VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 542
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 155
Цитат
И все пак - защо не скачат така на Рени вътре, нали и тя е чалгарка?

Чалгарка е ,че даже и простичка ,ама е като тях -с отминала и безвъзвратно изгубена слава,позабравена и  не добро финансово положение.
В техния отбор е макар и чалгарка
И при нея си личи завистта към Емануела ,още повече че са от едно поприще

Вчера попаднах на някаква "информация", че Емануела и Христо правили секс в тоалетната. Simple Smile Не пускам линк, защото не искам да увеличавам трафика на въпросния сайт. Дори по правописа можете да прецените колко е достоверна "новината".
Скрит текст:
САМО В NBOX: Пияната Емануела извикала Христо в тоалетната, секса между тях се чул по микрофоните
Ути съблякъл гол Христо и го вкарал под душа, актьорът повече се правел на пиян, отколкото бил в действителност

Все повече детайли излизат на бял свят от снощната оргия в Къщата на Биг Брадърq за която пръв и единствен написа сайта -spam304-.

Според разказа на нашияj източник всичко започнало след като съквартирантите получили алкохол и цигари.

По план, фолкдивата Емануела трябвало да бъде изведена тайно от Къщата снощи, за да изпълни предварително поет ангажимент за свое участие. Това обаче не се случило, тъй като чалга фурията се напила, смесвайки текила с други питиета. Така в даден момент тя попаднала в тоалетната, където известно време дори повръщала.

Най-изненадващо обаче Емануела извикала актьора Христо при себе си, след което по микрофоните се чуло пъшкането от секса между нея и псевдоактьора.

Същият, който провали мисия на съквартирантите под предлог, че не желае да се целува с чужда жена, в крайна сметка директно преспа с такава.

Снощи той услужливо забравил своята голяма чуждоземна любов и се отдал на скрит купон с новата си секси партньорка.

Първоначално съквартирантите в Къщата не разбрали какво точно се случва и дори се притеснили за Христо и пияната певица. После обаче чули пъшкането на двамата от тоалетната и всичко им се разяснило.

Ути, дори извадил Христо от обятията на Емануела и го вкарал под душа. След като постоял известно време там, Христо бил привикан на отчет в изповедалнята.

След като излязал от разговора си с Биг Брадър актьорът изглеждал напълно трезвен и само се подхилквал.

Очаквайте още подробности!

Много ме разсмя статийката. Особено частта: "Ути, дори извадил Христо от обятията на Емануела...", просто си го представям. rotfImao rotfImao rotfImao

Представям си какво дърпане е било на горкия Ристо-Емануела го е притиснала в обятията си , Ути го тегли навънка за да го спаси от покварата на поп-фолка,На ластик са го направили човечеца
Той Ути с тези габарити ако се напъне ще ги измъкне и двамата от банята ей така както са се отдали на греха Joy Joy Joy Joy Joy

# 4 156
  • Тра-ла-ла
А Ути заместил ли е по мъжки Христо като е довършил започнатата Емануела?!  Joy Повтаряйки си наум между охканията, че мрази чалгата Joy

Големи съчинения в тази статия. Лошото е, че не малко хора се връзват на подобни измишьлотини

# 4 157
Сериозната журналистика трябва да се рекламира Joy
Накрая пише: "Очаквайте още подробности!". И аз чакам вече втори ден, ама нищо не пускат гадовете! Simple Smile

# 4 158
...
Как можа да го кажеш това за козирозите. Joy hahaha
Абе, жените сте душички, но мъжете... Stop

... Специално тази я изпълняваха и в Капките от Ненчо Балабанов, играе се специфично събирането на съчки и за мен, заедно с Макарена, е най-разпознаваемата от всички, които им пуснаха...
Възможно е. Не гледам бг риалита. Следя единствено този ВБ, както и сезона, в който Христина - жената на Здравко, спечели. Peace

# 4 159
  • София
Това, което аз видях беше, че другите, кой беше, някой от мъжете, първи я загризаха за Гетсби, после Ирина се включи и т.н. И се започна особено злостно към нея. Тя какво да направи, да седне да реве в ъгъла ли?

# 4 160
Това, че Емануела успява да издържа и да си гледа двете деца, сама, си е за хвалба да ви кажа. Трудно е. Но тя успява и го прави. Защо го изтъква ли - като контрааргумент на нападките срещу нея. С какво си изкарва хляба не е важно толкова в случая, щом като изкараните пари не отиват за алкохол, екскурзии и прочее, а за издръжка на децата й Peace

Съгласна съм, че останалите й завиждат в някаква степен - я за славата, я за парите.

Това, че отговаря на злостните нападки, показва, че има някакво самочувствие. Ако нямаше, щеше да се спаружи в ъгъла..

