VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 514
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 75
Да изгоним Ириня и Ути  newsm68

# 76
Роро и Лили бих номинирала, но поради факта,че Лили е галеница, може да я замести Торнев.

Роро  е противен! Във всяко едно отношение и като характер, и като визия, и като... абе с вси-чко! Даже с говора си ме дразни.
Торнев почти със същото, с разликата, че поне се облича по приемливо, а не с анцуг, чието дъно виси до глезените.  Sick

ПП По въпроса за за Жана съм убедена, че не е спряла с дрогата и няма скоро това да се случи. Съдя от това, което чух в "Комбина". Но виновна тук е само и единствено Армутлиева! Тя не й помага,  а гледа само и единствено собственият си джоб. Жалко, жалко...

# 77
Аз загубих интерес към формата, но ще следя дискусията тук  Simple Smile

Последните две години и аз съм така Wink

# 78
От това, което видях за Жана ми се струва, че съвсем не е добре. Сложила е една маска "всичко е ОК", ама видяхме колко са ОК нещата в къщата.  Rolling Eyes И щом се е събрала с този Лео нищо добро не я чака. За да спреш наркотиците трябва да смениш средата, хората, които ти влияят зле и тн. Трябва коренно да си промениш живота. Аз такова нещо при Жана не виждам. Имам чувството, че тази голяма любов към този Лео ще я погуби. Жал ми е за детето...

# 79
Ще ми се Роро и Лилито да са номинирани, но тя нали е имунизирана Sad Жанчето е пропаднала, няма спасение за това момиче според мен.

# 80
Гледам Гала сега

# 81
Преди секунди гледах рекламката за тази вечер - еми Десито е със съмненията за бременност.Евала,мацка!Така се поддържа репутация.

# 82
Деса била с тоя тест за бременност хахаха

# 83
  • в резерват
Някоя от изгонените ще бъде ли при Гала?

# 84
Нали двете Деса и Жана са се наговаряли за стратегии отвън още. Стратегията с влюбването-късно е вече да ни заблуди, но виж това идва точно навреме! Иска й се победа на нея май  newsm78

# 85
Роро и Торнев посочих. Първият е зле във всяко отношение. Злобен, дребнав, груб. В добавка и окултните му занимания, което е ненормално.
Торнев е въздух под налягане. Не знам на какво се дължи голямото му самочувствие. Не понасям религиозни проповеди, особено ако проповядващия няма проблем да нарушава божите заповеди. Явно важат за другите, за него е позволено да кръшка. Също е скучен, и почти не му се разбира какво говори. За последното не е виновен, но следва да потърси професионална помощ.

Ирина няма смисъл да я номинирам повече. Ще остане до финал. Беше на номинации веднъж и не излезе.

Бих посочила и Лили. Изложи се достатъчно, не вярвам да има повече накъде. Скоро нищо не я е боляло, но ако й махнат имунитета или й забавят кошницата може и да получи някоя криза.

# 86
Ирина пак се възмущава, че адрото ѝ е разбито  Laughing Laughing

# 87
Освен това ми се струва, че Жана излъга за Явор. Като се опипваха под завивките тя каза, че той я бил опипвал и тя била станала от леглото и отишла в хола. Аз такова нещо не видях. Опипваха си се и след това си казаха "Заспивай" и дотам. Не ми изглеждаше никак възмутена Жанчето от поведението на Явор.  Laughing

# 88
Последно разведени и заедно, или неразвеждани изобщо ( Тоонев и Добрева)
Някъде назад в темите мернах, че Тоонев е спал с Надя, привидяло ли ми се е ? Ако е така, нищо чудно, че Мира е била против участието му във формата.

# 89
Не са се развеждали!
Торнев преди е имал връзка с Надя.

Общи условия

Активация на акаунт