мнение в областите, в които са компетентни.
Емануела си е намерила своята ниша, постигнала е много в нея, (нищо, че Мари я счита за калпава певица  Laughing), нормално е да има самочувствие. Не се меси в доказване на Нютоновия бином, все пак, говори на понятни й теми. Да, ама и в къщата, и тук някои считат, че няма право да спори с образованите, трябва априори да се взема за по-компетентно тяхното мнение, нищо, че като Ути в спор са направо безпомощни - крясъци, обиди, безкрайно повтаряне на фрази...
Даже не се сещат, че да считаш чалга певиците за по-влиятелни върху възпитанието на детето ти от теб самия, говори лошо не за тях, а за теб. Или по сталински - няма човек...
Не познавам истински интелигентен човек, който да изпитва персонална омраза към чалгата - има я някъде там, кефят си й се някакви хора, голяма работа. Други, обаче, на нея разчитат, за да блеснат като интелигенти като бясно воюват с представителките й.

# 3 386

Несериозно е да се караш без гащи. Все едно да крещя на мъжа ми и да ми падне сутиенът.

rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Ох, невероятни зевзеци сте! На майка ми веднъж така й падна полата и то точно като гостувахме на свекървата и майка ми се правеше на голямото добрутру... Joy После не можа да спи цяла нощ и толкова години след случката още го преживява...
Така и не можахме да разберем как стана тази работа...явно човек, като се напъва да се прави на интересен и отслабва... Joy Joy
Тааака ли се отслабва.Пък аз да гладувам.Значи честно казано покрай ББ научих как с една дума се лекува де що болест има и как лесно можеш да отслабнеш.Ей сега тръгвам по улицата да се правя на важна и интересна.Може и да покрещя на някого.
Ааа и ако довечера не съм на линия най вероятно са ме прибрали или в полицията или в лудницата.

# 3 387
Обикновено когато човек е комплексиран и няма с какво да се изяви, за да направи впечатление скача с обиди.

# 3 388
Жана ми приличаше на Жар птица днес.
На родопско одеяло ми прилича

# 3 389
Добре казано, от ФБ:
"Неестествено е, когато треторазрядно актьорче е по-надуто от първокласна холивудска звезда!"

Общи условия

Активация на акаунт