VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 993
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 720
Изключително тенденциозно видео на Ути, целящо се в емоциите на хората. Нека не забравяме, че това е тесногръд човек, проявяващ агресия към жените и към по-слабите, и не на последно място - насилник на животни.
И пълен тъпанар bowuu

# 3 721
  • Испания
Илияна пък щяла да не бъде толкова мека като Ути.  ooooh! Да, виждаме докъде докарва гимнастичките с нейните методи.  Sick

# 3 722
  • София
Защо не пуснаха изцепката на Ути за тричането, да ни покажат и тази нежна черта от благия му характер?  ooooh! Sick

Илиана не го ли спомена, не гледах много newsm78

# 3 723
  • Варна/Лондон
ММ, който не гледа предаването ме пита: Защо не го харесват хората Ути?
Ох, славо богу, моят М си е наред и не се вълнува от Ути, а само вика''Тоя пръч само да не закача Надето''.Simple Smile))

# 3 724
Ути беше сигурен, че той ще е спасен. Сигурно е доста кофти всички готвещи по тв да са Мастър шеф еди кой си, а той...Ути.
Ути с падналите гащи.
Поне в това е единствен.

А, не! И майката на Тетка! Тетка го разказа на целия форум!

Слабаков - в десятката!  Heart Eyes
Кое му е в десятката на Слабаков? Че нарече Емануела животно? Sick
Повръща ми се от такива "мъже "  Stop

# 3 725
Абе зашитници, бива ли така да си плюете на физиономиите и вкупом да защитавате ненормалното поведение на Ути- тая чалга мозъка ви е изпила.

# 3 726
Ентелигенцията в целия си блясък тази година! "Мъжете" също!  Sick

# 3 727
Изключително тенденциозно видео на Ути, целящо се в емоциите на хората. Нека не забравяме, че това е тесногръд човек, проявяващ агресия към жените и към по-слабите, и не на последно място - насилник на животни.
Е  естествено, че ще ни спестят тези моменти. Продуцентите наистина ни смятат за малоумни Peace
Раева е срам за жените по целия свят Sick

# 3 728
  • 221B Baker Street
Илияна пък щяла да не бъде толкова мека като Ути.  ooooh! Да, виждаме докъде докарва гимнастичките с нейните методи.  Sick
Да, възмущава се от отношението му към животните, а пък с Емануела бил деликатен... ooooh!

# 3 729
Боже, Декарт бил казал - Аз знам, че нищо не знам...И това го казва Слабаков, който  много харесвам и то в античалгарска пледоария..., моля ви, кажете ми ,че не съм чула правилно Praynig

# 3 730
Роро е смешен.

# 3 731
  • Тра-ла-ла
Правилно се изказа Торнев за Роро...."тюрлюгювеч" от вярвания Laughing

# 3 732
  • Варна/Лондон
Роро на тренажора е нелеп. Няма ли кой да му метне пръчка да тичка по тревата.''Донеси пръчката, Роро!"
Капки дъжд, вятър, небе, и...отиде...

# 3 733
Боже, Декарт бил казал - Аз знам, че нищо не знам...И това го казва Слабаков, който  много харесвам и то в античалгарска пледоария..., моля ви, кажете ми ,че не съм чула правилно Praynig
Правилно си чула, за жалост... Tired

# 3 734

абе не го е казал френския философ ама айде  Laughing
той Андрей отде да знае  Mr. Green
Peace

Общи условия

Активация на акаунт