# 4 161
Кой е този сайт, ще ми се и други статии да прочета там. Joy
Не искам да му правя реклама. Simple Smile В началото на "статията" пише кой е сайтът.
Сериозната журналистика трябва да се рекламира Joy

Е, нали и с това някой си вади хляба - защо да не напише, каквото му хрумне или му се поръча?  Wink

# 4 162
  • гр. Шумен
Цитат
И все пак - защо не скачат така на Рени вътре, нали и тя е чалгарка?

Чалгарка е ,че даже и простичка ,ама е като тях -с отминала и безвъзвратно изгубена слава,позабравена и  не добро финансово положение.
В техния отбор е макар и чалгарка
И при нея си личи завистта към Емануела ,още повече че са от едно поприще

Че е чалгарка, че е простовата, че е в категория "минало време", тутакси се съгласявам, но въпреки всичко не пречеше и с нея да поведат интелектуален спор, нали? Просто жената се държи доста по-възпитано. Не е задължително да харесваме всички с които ни среща животът, не е задължително и нас да ни харесват, но всеки се държи според възпитанието си. При Емануела доста ми липсва този момент. Съжалявам, но това е моето мнение.
Цялата истерия около казуса "чалга" във ВИП брадър ми прилича на още по-голямата истерия около концерта на Слави вчера дето бил затворил Орлов мост и събрал Х хиляди на него. Изразиха възмущение доста музиканти и цяла армия славилюбители скачат насреща им с дежурните обвинения в злоба и завист и ги приканват те да съберат тези Х хиляди. И какво Слави, респективно Емануела ли ще са критериите за успех?

# 4 163
Разликата между Рени и Емануела е, че първата е изпаднала в забрава и драпа за ангажименти и внимание като самите тях. А Емануела има наглостта да е известна, да има ангажименти и да печели добре. Сама. Без да й трябва "приятел" като Михов. Без да се налага да се прехвърля от богат клон на богат клон като стрина Ирина. Ама иначе Ирина е с претенции колко е хай. Като е една обикновена ***********.
И на всичкото отгоре въпреки многобройните опити да я унижат и обидят (те не бяха опити, ами направо си го направиха де), тя все пак не им мълчи и се защитава. Била им казала, че са смотани. Айде, моля ви се  Stop
Тя беше принудена да изтърпи какви ли не обиди от всички през цялото време, и накрая им казала, че са смотани. Брей, колко е ужасна. Вие на нейно място стихове ли щяхте да рецитирате?

# 4 164
Симпатизирам на Емануела като цяло, обаче не знам защо се повтаря като мантра, че издържа децата си сама. Наистина ли мислите, че Динев не дава сериозна издръжка за детето си? Не знам нищо за предишния й мъж, но сигурно к той се отчита с нещо и едва ли е на минимума.

# 4 165
Сега,дали Рени е по възпитана не знам.Може.
Но определено е по смачкана  от  това което и се е случила в личния живот.Виждам я че шушука с този и онзи ,но някак си не смее да изрази мнението си на висок глас и да застане зад него,не зависимо за какво.
Единствено се опълчи на Ирина за храната и алкохола и беше права,но пък другите толкова са свикнали Рени да си трае ,че даже не я отразиха
Те също се подиграват на Рени и то не малко ,но го правят по същия начин като нея-шушу мушу зад гърба и

# 4 166
...
Как можа да го кажеш това за козирозите. Joy hahaha
Абе, жените сте душички, но мъжете... Stop

Мама е козирог наистина душички  Heart Eyes Hug, много рядко да се запъне за нещо, обаче запъне ли се край  Joy

Извинявам се за отклонението  bouquet

# 4 167
  • София
Още повече, че останалите, дето се пишат голямата работа, се издържат с халтури и всякакви глупости, дето само те си знаят за какво си продават някои части от анатомията.

# 4 168
Симпатизирам на Емануела като цяло, обаче не знам защо се повтаря като мантра, че издържа децата си сама. Наистина ли мислите, че Динев не дава сериозна издръжка за детето си? Не знам нищо за предишния й мъж, но сигурно к той се отчита с нещо и едва ли е на минимума.

Отглежда ги сама. Има разлика.

# 4 169
Ще повторя, че Емануела ми направи изключително добро впечатление. Може би, защото не съм очаквала и аз съм била предубедена преди формата.
Нека бъдем честни, че ако не знаем кой какъв е предварително, гледайки формата най- логичното заключение за чалгари по манталитет бихме дали за Ути и Деси. Другите след тях в колона по един.

Тук е най- голямата трагедия специално за Ути и Деси. Знаейки кои са родителите им, в каква среда са израснали, възможностите, които са имали, включително и шуробаджанащината, която не е тайна за никого и самата Деси призна, че се е възползвала.. Е, какво има да говорим повече? При всичко изброено , първо, че не са постигнали нищо съществено, никаква значимост и стойност, ами напротив, от тия блика евтиния, простащина и претенции без покритие.

Бб не спира да ме изненадва. Много добре успя да разкрие хората такива каквито са, без значение на професиите им.

Общи условия

Активация на акаунт